Περιμένουμε μαζί σου τα αποτελέσματα.......να πάρουμε καμία ιδέα!View attachment 14671
View attachment 14672
Πήρα 2 στροφεία γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι με το Bn2 δε μπορώ να βγάλω τις συγκεντρώσεις που θέλω.
Πάχος και βάθος ανά στροφειο:
bn2 1,75*2.00
sp2 1,90*2.00
bn2 special 2.10*2.15
mbx32 1.75*33.5 n6 z2 m21 cheddite cx2000 τελικό ύψος 57.6.
Αντε να δούμε τι θα μου δώσουν τα άλλα 2 στροφεία....
Σε κανα μηνα Βαγγελη.....υπομονη λιγο...Περιμένουμε μαζί σου τα αποτελέσματα.......να πάρουμε καμία ιδέα!
Τι συγκέντρωση σου δίνει με το ΒΝ2 αυτό το σεταπ ;;; Και πόση θα την ήθελες ;;; Το έχεις δοκιμάσει με διαφορετικά όπλα ή μόνο με την 155 ;;;View attachment 14671
View attachment 14672
Πήρα 2 στροφεία γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι με το Bn2 δε μπορώ να βγάλω τις συγκεντρώσεις που θέλω.
Πάχος και βάθος ανά στροφειο:
bn2 1,75*2.00
sp2 1,90*2.00
bn2 special 2.10*2.15
mbx32 1.75*33.5 n6 z2 m21 cheddite cx2000 τελικό ύψος 57.6.
Αντε να δούμε τι θα μου δώσουν τα άλλα 2 στροφεία....
Και πουσε ακομα.εχεις να δεις πολααααΞεχασα να αναφερω οτι στο 1.80 χ35 με mbx32 το καλυτερο ποσοστο που εβγαλα με το bn2 ειναι 68.8% ενω οταν μου εδωσαν το ιδιο φυσιγγι κλεισμενο με bn2 special εβγαλε σχεδον 80% και ταχυτητα πανω απο 410m/s...
Αλεύρι βρωμη να το περάσεις άνετα το 70%Στελιο με το bn2
αυτο το σετ απ εβγαλε 60,67% συγκεντρωση με τη 155 στα 36 μετρα με *gemini ported και 408 .v1
Δεν εχω δικο μου ταχογραφο ειναι του Μιχαλου. Αν δε κανω λαθος ο chrony ειναι.
Εχω παρατηρησει οτι δε μπορω να περασω το 70% συγκεντρωση σε διαφορα σετ απ με το bn2... οχι οτι ειναι κακο αλλα για να δω αν μπορω να βγαλω κατι καλυτερο...
Στελιο με το bn2
αυτο το σετ απ εβγαλε 60,67% συγκεντρωση με τη 155 στα 36 μετρα με *gemini ported και 408 .v1
Δεν εχω δικο μου ταχογραφο ειναι του Μιχαλου. Αν δε κανω λαθος ο chrony ειναι.
Εχω παρατηρησει οτι δε μπορω να περασω το 70% συγκεντρωση σε διαφορα σετ απ με το bn2... οχι οτι ειναι κακο αλλα για να δω αν μπορω να βγαλω κατι καλυτερο...
Και πουσε ακομα.εχεις να δεις πολαααα
Αλεύρι βρωμη να το περάσεις άνετα το 70%
Με αλεύρι είναι σίγουρο το αποτέλεσμα...θέλω να δω όμως χωρίς τι μπορώ να βγάλω...Καλη επιτυχια Στρατο!!! Θα το φερεις ''βολτα'' .....το ψαχνεις...και ειναι πολυ καλο αυτο φιλε!!
Βαλε και αλευρι οπως λεει ο Θοδωρας..... αν πιασεις το 80% με 3*** σε αυτα τα μετρα ( 36 ) εισαι ΣΟΥΠΕΡ!!!!![]()
![]()
Ναι Σάκη το αριστερό όπως τα βλέπεις στη φωτό.Το bn2 spesial ειναι αυτο που κανει την πολύ έντονη κούρμπα ;;
Σάκη έχουν βγει bn2 special με 3 κεφαλες, όπως αυτό που πήρα ,αλλά και με 6 κεφαλές και δίνουν λιγο διαφορετικες διαστάσεις στο ρελι...όλα όμως βγάζουν πιο βαθύ και χοντρο σε σχέση με το απλό.Μου το ειχε δανειση 1 φιλος πριν καποια χρονια τοτε μου φανηκε καπως δυσχρηστο..
Θυμαμαι οτι ηθελε "ψωμι" για να δουλεψει σωστα, περισοτερο πλαστικο για να κανει την κουρμπα του
Σάκη έχουν βγει bn2 special με 3 κεφαλες, όπως αυτό που πήρα ,αλλά και με 6 κεφαλές και δίνουν λιγο διαφορετικες διαστάσεις στο ρελι...όλα όμως βγάζουν πιο βαθύ και χοντρο σε σχέση με το απλό.
Φαίνεται πολύ καλή. Με 30 δολλάρια είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ο τύπος παρεπιπτόντος έχει ωραία βίντεο στο κανάλι του...