Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Το έχεις χρησιμοποίηση για να κλείσεις στα 10-11 χιλιοστά; Αν είναι ένας λόγος αυτός ,για να αποφύγουμε το "κάψιμο" του κάλυκα, μας ωφελεί και σε κενο 10 η 11 χιλιοστών....
Παντού το χρησιμοποιώ.......:το έχω ρυθμίσει να κατεβάζει το φυσιγγι στα 58,30-58,40 και μετά ρελιαζω πολύ εύκολα.........απαλά.......όλη τη στατική πίεση τη παίρνει το φυσιγγι από το τρίτο στάδιο!!!

Με το απλό 3ο στάδιο αγορασμενο από φάντομ πριν λίγο καιρό, μπορώ να κλείσω μέχρι τα 12 χιλιοστά κενού χώρου. Με πιο πολύ κενό χώρο διπλώνει ο κάλυκας. Τα πλεονεκτήματα δεν τα έχω δει ακόμα.

Το ίδιο έχω πάρει και γω κλεινει μέχρι 12-12,5χιλιοστα χωρίς λακούβα ! Όμως το χρησιμοποιω σε όλα τα φυσίγγια και όταν πάω στο ρελι είναι πολύ λιγότερη η δουλειά του στροφείου........ένα χάδι,οπότε δεν έχεις και υπερθέρμανση του πλαστικού κάλυκα!

Ο fantom εχει ενα γαλβανιζε της omp και ενα χρυσό(νομίζω μπρούτζινο) του Λανάρα...ποιό εχετε πάρει;

Εχω ενα στροφειο για αστερι του λαναρα αλλα εσωτερικα θελει τριψιμο για να γινει πιο λειο. Καμια ιδεα πως να το κανω; με καποια αλοιφη αυτοκινητου για γρατζουνιες;
εγω το εκανα με το ντρεμελακι και glanol

Εχω ενα στροφειο για αστερι του λαναρα αλλα εσωτερικα θελει τριψιμο για να γινει πιο λειο. Καμια ιδεα πως να το κανω; με καποια αλοιφη αυτοκινητου για γρατζουνιες;
Στρατο θα παρεις εναν αδειο καλυκα και θα τον ρελιασεις λιγο ισα ισα να κανει την στεφανη..μετα θα παρεις γυαλοχαρτα νερου απο 400 μεχρι 1000 ή αν θες και παραπανω εγω το χα παει μεχρι το 3000 και θα κοψεις μικρες λωριδες να αγκαλιαζουν την στεφανη του καλυκα και λιγο απο το πανω μερος του και θα ρελιασεις ολο αυτο με λιγο νερο ή WD40 πανω στο γυαλοχαρτο..τα τοιχωματα με μικρα κομματια γυαλοχαρτο σε λειτουργια το στροφειο θα τα περασεις μεχρι εκει που θες..μετα καλο καθαρισμα το στροφειο απο τα υπολοιματα και εχοντας σε λειτουργια το στροφειο με μια κρεμα γυαλισματος flitz ή glanol και ενα πανακι θα το περασεις εσωτερικα και θα σαι ετοιμος

εγω το εκανα με το ντρεμελακι και glanol
Στρατο θα παρεις εναν αδειο καλυκα και θα τον ρελιασεις λιγο ισα ισα να κανει την στεφανη..μετα θα παρεις γυαλοχαρτα νερου απο 400 μεχρι 1000 ή αν θες και παραπανω εγω το χα παει μεχρι το 3000 και θα κοψεις μικρες λωριδες να αγκαλιαζουν την στεφανη του καλυκα και λιγο απο το πανω μερος του και θα ρελιασεις ολο αυτο με λιγο νερο ή WD40 πανω στο γυαλοχαρτο..τα τοιχωματα με μικρα κομματια γυαλοχαρτο σε λειτουργια το στροφειο θα τα περασεις μεχρι εκει που θες..μετα καλο καθαρισμα το στροφειο απο τα υπολοιματα και εχοντας σε λειτουργια το στροφειο με μια κρεμα γυαλισματος flitz ή glanol και ενα πανακι θα το περασεις εσωτερικα και θα σαι ετοιμος
Ευχαριστώ!!!!

Αν το περασεις και με αλοιφη ειδικα φλιτζ θα γινει σαν βελουδο το ρελιασμα
Μεγάλη διαφορά Μίλτο και τώρα σε σχέση με το αρχικό... Το έχω 3 μήνες και δε το χρησιμοποιούσα... Άντε να δω τι θα δώσει το πιο παχύ και βαθύ ρελι σε σχέση με το bn2...

Μεγάλη διαφορά Μίλτο και τώρα σε σχέση με το αρχικό... Το έχω 3 μήνες και δε το χρησιμοποιούσα... Άντε να δω τι θα δώσει το πιο παχύ και βαθύ ρελι σε σχέση με το bn2...
Εγω οταν το ειχα πρωτοπαρει την ειχα κανει απευθειας αυτη την διαδικασια..ηταν πολυ πιο ομαλο το ρελιασμα και το σημαντικοτερο δεν ανεβαζε τοσο ευκολα θερμοκρασια το στροφειο..σε προοδευτικες και υπερπροοδευτικες πυριτιδες ειναι πολυ καλο ακομα και σε ρελιαστο το εχω χρησιμοποιησει αρκετα

Ωραια και αυτη η βαση....καλη και η ΜΕΚ καλη και η Lee καλες και οι 5διακες......αλλα εχω εναν φιλο...μελλος
του φορουμ....που με μια ρελιαστρα χειρος εχει κανει και εχει φτιαξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα....απο φυσεκι για
τσιχλα , μεχρι 8βολα 11/0 και μονοβολα 32 γραμμαριων για το γουρουνια που κυνηγαει.........
Ειλικρινα τον θαυμαζω!!!!!!!!!:cool:

Πολυ ωρα τρωει νομιζω. Αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα σε ενα Powder disperser κανονικο
Βίκτωρα και με ένα κουταλάκι κανείς την δουλειά σου και ποιο γρήγορα, σαν γκατζετακι έχει φάση όμως έχει και αργό και γρήγορο στο μέλλον θα δούμε κάτι ποιο αναβαθμισμένο από τον ανταγωνισμό σιγουρα.

Back