Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Ωραια μηχανη Κωστα !!! Αλλα τι να γεμισω ?? Με 2σταδια εκλεινα πριν 30 χρονια.....δλδ να δωσω λεφτα
και να κλεινω οπως πριν 30 χρονια ?? Και τι τιμη εχει ?? Πολλες οι αποριες μου.... Καλυτερα να δωσω 350 ευρω
να παρω πεντασταδιακη μηχανη....και Ελληνικη....και τα λεφτα να μεινουν στον τοπο μου!!!
Ετσι το βλεπω εγω φιλε μου.....και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης!!!! :)

Ωραια μηχανη Κωστα !!! Αλλα τι να γεμισω ?? Με 2σταδια εκλεινα πριν 30 χρονια.....δλδ να δωσω λεφτα
και να κλεινω οπως πριν 30 χρονια ?? Και τι τιμη εχει ?? Πολλες οι αποριες μου.... Καλυτερα να δωσω 350 ευρω
να παρω πεντασταδιακη μηχανη....και Ελληνικη....και τα λεφτα να μεινουν στον τοπο μου!!!
Ετσι το βλεπω εγω φιλε μου.....και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης!!!! :)

Ποια αντιπαράθεση Νίκο;;; δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ιδιογόμωση απλά με ενθουσιασε το θέαμα να φτιάχνει κανείς δικά του φυσίγγια έτσι απλά γι' αυτό το έβαλα .sarcastic.

Ποια αντιπαράθεση Νίκο;;; δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ιδιογόμωση απλά με ενθουσιασε το θέαμα να φτιάχνει κανείς δικά του φυσίγγια έτσι απλά γι' αυτό το έβαλα .sarcastic.

Κανενα ''προβλημα'' φιλε μου....Καποια στιγμη θα ξεκινησεις ιδιογομωση...... και πρεπει να ξερεις τι σε
συμφερει....... εννοω οτι με μια μηχανη πεντασταδιακη κλεινεις οπως γουσταρεις απο 2 - 3 - 4 και πεντε
σταδια. Αλλωστε εκει που εφτασαν οι τιμες ( τοσο χαμηλα ) δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να δωσεις
250 ευρω αγοραζοντας μια μηχανη 2 σταδιων και ενα κολωνατο δραπανο...για να κλεινεις σε 2 σταδια....απο
την στιγμη που 350 ευρω αποκτας πεντασταδιακη μηχανη. Παντα με την δικη μου λογικη... ΟΛΑ τα κλεισιματα
δουλευουν......δεν υποτιμω κανενα κλεισιμο....ουτε αυτο με την ρελιαστρα χειρος....ΟΛΑ δουλευουν και
σκοτωνουν.....απλα ειναι ειναι θεμα επιλογης το πως θελει να κλεινει ο καθε ενας μας.!!! :)

Θέλω να κάνω μια ερώτηση... Βλέπω κατα καιρούς σε διάφορες φωτογραφίες ιδιογομωτών την καλυμπρα του λανάρα.Δεν εχω δει ποτε πως
λειτουργεί κ το χω απορία, εγκυκλοπεδικά. Ο καλυκας πως πιέζεται μεσα; Και αν μπει,τοση δυναμη που χρειάζεται το σκουντηγμα για να βγεί μετά δεν φουσκώνει ο πάτος του πάφυλα;

Δεν χρειαζεται δυναμη για βγει απο την στιγμη που ειναι καλιμπραρισμενος....δυναμη θελει μονο στο κατεβασμα
οταν καλιμπραρεις τον καλυκα....μετα βγαινει μονος του....τουλαχιστον ετσι δουλευει ο καλιμπραδορος της
ΜΕΚ 600 που καλιμπραρω. Ετσι νομιζω πρεπει να δουλευει και του Λαναρα. Τα χειλη του παφυλα μετα απο2 -3
φορες καλιμπραρισμα και αναλογα την ποιοτητα του φυσιγγιου οντως ξεχυλωνουν.

