Από τότε έκανες στο μαλλί χωρίστρα στη μέση;;
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
... όπως και 'γω
Από τότε έκανες στο μαλλί χωρίστρα στη μέση;;
Ετσι το παρκαρεις?
Οποίος δεν έχει καβαλήσει busa δεν μπορεί να καταλάβει…Αν δεν είχα την τρέλα,με τα σκυλιά και τα κυνήγια,δεν θα είχα αυτοκίνητο.View attachment 43898
Έτσι ακριβώς.Οποίος δεν έχει καβαλήσει busa δεν μπορεί να καταλάβει…
Εχει κάποιος φίλος από προσκοπική εμπειρία , να προτείνει ένα εντουρο , που να μην θέλει τρελη συντήρηση ,και να μην βγάζει προβλήματα , κατά προτίμηση τετράχρονο , όχι για τρελά πράγματα , μια νορμάλ βολτα στα βουνά .
4Τ με λίγη/φτηνή συντήρηση δύσκολα. Και αν μεταχειρισμένο ακόμα ποιο δύσκολα. 2Τ και είσαι άρχοντας…Εχει κάποιος φίλος από προσκοπική εμπειρία , να προτείνει ένα εντουρο , που να μην θέλει τρελη συντήρηση ,και να μην βγάζει προβλήματα , κατά προτίμηση τετράχρονο , όχι για τρελά πράγματα , μια νορμάλ βολτα στα βουνά .
Δημήτρη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση , όμως πιστεύω ο Τ4 κινητήρας έχει απαιτήσεις σαφώς περισσότερες , όμως νομίζω ότι είναι και μακροβιότερος . Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτήν τη κατηγορία καθόλου , πάντα ότι είχα ήταν δρόμου , αν είχες να προτείνεις κάτι παντός και σε δίχρονο και τετράχρονο , έτσι να ψάχτω λίγο θα με βοηθούσε , από 250 έως 300 cc4Τ με λίγη/φτηνή συντήρηση δύσκολα. Και αν μεταχειρισμένο ακόμα ποιο δύσκολα. 2Τ και είσαι άρχοντας…
αν δεν θελεις τρελα πραγματα βρες ενα xt 600 η ενα tt και εισαι αρχοντας , τα "καθαρα ξερα " εχουν αλλαγες σε πολλα αναλωσιμα γρηγορα !!με το xtακι θα εισαι κομπλεΕχει κάποιος φίλος από προσκοπική εμπειρία , να προτείνει ένα εντουρο , που να μην θέλει τρελη συντήρηση ,και να μην βγάζει προβλήματα , κατά προτίμηση τετράχρονο , όχι για τρελά πράγματα , μια νορμάλ βολτα στα βουνά .
Να είσαι καλά pit και ευχαριστώ , κάπως έτσι το σκέφτομαι και γω , δεν είμαι τώρα για πολλά πολλά , ( τα κόκαλα στην ηλικία μου αργούν να δέσουν )αν δεν θελεις τρελα πραγματα βρες ενα xt 600 η ενα tt και εισαι αρχοντας , τα "καθαρα ξερα " εχουν αλλαγες σε πολλα αναλωσιμα γρηγορα !!με το xtακι θα εισαι κομπλε
Αν θες κάτι απλό και χαλαρό όπως λες , σε αυτά τα κυβικά, πάρε ένα dr200. Απλά για βόλτα δλδ. Εγώ πέταξα 2 4Τ , ένα crf450 και ένα ktm250 και πηρα ένα 2T KTM 250 και ησύχασε και η τσέπη και το μυαλό. Εντουρο φυσικά όχι motocross.Δημήτρη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση , όμως πιστεύω ο Τ4 κινητήρας έχει απαιτήσεις σαφώς περισσότερες , όμως νομίζω ότι είναι και μακροβιότερος . Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτήν τη κατηγορία καθόλου , πάντα ότι είχα ήταν δρόμου , αν είχες να προτείνεις κάτι παντός και σε δίχρονο και τετράχρονο , έτσι να ψάχτω λίγο θα με βοηθούσε , από 250 έως 300 cc
Το αλλο καλο με αυτα ειναι οτι μπορεις να τα εχεις για "παπια" αφου θα μπορεις να τα κυκλοφορεις κανονικα ,ενω τα "ξερα" οχιΝα είσαι καλά pit και ευχαριστώ , κάπως έτσι το σκέφτομαι και γω , δεν είμαι τώρα για πολλά πολλά , ( τα κόκαλα στην ηλικία μου αργούν να δέσουν )μια χαλαρή βόλτα στο βουνό θέλω να πηγαίνω .
Να είσαι καλά Δημήτρη , και ευχαριστώ για την βοήθεια , να σου πω την αλήθεια κοιτούσα για κανένα KLX 250 η για Dr . Έχεις κάποια απόψη για αυτά .Αν θες κάτι απλό και χαλαρό όπως λες , σε αυτά τα κυβικά, πάρε ένα dr200. Απλά για βόλτα δλδ. Εγώ πέταξα 2 4Τ , ένα crf450 και ένα ktm250 και πηρα ένα 2T KTM 250 και ησύχασε και η τσέπη και το μυαλό. Εντουρο φυσικά όχι motocross.
Dr θα έπαιρνα … Ψόφια και τα δυο βέβαια αλλά για την δουλειά που το θέλεις οκ.Να είσαι καλά Δημήτρη , και ευχαριστώ για την βοήθεια , να σου πω την αλήθεια κοιτούσα για κανένα KLX 250 η για Dr . Έχεις κάποια απόψη για αυτά .
Σ ευχαριστώ Δημήτρη για την βοήθεια , να είσαι καλά , θα το βάλω στην λίστα για να το δω.Dr θα έπαιρνα … Ψόφια και τα δυο βέβαια αλλά για την δουλειά που το θέλεις οκ.