Φοβούμαι .......εισαι δυναμιτης.
Φοβούμαι .......εισαι δυναμιτης.
18,2 η σπανιοτερα ,3..(made in ussr)
Θα ήθελα να μάθω ακριβώς τη αυλούς έχει
Λογικα πριν το '90..και παλι λογικα 650 bar καθημερινη χρηση..τη χρονολογίας είναι και στα πόσα μπαρ είναι σφραγισμένο να λειτουργεί.....
Δες απο κατω,πανω στο κλειδι της καννης..η κάννη του δν γράφει απολύτως τίποτα.
Κάτω από το "κλειδί" της κάννης κοίταξες ;; Δεν μπορεί να μη γράφει τίποτα ... Δεν έχω της σοβιετικής εποχής, αλλά κι αυτά περνούσαν από τράπεζα δοκιμής και σφραγίζονταν. Υποθέτω ότι θα έχει 18,2 αυλό, και 65 Mpa (650 bar) πίεση (καθημερινής χρήσης), χρονολογία δεν μπορώ να υποθέσω.Κύριοι θα ήθελα ενημερωτικά 2-3 πληροφορίες για το μονόκαννο
Baikal NX-18M-M (made in ussr)
Θα ήθελα να μάθω ακριβώς τη αυλούς έχει, τη χρονολογίας είναι και στα πόσα μπαρ είναι σφραγισμένο να λειτουργεί.....η κάννη του δν γράφει απολύτως τίποτα.
View attachment 16390
Δεν το είπες καλά..Το καλυτερο μονόκανο μακραν
Θα πάω κ θα το κοιτάξω Στέλιο....Κάτω από το "κλειδί" της κάννης κοίταξες ;; Δεν μπορεί να μη γράφει τίποτα ... Δεν έχω της σοβιετικής εποχής, αλλά κι αυτά περνούσαν από τράπεζα δοκιμής και σφραγίζονταν. Υποθέτω ότι θα έχει 18,2 αυλό, και 65 Mpa (650 bar) πίεση (καθημερινής χρήσης), χρονολογία δεν μπορώ να υποθέσω.
Το δικό μου, μεταγενέστερο, 18,4 αυλό, 70 χιλ. θαλάμη, φουλ τσοκ, χρονολογία 2005 :
View attachment 16394
View attachment 16395
View attachment 16396
Ευχαριστώ κι εσένα Τάσο.18,2 η σπανιοτερα ,3..
Λογικα πριν το '90..και παλι λογικα 650 bar καθημερινη χρηση..
Δες απο κατω,πανω στο κλειδι της καννης..
Και "σοβιετικό", και μάγκνουμ !!! Να ρίχνεις 56 γρ. με αυλό 18,2 !!! ... Απόλαυση !!!
Τελικά το κοίταξα σήμερα.Κάτω από το "κλειδί" της κάννης κοίταξες ;; Δεν μπορεί να μη γράφει τίποτα ... Δεν έχω της σοβιετικής εποχής, αλλά κι αυτά περνούσαν από τράπεζα δοκιμής και σφραγίζονταν. Υποθέτω ότι θα έχει 18,2 αυλό, και 65 Mpa (650 bar) πίεση (καθημερινής χρήσης), χρονολογία δεν μπορώ να υποθέσω.
Το δικό μου, μεταγενέστερο, 18,4 αυλό, 70 χιλ. θαλάμη, φουλ τσοκ, χρονολογία 2005 :
View attachment 16394
View attachment 16395
View attachment 16396
Σας πάω μία στα 36 μ έσένα κα τον Στέλιο να σας κοπεί ο βήχας....Τελικά το κοίταξα σήμερα.
Ίδια ακριβώς στοιχεία με τα δικά σου, αναγράφει η κάννη του......
Ψήνομαι....μπέσα για μπέσα όμως στα 36m....χωρίς λαμογιές....Σας πάω μία στα 36 μ έσένα κα τον Στέλιο να σας κοπεί ο βήχας....
Δικά σου βέβαια ..νάναι διπλή η πίκρα..Ψήνομαι....μπέσα για μπέσα όμως στα 36m....χωρίς λαμογιές....
Αν ενδιαφέρεται και ο Στέλιος κανένα πρόβλημα.
Με φυσίγγι εμπορίου;;;;
ποιος το εχει?Σκεφτεσε να το αγορασεις?Τελικά το κοίταξα σήμερα.
Ίδια ακριβώς στοιχεία με τα δικά σου, αναγράφει η κάννη του......
Η μόνη διαφορά δν γράφει το "05"....ενώ σε εσένα το έχει μαρκαρισμένο....
Θα σας πελεκήσω με τα Γκορμπατσώφ που έχω .....Ψήνομαι....μπέσα για μπέσα όμως στα 36m....χωρίς λαμογιές....
Αν ενδιαφέρεται και ο Στέλιος κανένα πρόβλημα.
Με φυσίγγι εμπορίου;;;;