Κανενα ''προβλημα'' φιλε μου....Καποια στιγμη θα ξεκινησεις ιδιογομωση...... και πρεπει να ξερεις τι σε
συμφερει....... εννοω οτι με μια μηχανη πεντασταδιακη κλεινεις οπως γουσταρεις απο 2 - 3 - 4 και πεντε
σταδια. Αλλωστε εκει που εφτασαν οι τιμες ( τοσο χαμηλα ) δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να δωσεις
250 ευρω αγοραζοντας μια μηχανη 2 σταδιων και ενα κολωνατο δραπανο...για να κλεινεις σε 2 σταδια....απο
την στιγμη που 350 ευρω αποκτας πεντασταδιακη μηχανη. Παντα με την δικη μου λογικη... ΟΛΑ τα κλεισιματα
δουλευουν......δεν υποτιμω κανενα κλεισιμο....ουτε αυτο με την ρελιαστρα χειρος....ΟΛΑ δουλευουν και
σκοτωνουν.....απλα ειναι ειναι θεμα επιλογης το πως θελει να κλεινει ο καθε ενας μας.!!! :)
Ποιες πεντασταδιακες έχουν 350 Νίκο;

Μπα δεν νομίζω φίλε...δεν το έχω αυτό το μικρόβιο...αλλά χαίρομαι τους ανθρώπους που ασχολούνται

Μπα δεν νομίζω φίλε...δεν το έχω αυτό το μικρόβιο...αλλά χαίρομαι τους ανθρώπους που ασχολούνται

Εφοσον εισαι κυνηγος......μεγαλη μπουκια να φας....μεγαλο λογο μην λες.....ετσι ελεγα εγω και πολυ παλια που
δεν γεμιζα. Μολις πεταλωσα τον πρωτο λαγο....το γυρισα στην ιδιογομωση!!! ;) :)

Αρρώστεια μεγάληηηη Κώστα ,χειρότερη απο το ίδιο το κυνήγι .
Πάνω απο 300 τηλ καταλόγους έχω τουφεκίσει :D:D
Καί κρατώ αρχείο όλα τα εξώφυλλα με τις επιδόσεις ....
Μείνε υγιής ..με το χόμπυ το κυνήγι .
Υ.Γ Η ώρα 4 πμ πρίν ξεκινήσεις για κυνήγι να γεμίζεις στα γρήγορα 10 φυσίγγια νέο set up που εμπνεύστηκες πίνοντας τον πρωινό καφέ ....

Αρρώστεια μεγάληηηη Κώστα ,χειρότερη απο το ίδιο το κυνήγι .
Πάνω απο 300 τηλ καταλόγους έχω τουφεκίσει :D:D
Καί κρατώ αρχείο όλα τα εξώφυλλα με τις επιδόσεις ....
Μείνε υγιής ..με το χόμπυ το κυνήγι .
Υ.Γ Η ώρα 4 πμ πρίν ξεκινήσεις για κυνήγι να γεμίζεις στα γρήγορα 10 φυσίγγια νέο set up που εμπνεύστηκες πίνοντας τον πρωινό καφέ ....

Λάμπη έτσι είναι....γι' αυτό και πριν είπα δεν πρόκειται....25 χρόνια και ....δεν την κόλλησα....πιο πολύ θα ασχοληθώ με τον σκύλο και το όπλο....στα φυσίγγια έχω κατασταλάξει σε κάποια συγκεκριμένα και τέλος......

Υ.Γ. 4 το πρωί να γεμίζεις ;;;;:oops::oops::):)

να παρω πεντασταδ
Γεμίστε ....... :) :) :)

Ωραία μηχανή, τέλεια, ΑΛΛΆ για παραγωγή, και για εμένα φίλε μου μίας και βλέπω ότι δεν ασχολείσαι με την ιδιογωμοση, θα σου πω τι βλέπω σε όλο το βίντεο;;;; Και το έχω ξαναδεί, ωραία φυσίγγια, ναι δικά σου, αλλά ρε φίλε;;;;δεν ξέρεις τι έχουν μέσα, και το καλό της ιδιογωμοσης είναι ένα ένα στο χέρι το γέμισμα, και στο λέω γιατί το έχω ζήσει, είχα μια MEC 9000 και από ογκομετρικα 4-5 διάφορες μάρκες και ποιοτικά, αλλά έμεινα στο ζύγισμα σε όλα τα φυσίγγια, με αποτέλεσμα να έχω στην τσέπη μου 50 φυσίγγια, ΚΑΙ ΤΑ 50 ΟΛΌΙΔΙΑ

