Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Αν φρακάρει, δεν κλείνει το κλείστρο. Αν το κλείστρο έχει κλειδώσει, το φυσίγγι έχει μπει κανονικά στη θαλάμη.
Στην πυροδότηση θα φύγουν τα δράμια κανονικά στην πορεία τους. Μετά ο εξωλκέας θα αποβάλλει τον ριγμένο κάλυκα.

Το μόνο πρόβλημα που εγώ μπορώ να σκεφτώ με τα βυζάκια στα δράμια είναι να γίνεται εμπλοκή.
Αλλά επειδή μπορεί να κάνω λάθος και κάποιος να ξέρει περισσότερα, το γράφω εδώ δημόσια ώστε αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.

ΟΚ. Δεν ξερω κατι αλλο να σου πω....απλα εγω δεν το ρισκαρω....τωρα το τι μπορει να γινει ειλικρινα δεν ξερω.....
ισως και να εχεις δικιο.!!! Περιμενε να απαντησει καποιος αλλος φιλος - συναδελφος που ξερει περισσοτερα!!! :)

Αν φρακάρει, δεν κλείνει το κλείστρο. Αν το κλείστρο έχει κλειδώσει, το φυσίγγι έχει μπει κανονικά στη θαλάμη.
Στην πυροδότηση θα φύγουν τα δράμια κανονικά στην πορεία τους. Μετά ο εξωλκέας θα αποβάλλει τον ριγμένο κάλυκα.

Το μόνο πρόβλημα που εγώ μπορώ να σκεφτώ με τα βυζάκια στα δράμια είναι να γίνεται εμπλοκή.
Αλλά επειδή μπορεί να κάνω λάθος και κάποιος να ξέρει περισσότερα, το γράφω εδώ δημόσια ώστε αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.
εάν φρακάρει ο κάλυκας στην Θαλάμη, δεν κλείνει το κλείστρο. Ο μόνος τρόπος να κάνει εμπλοκή είναι στην διαδρομή από την αποθήκη στην θαλάμη λόγο των εξογκωμάτων. Το δακτυλίδι δουλεύει και στα σκάγια, και βέβαια δουλεύει όταν έχει τις σωστές διαστάσεις, αλλιώς ΔΕΝ βγαίνει από τον κάλυκα:D

Προς θεού ρε παιδιά! Όχι και 25 ευρώ για κάτι που το βρίσκεις τσάμπα! Είπαμε ωραία και καλά τα ανοξύδωτα φτιαχτά αλλά με ένα κομάτι χαλκοσωλήνα των 21χιλ νομίζω ότι είναι, είναι ακριβώς στην διάμετρο του κάλυκα 12! Και μπορεί να το κάνει ο καθένας τσάμπα!!

Προς θεού ρε παιδιά! Όχι και 25 ευρώ για κάτι που το βρίσκεις τσάμπα! Είπαμε ωραία και καλά τα ανοξύδωτα φτιαχτά αλλά με ένα κομάτι χαλκοσωλήνα των 21χιλ νομίζω ότι είναι, είναι ακριβώς στην διάμετρο του κάλυκα 12! Και μπορεί να το κάνει ο καθένας τσάμπα!!
Έφτιαξα εγώ σε ένα τορναδόρο,εδώ 5 ευρώ μου πήρε,του πήγα ένα φυσίγγι και το έφτιαξε εφαρμοστό στο φυσίγγι!

Στο θέμα μας ...
τα σπάει η Ρωσίδα ... κ αν σκεφτείς ότι μιλάμε για 9500 ρούβλια ... κοντά 100€ δηλαδή

Οτι πληρωνεις....αυτο παιρνεις......μια πολυ καλη μηχανη......αλλα που σε καμια περιπτωση δεν μπορει να
συναγωνιστει το πενταδιακο κλεισιμο απο ολες τις αποψεις.....Ενημερωτικα το λεω....και χωρις ιχνος
αντιπαραθεσης....σε πεντασταδιακη μηχανη μπορεις να κλεισεις ΑΔΕΙΟ καλυκα με επιπεδο αστερι.....περα
του οτι η αποδοση του φυσιγγιου των πεντε σταδιων ,ειναι η νυχτα με την ημερα με ολα τα υπολοιπα.
Ολες οι εταιρειες κλεινουν πλεον πεντασταδιακα.....εαν δεν υπηχρε εξελιξη....σε ολους τους τομεις της ζωης μας
θα ημασταν ακομα στην παλαιολιθικη εποχη.!!!! :)

