κ. Νίκο, χωρίς να παραβλέπουμε τα λάθη και τις παραλείψεις που οι οδηγοί των ΙΧ αυτοκινήτων σίγουρα κάνουν, καλό είναι να μην παραβλέπουμε και τα τερατώδη λάθη και παραλείψεις και των οδηγών δικύκλων...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Γρηγορη μου!!! ΑΚΟΥ ομως....να σκοτωθει ο μηχανοβιος απο λαθος του
το καταβαινω....ειτε γιατι κανει κοντρα...ειτε γιατι κανει σφηνα ειτε γιατι παει με 1000.
Τον να τον φαει ομως ο ΙΧης γιατι κανει αναστροφη σε κεντρικο η μη δρομο...ή αυτη που μιλαει στο
κινητο της οδηγοντας και προσπαθοντας να κλεισει ραντεβου με την κομμωτρια της ....ή μιλαει με τον γκομενο.....αυτο παει πολυ!!!
Ετσι εχασα προπερυσι εναν βοηθο που ειχα στο μαγαζι μου 18 ολοκληρα χρονια....εγω τον μεγαλωσα...τον
ειχα σαν παιδι μου....Τον εχασα απο το λαθος της....ο Πολυκρατης 32 χρονων παιδι στον ταφο....και
η ''κυρια'' παει ακομα και φταχνει το μαλλι της....και μιλαει και με τον γκομενο.
Καταλαβες Γρηγορη μου....
Εχω εκατονταδες παραδειγματα και συμβαντα που εχω να σου πω εγω σαν Νικος απο την εμπειρια μου με μηχανη!!!
Τι να σου πρωτο πω....Ο ταξαρας στην ποσειδωνος στην παραλιακη....πεταει το τσιγαρο εξω απο το
παραθυρο...Τρωει την γοπα ενας φιλος στα μουτρα...πιανει κατι ''φιδια'' με την μηχανη....καταφερνει να
την κρατησει και να μην πεσει...
Προλαβαινουμε τον ταξαρα στο φαναρι...Του λεει ο Γιωργος ( αυτος που εφαγε την γοπα στα μουτρα )
αυτο το μπουρδελο που οδηγας τασακι δεν εχει ??? Οχι του λεει ο ταξαρας χαλαρος + τσαμπουκας....
Του ριχνει ενα φτυσιμο στα μουτρα ο Γιωργος....ουτε το μηχανακι εχει πτυελοδοχειο του απανταει!!!
Εκανε να βγει εξω ο ταξαρας....οταν ειδε 15 μηχανες που τον ειχαν ζωσει....εκατσε στα αυγα του!!!
Ημασταν παρεα και πηγαιναμε στα βλαχικα για φαγητο...
Θελω να καταληξω οτι ο μηχανοβιος ειναι πολυ ποιο ευαλωτος απο αυτον που οδηγει ΙΧ....αυτο ομως
το γνωριζουν οσοι ΙΧδες οδηγουν και μηχανη....Μονο αυτοι γνωριζουν και ξερουν να ''προφυλαξουν''
τον μηχανοβιο....
Ολοι οι αλλοι....το 95% των οδηγων εχουν αγνοια....και δυστυχως σε τρωνε λαχανο εαν δεν εχεις τα
ματια σου 1014 φιλε μου!!!!
Ευχομαι και θελω να πιστευω ....οτι συμφωνεις στο οτι δεν εχουμε οδικη παιδεια στην Ελλαδα!!!
Γενικοτερα ολοι....οχι μονο οι ΙΧδες!!! Το ποσοστο των οδηγων που εχουν παιδεια ειναι πολυ μικρο!!!