Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Χάζευα σήμερα και προσπαθούσα να κλείσω μέ της μεκ το μαχαίρι 8στερο αλλά το βγάζει στραβά; ;; είναι αξιόπιστο το μαχαίρι της;
Το μαχαίρι της mec είναι για αναγομωση!
Δουλεύει σε ριγμένο κάλυκα.
Για καινούριο κάλυκα χρειάζεσαι άλλο μαχαίρι.

Το μαχαίρι της mec είναι για αναγομωση!
Δουλεύει σε ριγμένο κάλυκα.
Για καινούριο κάλυκα χρειάζεσαι άλλο μαχαίρι.
Σε ευχαριστώ φίλε μου...
Είμαι για 3το κωνική και να πάρω και ένα μαχαίρι,στροφιο τελικά δεν βρίσκω άλλη λύση.

Με καλικοφτη; λες το κόψιμο; ;;

Εαν γλυτωσω το εγκεφαλικο απο αυτα που γραφεις.....δεν θα το παθω ποτε Νικολα μου !!!:)
Αμαν ρε φιλε....πισω απο το φεγγαρι εισαι ??
Δεν ξερεις τι ειναι το φρεζαρισμα που λεει ο Λευτερης???
Παντα φιλικα στα λεω....μην με παρεξηγησεις....

ΥΓ, Το φρεζαρισμα ειναι στο επανω μερος του καλυκα....εκει ο καλυκας εχει λιγοτερο παχος...Ελεος Νικολα μου !! :)

Last edited:
Εαν γλυτωσω το εγκεφαλικο απο αυτα που γραφεις.....δεν θα το παθω ποτε Νικολα μου !!!:)
Αμαν ρε φιλε....πισω απο το φεγγαρι εισαι ??
Δεν ξερεις τι ειναι το φρεζαρισμα που λεει ο Λευτερης???
Παντα φιλικα στα λεω....μην με παρεξηγησεις....

ΥΓ, Το φρεζαρισμα ειναι στο επανω μερος του καλυκα....εκει ο καλυκας εχει λιγοτερο παχος...Ελεος Νικολα μου !! :)
Εγω το μόνο φρενάρισμα που ξέρω είναι του μπάρμπα μου με την φρέζα στο χωράφι 😅😅😅

Εγω το μόνο φρενάρισμα που ξέρω είναι του μπάρμπα μου με την φρέζα στο χωράφι 😅😅😅

Να συμπληρωσω ωστε να το γνωριζεις....
Υπαρχουν φρεζαρισμενοι καλυκες στο εμποριο....δλδ στα 1,5 -2 χιλιοστα το επανω μερος του καλυκα
ειναι λεπτοτερο.
Υπαρχουν και αφρεζαριστοι....που εχουν το ιδιο παχος...
Τους αφρεζαριστους τους δουλευουμε σε ρελι...και ειδικοτερα στα μονοβολα...για να πατανε τα χειλη
του καλυκα ομοιομορφα το βλημα...
Υπαρχουν τροχουδακια κωνικα ειτε ατσαλινα ειτε σε πετρα....Ειναι φασαρια και μπελας...καλυτερα να
ζητας ετοιμους φρεζαρισμενους...

Θα ψάξεις για κάτι τέτοιο
View attachment 67123το είχα βρει πριν χρόνια,ως "φρεζα κεραίας" περίπου 10€.Μια χαρά κόβει...
Τη βρήκα σε τοπικό "χρωματοπωλείο". Απλά για να υπάρχει...

Attachments

• Screenshot_2023-02-18-09-30-03-02_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-02-18-09-30-03-02_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    87,6 KB · Προβολές: 12
Να συμπληρωσω ωστε να το γνωριζεις....
Υπαρχουν φρεζαρισμενοι καλυκες στο εμποριο....δλδ στα 1,5 -2 χιλιοστα το επανω μερος του καλυκα
ειναι λεπτοτερο.
Υπαρχουν και αφρεζαριστοι....που εχουν το ιδιο παχος...
Τους αφρεζαριστους τους δουλευουμε σε ρελι...και ειδικοτερα στα μονοβολα...για να πατανε τα χειλη
του καλυκα ομοιομορφα το βλημα...
Υπαρχουν τροχουδακια κωνικα ειτε ατσαλινα ειτε σε πετρα....Ειναι φασαρια και μπελας...καλυτερα να
ζητας ετοιμους φρεζαρισμενους...
Αφού υπάρχει έτοιμο προϊόν.. μια χαρά τότε.
Δεν κλείνω μονοβολα.
Με τα 2 στάδια πέφτουν μέσα τα αστέρια.

Back