Μοτοσυκλέτα

όλα καλά και όλα ωραία αλλά κάποια στιγμή τελειώνουν,έτσι και για εμένα που τα παράτησα όταν έκανα τα κουτσούβελα :)
τώρα έιμαι με ένα citycom 300 και πραγματικά με πιάνει ο ύπνος σε μεγάλες διαδρομές .what.
Τίποτα δεν τελειώνει , θα ξαναγυρίσεις απλά θα είσαι διαφορετικός.
Η απόλαυση που θα αντλείς από την μοτοσυκλέτα δεν θα έχει να κάνει πλέον με την αδρεναλίνη .
Εχω περάσει και εγώ από αυτό το στάδιο.Όταν έκανα τα παιδιά μου , για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαν καν μοτοσυκλέτα.Μόλις άρχισαν να μεγαλώνουν ξεκίνησα δειλά δειλά να επανέρχομαι με μοτοσυκλέτες touring.Πριν μερικά χρόνια πούλησα ένα Varadero για να πάω για την μεγάλη την bmw.Με έπιασε όμως η κρίση και έμεινα με το μικρό:p.
Υγεία να μου δίνει ο Θεούλης και θα ταξιδεύω όσο πάει...:)

Αυτή τη φορά η τραπεζική αργία και γενικώς η παντελής έλλειψη κινήτρων για να μείνουμε στην Αθήνα ήταν ο λόγος να μαζέψουμε τα μπογαλάκια μας και να την κάνουμε για κάπου κοντά.

Έξω απο το ναυτικό μουσείο της Ανδρου ,στην πλατεία της Ρίβας, δεσπόζει το άγαλμα του αφανή ναύτη ο οποίος με τα μοναδικά του υπάρχοντα σε ένα σάκο αποδίδει τιμή σε όλους τους ναυτικούς που έχασαν την ζωή τους στην θάλασσα

q9uGtda.jpg

Last edited by a moderator:
Λίγο πιο κάτω τα απομεινάρια του βενετσιάνικου κάστρου, σε μια μικρή νησίδα γης, που ενώνεται με τη στεριά με ένα πέτρινο γιοφύρι, κτισμένο το 13ο αιώνα από το Μαρίνο Δάνδολο.

B8H1kCb.jpg

Φυσικά δεν είναι δυνατόν να πας στην Ανδρο και να μην επισκεφτείς το "must" του νησιού που δεν είναι άλλο απο την ταβέρνα ο ¨Κόσσης" με σπεσιαλιτέ κατσικάκι ντόπιο στην λαδόκολλα .
Βέβαια άλλος ένας λόγος που πήγαμε στην εν λόγω ταβέρνα είναι ότι το "βουνό" κοινώς Τσάπουρας τους καλοκαιρινούς μήνες μετακομίζει με την σύζυγο και το παιδί στην οικογενειακή επιχείρηση.
Στην φωτό έχω φάει σχεδόν όλο το κατσικάκι και ισως να έφαγα και λίγο απο το χαρτί της λαδόκολλας.asking.

Y1f3mwgl.jpg

Ο Βασίλης Ορφανός είναι ο Έλληνας αναβάτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο δυσκολότερο ράλι του κόσμου, το θρυλικό Ντακάρ.

• Like
Reactions: jnp
Στον Ορφανό....respect για αυτό που κάνει!!!!
Στις "κούκλες" που λες....απλά να κάθεσαι και να τις ακούς να σου "μιλάνε"...
πραγματικά οι μοτοσυκλέτες από το 1935-1985 είναι το κάτι άλλο...εκτός το ότι είχαν άλλη φιλοσοφία στησίματος...ήταν και όμορφες...πραγματικά ΟΜΟΡΦΕΣ!!! ήταν ΚΥΡΙΕΣ που ήθελαν και θέλουν την προσοχή σου και τον τρόπο τους για να σου κάνουν τα γούστα!!!;)
αλλά όταν στα κάνουν....αχ αχ αχ