Οτι πληρωνεις....αυτο παιρνεις......μια πολυ καλη μηχανη......αλλα που σε καμια περιπτωση δεν μπορει να
συναγωνιστει το πενταδιακο κλεισιμο απο ολες τις αποψεις.....Ενημερωτικα το λεω....και χωρις ιχνος
αντιπαραθεσης....σε πεντασταδιακη μηχανη μπορεις να κλεισεις ΑΔΕΙΟ καλυκα με επιπεδο αστερι.....περα
του οτι η αποδοση του φυσιγγιου των πεντε σταδιων ,ειναι η νυχτα με την ημερα με ολα τα υπολοιπα.
Ολες οι εταιρειες κλεινουν πλεον πεντασταδιακα.....εαν δεν υπηχρε εξελιξη....σε ολους τους τομεις της ζωης μας
Ναι αλα ο μαστορας κανη το φησηγκη

Προφανώς οι " εταιρίες" έκλειναν πάντα πολυσταδιακά και δεν περίμεναν "εμάς". Μέχρι και οι Ρώσοι έκλειναν πιο μπροστά από "εμάς" πολυσταδιακά, και έτσι μάθαμε και "εμείς:rolleyes:. Καλό παράδειγμα ο άδειος κάλυκας αλλά δεν φέρνει θήραμα. Γιατί τώρα οι "εταιρίες" κλείνουν στα 58 ενώ "εμείς" αλλού δεν έχω ιδέα.

Σίγουρα πρέπει να εξελισόμαστε αλλά το λειόκανο έχει όρια που πολύ εύκολα τα καλύπτείς με όλους τους τρόπου κλεισίματος! Είτε με πεντασταδιακό είτε με δισταδιακό είτε με στρογγυλό ρέλι. Και δεν εννοώ τα 36 μέτρα αλλά πολύ μακρίτερα. Για εσένα είναι μόνο το πεντασταδιακό γιατί με αυτό τα βρήκες, για εμένα είναι το στρογγυλό ρέλι γιατί απέριψα το πεντασταδιακό. Τώρα έχω απορίψει και το cal 12 γιατί με καλύπτει το cal20. Ο καθένας με ότι τον ευχαριστεί!

Σίγουρα πρέπει να εξελισόμαστε αλλά το λειόκανο έχει όρια που πολύ εύκολα τα καλύπτείς με όλους τους τρόπου κλεισίματος! Είτε με πεντασταδιακό είτε με δισταδιακό είτε με στρογγυλό ρέλι. Και δεν εννοώ τα 36 μέτρα αλλά πολύ μακρίτερα. Για εσένα είναι μόνο το πεντασταδιακό γιατί με αυτό τα βρήκες, για εμένα είναι το στρογγυλό ρέλι γιατί απέριψα το πεντασταδιακό. Τώρα έχω απορίψει και το cal 12 γιατί με καλύπτει το cal20. Ο καθένας με ότι τον ευχαριστεί!

Σαφως......οτι ευχαριστει τον καθε εναν.....θα ημουν ανοητος εαν δεν συμφωνουσα μαζι σου!!!! Η εξελιξη μας
δινει αυτην την δυνατοτητα!!!! :)

....για να μην τραβάμε τις πολύτιμες τρίχες της κεφαλής μας, Τα 11/12/13/15 χιλιοστά είναι στον καθένα.. κατά βάση όλοι μπορούν,, το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα.

Βγάλε ρε μάστορα το μηχανάκι να ζωγραφιστούμε λίγο.. .my man. o_O

Καλησπέρα! Θα αγοράσω μια χειροκίνητη μηχανή του Λαναρά για αστέρι και ρελιασμα για να αρχίσω σιγά σιγά να γεμίζω τα πρώτα μου φυσίγγια μιας και δεν μπορώ τελικά να αγοράσω κάτι καλύτερο όπως το είχα στο μυαλό μου! Τι στροφειο και τι μαχαιρακι μου προτείνεται να αγοράσω?

η μηχανή έχει και στροφείο και μαχαίρι.
Νίκο δεν το ήξερα ομολογώ και σε ευχαριστώ πολύ! Τα θεωρείς έστω λιγο αξιόλογα γοα ενα αρχαριο ή να τα πετάξω από πάνω? Λογικά το δεύτερο φαντάζομαι..

Back