Το δοκίμασα Γιώργο και δε το παίρνει.οχι λόγο σπειρώματος λόγο χώρου δε το παιρνει βρίσκει πάνω στο μοχλό.Αυτες που έχουν το μοχλό μπροστά το χωράνε.Σίγουρα;;;
Δηλαδή η δική μου που έχει το σχεδιασμό σαν τη 2η φωτό παίρνει I2S...;;υπάρχουν 2 ρελιάστρες. Η μία είναι είναι αυτή που έχει ο Dimitris a (και είχα και εγώ). Η άλλη είναι με το χοντρό πλακάκι για το στροφείο και το μαχαίρι, και το λεβιεδάκι στην μέση ( την είδα εχθές στον Κένταυρο) Η δεύτερη με το πλακάκι ΘΑ πρέπει να παίρνει όλα τα στροφεία επάνω.View attachment 5138View attachment 5139
ΝαιΔηλαδή η δική μου που έχει το σχεδιασμό σαν τη 2η φωτό παίρνει I2S...;;
Σίγουρα παίρνει Νίκο την έχει φιλος...αν μπορέσω θα περάσω αύριο από τον Κένταυρο, με το παχύμετρο, και θα μάθουμε σίγουρα.
Σε όλα ο φαντομ είναι κάτω...εργαλεία υλικά όλα.. από 10-20 λεπτά μέχρι και πολλά €.....Πολύ καλές τιμές έχει κ ο Φάντομ στα στροφεία
Παίρνει αλλά δε νομίζω να δουλέψει σωστά λόγο στροφώνΔηλαδή η δική μου που έχει το σχεδιασμό σαν τη 2η φωτό παίρνει I2S...;;
Τώρα έχω πάρει τη μηχανή κ ακόμη δν ξέρω που παν τα 4.....Παίρνει αλλά δε νομίζω να δουλέψει σωστά λόγο στροφών
Με το i2s ρελιαστά;Παρε ενα I2S , Ειναι πιο ακριβο απο ολα.....αλλα θα κλεινεις και θα ρελιαζεις τα Παντα.... αστεριειδες κλεισιμο...,ρελιαστα.....μεχρι και μονοβολα......θα βρουν και τα εγγονια σου.....τετοια ποιοτητα εχει φιλε!!!!![]()
Εννοείς με κολωνάτο δράπανο αλλάζοντας τροχαλίες ή να''ινβερτάρεις" πχ το μοτέρ του λάσκα που έχει σταθερές αν δεν κάνω λάθος 900 στροφές?Ξεκινάς από 500 ΣΑΛ και ανεβένεις σταδιακά.
πολύ σωστά, τα στροφεία για αστέρι και ρέλι κάνουν διαφορετικό πάχος στεφάνης. Στα δε χάρτινα οι πολλές στροφές είναι καταστροφή. Εγω χρησιμοποιώ δράπανο στις 600 στροφές. Έχω την εντύπωση Άρη ότι τα μοτέρ του Καββαδία είναι στις 1250 στροφές (4πολικό)Καλησπέρα Άρη (κ Νικο), θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας αριθμός ως ιδανικές στροφές. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το στροφείο που...
Αν είναι 1250 δεν είναι πάρα πολλές? Δεν χρειάζεται να μειωθούν με κάποιον τρόπο για καλύτερο αποτέλεσμα και να μήν ανάβει το στροφείο?Έχω την εντύπωση Άρη ότι τα μοτέρ του Καββαδία είναι στις 1250 στροφές