Σε ευχαριστώ φίλε μου...Το μαχαίρι της mec είναι για αναγομωση!
Δουλεύει σε ριγμένο κάλυκα.
Για καινούριο κάλυκα χρειάζεσαι άλλο μαχαίρι.
Με καλικοφτη; λες το κόψιμο; ;;Το πρόβλημα Νίκο δεν θα λυθεί αν δεν φρεζαρεις καλά τους κάλυκες
Με καλικοφτη; λες το κόψιμο; ;;
Εγω το μόνο φρενάρισμα που ξέρω είναι του μπάρμπα μου με την φρέζα στο χωράφιΕαν γλυτωσω το εγκεφαλικο απο αυτα που γραφεις.....δεν θα το παθω ποτε Νικολα μου !!!
Αμαν ρε φιλε....πισω απο το φεγγαρι εισαι ??
Δεν ξερεις τι ειναι το φρεζαρισμα που λεει ο Λευτερης???
Παντα φιλικα στα λεω....μην με παρεξηγησεις....
ΥΓ, Το φρεζαρισμα ειναι στο επανω μερος του καλυκα....εκει ο καλυκας εχει λιγοτερο παχος...Ελεος Νικολα μου !!![]()
Εγω το μόνο φρενάρισμα που ξέρω είναι του μπάρμπα μου με την φρέζα στο χωράφι![]()
Δεν έχω μπει σε βάρκα μας έχει φάει το βουνόΕυτυχως που εχεις ωραιο χιουμορ.....Αλλιως την ειχαμε κατσει την βαρκα Νικολα μου !!!![]()
Παναγία μου.. τι είναι τούτα.
Εγω το μόνο φρενάρισμα που ξέρω είναι του μπάρμπα μου με την φρέζα στο χωράφι![]()
Τη βρήκα σε τοπικό "χρωματοπωλείο". Απλά για να υπάρχει...Θα ψάξεις για κάτι τέτοιο
View attachment 67123το είχα βρει πριν χρόνια,ως "φρεζα κεραίας" περίπου 10€.Μια χαρά κόβει...
Αφού υπάρχει έτοιμο προϊόν.. μια χαρά τότε.Να συμπληρωσω ωστε να το γνωριζεις....
Υπαρχουν φρεζαρισμενοι καλυκες στο εμποριο....δλδ στα 1,5 -2 χιλιοστα το επανω μερος του καλυκα
ειναι λεπτοτερο.
Υπαρχουν και αφρεζαριστοι....που εχουν το ιδιο παχος...
Τους αφρεζαριστους τους δουλευουμε σε ρελι...και ειδικοτερα στα μονοβολα...για να πατανε τα χειλη
του καλυκα ομοιομορφα το βλημα...
Υπαρχουν τροχουδακια κωνικα ειτε ατσαλινα ειτε σε πετρα....Ειναι φασαρια και μπελας...καλυτερα να
ζητας ετοιμους φρεζαρισμενους...
Προσωπικά ,το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ.Η να βελτιώσω φρεζα ή να δημιουργήσω...Τη βρήκα σε τοπικό "χρωματοπωλείο". Απλά για να υπάρχει...
Τι εννοείς; Λακούβα;Άσε λιγότερο ελεύθερο χώρο η βάλε πιο σκληρό βύσμα...Με τα 2 στάδια πέφτουν μέσα τα αστέρια.
Ο 18ρης θωδη έχει κενό 11.5 12 και γαμησετα γίνεται το φυσίγγι.Τι εννοείς; Λακούβα;Άσε λιγότερο ελεύθερο χώρο η βάλε πιο σκληρό βύσμα...
Με το διασπορέα λες;Κόψε λίγο τον κάλυκα και ρελιασε ανάλογα...Ο 18ρης θωδη έχει κενό 11.5 12 και γαμησετα γίνεται το φυσίγγι.