Συμφωνώ με αυτά που λες.....είναι να έχεις την <<αρρώστεια>>, το χόμπυ όπως θέλεις πες το με την καλή έννοια...προσωπικά όπως είπα και πριν έχω βρει κάποια φυσίγγια στάνταρ που με ικανοποιούν και τέλος....θα σχοληθώ με τα σκυλιά με τα όπλα περισσότερο....απλά μου αρέσει και θαυμάζω τους ανθρώπους που κατασκευάζουν τέτοιες μηχανές που το κάνουν να δείχνει εύκολο το πώς μπορείς να φτιάξεις ένα φυσίγγι που έχει επιλέξει κανείς...σαν τεχνολογία και σαν ευκολία

Αρη ενα ενα στο χερι.....και Αγιος ο Θεος!!!! Οταν ομως φιλε θελω να γεμισω για δισκακια.....εκει τα
ογκομετρικα περνουν τον λογο.....και βγαζω παραγωγη. Στα δισκακια δεν με ενδιαφερει εαν η
πυριτιδα ειναι στο 1,49 ή στο 1,51 αντι στο 1,50....αυτην την αποκλιση εχουν τα ογκομετρικα μου ακομα και
στις διβασικες....και αυτη η αποκλιση οχι παντα. Συνηθως τα περισσοτερα φυσεκια ειναι στο 1,50. Κακα
τα ''ψεματα'' τα καλα εργαλεια σου λυνουν τα χερια φιλε!!!! ;) :)

Συμφωνώ με αυτά που λες.....είναι να έχεις την <<αρρώστεια>>, το χόμπυ όπως θέλεις πες το με την καλή έννοια...προσωπικά όπως είπα και πριν έχω βρει κάποια φυσίγγια στάνταρ που με ικανοποιούν και τέλος....θα σχοληθώ με τα σκυλιά με τα όπλα περισσότερο....απλά μου αρέσει και θαυμάζω τους ανθρώπους που κατασκευάζουν τέτοιες μηχανές που το κάνουν να δείχνει εύκολο το πώς μπορείς να φτιάξεις ένα φυσίγγι που έχει επιλέξει κανείς...σαν τεχνολογία και σαν ευκολία
Είσαι πρώτος, και τα σκυλιά και τα μάτια σου;) όλα τα άλλα τα βρίσκεις

Αρη ενα ενα στο χερι.....και Αγιος ο Θεος!!!! Οταν ομως φιλε θελω να γεμισω για δισκακια.....εκει τα
ογκομετρικα περνουν τον λογο.....και βγαζω παραγωγη. Στα δισκακια δεν με ενδιαφερει εαν η
πυριτιδα ειναι στο 1,49 ή στο 1,51 αντι στο 1,50....αυτην την αποκλιση εχουν τα ογκομετρικα μου ακομα και
στις διβασικες....και αυτη η αποκλιση οχι παντα. Συνηθως τα περισσοτερα φυσεκια ειναι στο 1,50. Κακα
Ε ναι φίλε, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αντιλέγω, και εγώ μαζί σου.kiss me..sarcastic.

Και να ξέρεις έχω τα ογκομετρικα που έχεις και εσύ;)

Μόνο ένα δεν έχω καταλάβει στην ενασχόληση αυτή...οκ έχει βρει κάποιος το set up που θέλει τα υλικά κλπ...πώς διασφαλίζει τις πιέσεις που μπορεί να βγάλει ένα φυσίγγι κατασκευασμένο από τον ίδιον;;;

Και να ξέρεις έχω τα ογκομετρικα που έχεις και εσύ;)

Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα και με αυτην την τιμη φιλε!!!
Ειχα βγαλει σπυρια στην μουρη με τα ογκομετρικα της πρωτης μου μηχανης....και ας ηταν και
Αμερικανικη. Μετα απο δυο σεζον αρχισαν τα προβληματα....ουτε να το θυμαμαι δεν θελω!!!

Back