Να μας πει ο Λευτέρης...Φέρτο στον Τόμμυ ... θα στο φτιάξει κουφέτο, λίγο τόρνος από εμένα θα ακουμπήσεις κέρασμα έναν καφέ και θα φύγεις
Διαστάσεις θέλω μόνο σωστές.
Να μας πει ο Λευτέρης...Φέρτο στον Τόμμυ ... θα στο φτιάξει κουφέτο, λίγο τόρνος από εμένα θα ακουμπήσεις κέρασμα έναν καφέ και θα φύγεις
Διαστάσεις θέλω μόνο σωστές.
Πενήντα μέτρα νομίζω είναι αρκετά......Στα ποσά μέτρα προτείνεις να το δοκιμάσω;
Το στροφειο στην απαντηση 2908 ειναι σωστο?Αν ρελιάσετε ένα μονόβολο Gualandi 32γραμ. σε διάφανο κάλυκα με στροφείο κατασκευασμένο ειδικά για αυτά τα μονόβολα θα διαπιστώσετε ότι το υπερυψωμένο κέντρο εσωτερικά του στροφείου πιέζει το βλήμα και το αμορτισέρ ενώ ταυτόχρονα ρελιάζει τον κάλυκα. Στην τέρμα κάτω θέση ρελιάσματος, τα ρελιασμένα χείλη του κάλυκα δεν έχουν επαφή με το βλήμα. Όταν ανασηκωθεί το στροφείο εκτονώνεται η πίεση στο αμορτισέρ το οποίo προσπαθεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, σπρώχνοντας παράλληλα το βλήμα το οποίο αποκτά επαφή με τα ρελιασμένα χείλη του κάλυκα.
Το Gualandi είναι "ιδιότροπο" μονόβολο για αυτό και απαιτεί συγκεκριμένο εξοπλισμό για τη γόμωσή του.
Όσοι δεν τον έχουν καλό είναι να τα γεμίζουν σε κάλυκα 3¨και να προσέχουν πάντα ότι τα ρελιασμένα χείλη του κάλυκα έχουν επαφή με το βλήμα και το κρατάνε σταθερά στη θέση του χωρίς αυτό να κουνιέται μέσα στον κάλυκα και επιπλέον ότι υπάρχει σχετική απόσταση ασφαλείας της μύτης του μονόβολου από την άκρη του κάλυκα.
Καλό είναι, όταν γεμίζουμε μονόβολα να χρησιμοποιούμε αφρεζάριστους κάλυκες.
Μιά χαρά μου φαίνεται. Έτσι πρέπει να είναι. Κάτι τέτοιο περιέγραψα πιο πάνω.Το στροφειο στην απαντηση 2908 ειναι σωστο?
Ακουμπαει στην μυτη του μονοβολου κατα το ρελιασμα.
Τη διατιθετε ρε;;;Διατίθεται η συγκεκριμένη,είναι σε κατάσταση σχεδόν καινούργια, από 0.001-20 γρ.View attachment 68890
Για 20€ να ανοίξω θέμα ρε;;;;Τη διατιθετε ρε;;;
Ανοιξε 1 θεμα δικο σου κ γραψε κ τιμη....ακου διατιθετε...FB ειμαστε;;
Γιατι χρεώνεσαι;;;Για 20€ να ανοίξω θέμα ρε;;;;
https://badgerpress.ru/catalog/prib..._snaryazheniya_patronov_12_kalibra_b_103.htmlΩραίο πρεσακι.
Το όπλο χαζεψα... Παλινδρομεί η κάνη μαζί με τη πάπια!!!https://badgerpress.ru/catalog/prib..._snaryazheniya_patronov_12_kalibra_b_103.html
145 ευρώ από Ρωσία. Πως το παραγγέλνουμε όμως δεν ξέρω.
Πηρες Καλκαντζακο?Μπουκαλα ογκομετρικου της μεκ600 ψαχνο πηρα τηλ καλκατζακο και κυργια τηποτα.ξερει κανης κατει???
Ναι τηποταΠηρες Καλκαντζακο?