Τάκη δεν ξέρω. Μόνο ένα τηλ επικοινωνίας έχω βρει από το Facebook.Που είναι αυτός;
Τάκη δεν ξέρω. Μόνο ένα τηλ επικοινωνίας έχω βρει από το Facebook.Που είναι αυτός;
Οκ έβγαλα άκρη!Τάκη δεν ξέρω. Μόνο ένα τηλ επικοινωνίας έχω βρει από το Facebook.
Θα βγάλει την R3 ποιο οικονομική από όλες που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, η οικονομία πάει κατά διαόλου και ακόμα είμαστε στην αρχή. Αφουγκράζεται λοιπόν τα δεδομένα της εποχής μας και παράγει κάτι χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα, οι τιμές θα χαμηλώσουν σε διάφορα ιδιωγομοτικα εργαλεία που παράγει τόσο για την βιωσιμότητα της επιχείρησης του ,όσο και για τον πελάτη που ζορίζεται τα χρόνια αυτά και τα φέρνει βόλτα με δυσκολία. Έχω καπαρωσει ήδη μια R3, έχοντας όμως ήδη μια EVO GR για cal 12 και cal 20 αλλά με την τιμή που θα πωλείται η καινούργια λέω γιατί όχι να μην τις κάνω δύο μια για κάθε διαμετρημα.Νίκο ξέρεις αν πάει να βελτιώσει κάτι ή να εισάγει κάτι καινούριο;
Mε τα δύο στάδια (χάραγμα -πάτημα )είχα μεγάλες επιτυχίες ειδικά σε μονοβασικές καί κενό πάντα κλεισίματος 10 χίλ ....Ναι Κωσταντινε ετσι οπως τα γραφεις ειναι.....ειχα και εγω την απορια....ρωτησα και τελικα ειναι η ιδια
μηχανη η A5S- LC- R2 ......Αλλαξε το ονομα και κατεβασε την τιμη τοσο πολυ....που δεν συμφερει κανεναν
πλεον να αγορασει μηχανη δυο σταδιων!!!!![]()
![]()
Δεν έχει φτιαχτεί ακόμα αλλά αν κρίνω από τις προηγούμενες που πουλιοντουσαν σε τιμή κόστους, αυτή θα είναι ακόμα χαμηλότερα?Πόσο έχει?
Mε τα δύο στάδια (χάραγμα -πάτημα )είχα μεγάλες επιτυχίες ειδικά σε μονοβασικές καί κενό πάντα κλεισίματος 10 χίλ ....
Τό είχα κανόνα αυτό .Όχι περισσότερο απο 10 χιλ.
Πόσο έχει?
Δηλώνω χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας καινούργιας A5S
με ιταλικό μοτέρ 0.5hp 4 πολικό μονοφασικό![]()
![]()
Την κεντράρισα και έκανα τα πρώτα 50 ρελιαστα που ειχα κομμένους τους κάλυκες και μετα τα πρώτα 5 σταδιακά μου
Να σας ενημερώσω ότι την ρύθμισα σε 5 λεπτά![]()
Θελω να ευχαριστησω τους φιλους (ξερουν αυτοι ) και ειδικα τον Φωτη και τον Γιαννη για την βοηθεια
View attachment 13225
View attachment 13226
Καλορίζικη Γιάννη!!Δηλώνω χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας καινούργιας A5S
![]()
Την κεντράρισα και έκανα τα πρώτα 50 ρελιαστα που ειχα κομμένους τους κάλυκες και μετα τα πρώτα 5 σταδιακά μου
Θελω να ευχαριστησω τους φιλους (ξερουν αυτοι ) και ειδικα τον Φωτη και τον Γιαννη για την βοηθεια
View attachment 13225
View attachment 13226
Είσαι άρχοντας, έχω την ίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημαΔηλώνω χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας καινούργιας A5S
![]()
View attachment 13225
View attachment 13226
Ναι ρε για σώπα.... μας το είπες ρε....Είσαι άρχοντας, έχω την ίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημαView attachment 13227
Καλά κάνω ρεεειιιι, θα σου βγάλω και μπλουζάκιΝαι ρε για σώπα.... μας το είπες ρε....![]()
Καλορίζικη Γιάννη, καλά και ασφαλή γεμίσματα!Δηλώνω χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας καινούργιας A5S
![]()
View attachment 13225
View attachment 13226
Καλοριζικη και καλοδουλευτη!! Πολυ ωραιος..Δηλώνω χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας καινούργιας A5S
![]()
View attachment 13225
View attachment 13226
Δε χωραει να βαλεις το δραπανο εκει που εχει τα νουμερα;;; δοκιμασε με ενα κανονικο δραπανο ηλεκτρικο να δεις αυτα σιγουρα κανουν.Αυτό το είχα αγορασμένο.View attachment 13301
Αγόρασα και αυτό: https://www.skroutz.gr/products/show/53354978
Το πρόβλημα είναι ότι βάζοντας το δράπανο στη βάση, η στρογγυλή υποδοχή της βάσης, σφίγγει την μαύρη κεφαλή του δραπάνου, η οποία συγκρατεί το αξονάκι του στροφείου και γυρίζει μαζί του, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ρελιάσω. Καμιά ιδέα, κάποια πατέντα? Στην χειρότερη πάμε για καινούριο δράπανο?