......ένα ένα τα θυμάμαι. Κάποτε υπήρχε πρεσσάκι αλουμινίου με γωνιακό μειωτήρα που δεν πρέπει να ρέλιαζε με πάνω από 100 στροφες
Και ρελιαζε και αρηστα μαληστα......ένα ένα τα θυμάμαι. Κάποτε υπήρχε πρεσσάκι αλουμινίου με γωνιακό μειωτήρα που δεν πρέπει να ρέλιαζε με πάνω από 100 στροφες
170 στροφες λέειΚαι ρελιαζε και αρηστα μαληστα
Η στροφες 87 για την ακρηβια
Αυτό το μοτέρ είναι μάλλον από καθαριστήρες φορτηγού.
Μετρηθηκε με στροφομετρο μετα και εδωσε 87 στροφες ακρηβος.δεν το στατουσες ουτε με καβουρα πολη δηναμη και σταθεροτητα λογο μιοτηρα170 στροφες λέει
Φίλε μου καλησπέρα....Πέρασε μια βόλτα αρχικά από εδώ και πες μας δύο λόγια για σ'ένα...Καλησπέρα Άρη (κ Νικο), θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας αριθμός ως ιδανικές στροφές. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το στροφείο που χρισημοποιείς. Η άποψη μου πάντως είναι ότι οι πολλές στροφές δημιουργούν πρόβληματα. Θερμαίνουν γρήγορα το στροφείο και με την σειρά του το στροφείο τους κάλυκες (με αποτέλεσμα παραμορφώσεις πλαστικού, μάσημα κτλ). Αν υπάρχει ένα καλό (το οποίο συζητιέται) είναι ότι λόγο των στροφών χρειάζεται λιγότερη δύναμη να εφαρμόσεις για το κλείσιμο οπότε σε κουράζει λιγότερο. Αυτός είναι ο λόγος που στο "αστέρι" προτείνεται πιο πολλές στροφές. Υπάρχουν στροφεία όμως που λόγο κατασκευής δεν μπορούν ακριβώς για αυτόν τον λόγο να δουλέψουν καλά "αργά", είναι "απόλυτα" με στενά στεφάνια και μικρές αποκλίσεις. Η λογική είναι ότι παίρνεις το στροφείο που θες και με δοκιμές βρίσκεις τα γούστα του σε σχέση και με την μάρκα των καλύκων σου. Ξεκινάς από 500 ΣΑΛ και ανεβένεις σταδιακά.
Και με13 κιλά βάρος που έχει, πάει παντού και όπου χρειάζεται!!Μιλάμε για στροφές και δουλεμα γλύκα..
μετα τα περνας απο στροφειο?Τώρα έχω πάρει τη μηχανή κ ακόμη δν ξέρω που παν τα 4.....απλά ενημερωτικά ρωτάω.
Μου αρέσει το κλείσιμο του Λαναρά.....Και ιδικά οι κάλυκες ΜΑΧΑΜ κλείνουν πανέμορφα....
Εγώ έχω πολλά στροφεία cal 12 ρελι και αστέρι, δεν το έχω δοκιμάσει. Το έχω δοκιμάσει στο cal 20 γιατί βάριομουν κάθε φορά που άλλαζα από ρελι σε αστέρι να ρυθμίζω την μηχανή για ένα χιλιοστό. Όταν το δοκίμασα μετάνιωσα που είχα δώσει χρήματα για να παρω στροφειο για το ρελι IOD. Το αποτέλεσμα με ικανοποίη απόλυτα.Με το i2s ρελιαστά;
Έχεις δοκιμάσει Νίκο;
Έτσι ακριβώς είναι... και με cal12 θα κλείσεις καλά Νίκο.... γενικά τα τύπου 2 είναι πολυεργαλεια άμα είναι και λίγο ποιοτικά..δεν το έχω το συγκεκριμένο αλλά έχω δει ότι κλείνει και αυτά.. επίσης τα τύπου τρία δηλαδή από 38-42gr είναι πολύ καλά για ρελι....Εγώ έχω πολλά στροφεία cal 12 ρελι και αστέρι, δεν το έχω δοκιμάσει. Το έχω δοκιμάσει στο cal 20 γιατί βάριομουν κάθε φορά που άλλαζα από ρελι σε αστέρι να ρυθμίζω την μηχανή για ένα χιλιοστό. Όταν το δοκίμασα μετάνιωσα που είχα δώσει χρήματα για να παρω στροφειο για το ρελι IOD. Το αποτέλεσμα με ικανοποίη απόλυτα.
Όχι...μετα τα περνας απο στροφειο?