Το μονο σιγουρο στα μοτοταξιδια μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμιά περιπτωση να βαρεθώ.
Εξω απο την σιδερενια γέφυρα του Σπερχειου νοιωθω την μηχανη να κουνάει.Ακουω και τον Βασιλη να μου λέει , μαστορα θες αερα στο πισω λάστιχο.
Σταματαω κανω δεξια και βλεπω οτι εχω παθει λάστιχο.
Ξεκιναω να κατεβαζω ολους τους γνωστους και άγνωστους αγίους .....φυσικά δεν ξέχασα και τα απαραιτητα καντήλια.
Εδω ακριβως ειναι που λες οτι μπορει αυτος ο λαος να εχει αρκετα κακά αλλα τα καλα που εχει επισκιαζουν τα πάντα.
Περναει ενα αγροτικο με εναν ηλικιωμενο οδηγο τον κυρ Μπαμπη ο οποιος ηταν οδηγος μοτοσυκλετας στην Ελληνικη χωροφυλακή.
Δεν φεύγω αν δεν σας βοηθησω , ηταν η δηλωση του κυρ Μπαμπη.
Σε πεντε λεπτα φορτωσαμε την μηχανη στην καροτσα και πηγαμε στο βουλκανιζατερ.
Σε μιση ωρα ειμασταν έτοιμοι και συνεχιζαμε το ταξιδι μας.

xiohPyy.jpg

Ολη νυχτα εβρεχε με αστραπες και βροντές.
Σημερα ξημερωσε μια υπεροχη μέρα.
Καφεδακι στα 900 μετρα με το θερμομετρο να δειχνει 18 βαθμους.
Σε λιγο εχει αναχωρηση .Θα γινουν περιπου 150 χλμ σε διαφορα ορεινα πασα με τελικο προορισμο την Άνω Χωρα.

IRdAQub.jpg

Ολη νυχτα εβρεχε με αστραπες και βροντές.
Σημερα ξημερωσε μια υπεροχη μέρα.
Καφεδακι στα 900 μετρα με το θερμομετρο να δειχνει 18 βαθμους.
Σε λιγο εχει αναχωρηση .Θα γινουν περιπου 150 χλμ σε διαφορα ορεινα πασα με τελικο προορισμο την Άνω Χωρα.

Καλή συνέχεια ,να περνάτε καλά και πρόσεχε μην παχύνεις τον Βασίλη και τον χειμώνα δεν του κάνουν πάλι τα παντελόνια ... .buy.

Μπράβο ρε Διονύση με ταξίδεψες κ μένα μαζί σου...
Αγαπημένα κ πανέμορφα μέρη!!!
Να πέρνάτε πάντα έτσι τόσο ωραία...

Διονύση στην τελευταία φωτογραφία σε ποιο χωριό είσαι και ποιο χωριό φαίνεται στο βάθος?? Μαγευτικό τοπίο φίλε! Σε ζηλεύω!!

Διονύση στην τελευταία φωτογραφία σε ποιο χωριό είσαι και ποιο χωριό φαίνεται στο βάθος?? Μαγευτικό τοπίο φίλε! Σε ζηλεύω!!

Είναι κοντά σε κάτι φασσοτόπια ρε φίλε και το χωριό ειναι το Φασσοχώρι . .buy.

150 χλμ σε βουνά και σε λαγκαδια
Το υψόμετρο έπαιζε περιπου στα 1500 και άνω.
Θερμοκρασίες. 15-16 βαθμους.

Φράγμα Ευήνου .

zkaG4dR.jpg

Ο τελικός προορισμός για σήμερα ειναι η Άνω Χωρα στην ορεινή Ναυπακτια.
........και ως γνωστόν ο σωστός μηχανόβιος ξέρει να περνάει καλα .sarcastic..sarcastic.

rHo3Tf6.jpg

Back