Μοτοσυκλέτα

Διονύση στην τελευταία φωτογραφία σε ποιο χωριό είσαι και ποιο χωριό φαίνεται στο βάθος?? Μαγευτικό τοπίο φίλε! Σε ζηλεύω!!
Κρεντης Ευρυτανιας.
Βασιλη οι ομορφιές της πατρίδας μας ειναι ατέλειωτες.
Αυτόν το τόπο τον έφτιαξε κάποια δύναμη όταν είχε μεγάλα κέφια.

Λίγο πριν μπεις στο χωριό,εκεί στο διασελάκι έχει ένα απο τα καλύτερα καρτέρια φάσσας!!!
Πρίν κάποια χρόνια πήγαινανε κ κατασκηνώνανε πόλλες μέρες πρίν αρχίσουν τα περάσματα...
Γ@μώ τα χωριά!! Πρέπει να κάνει κ ψυχρούλα ε;

Το ταξιδι συνεχίζεται , απο τα ψηλα στα χαμηλα.
Μυρτος Κεφαλονιας. .

XNnKo2h.jpg

Μα βρε Διονυση θα σε μαλωσω... .hit.Δεν βλεπεις οτι η κοπελα ταλαιπωρειται καθιμενη πανω στο ταλαιπωρημενο κ γεματο τερμιτες κ ακιδες, ξυλο....buy buy. Γιατι δεν της ειπατε να κατσει καπου πιο αναπαυτικα σαν γνησιοι για την φιλοξενεια μας, Ελληνες....ha ha ha..my man.

Αλλο ενα διτροχο ταξιδι τελείωσε.
Το κοντέρ εδειξε 900 χλμ τα οποια εγιναν στο συνολο τους σε μικρούς επαρχιακους δρόμους , μερικες φορες και σε χωματόδρομους.
Για αλλη μια φορα εντυπωσιαστηκα απο τις ομορφιες της πατρίδας μας , για αλλη μια φορα ειπα το ιδιο πράγμα.."ακομα δεν εχω δει τίποτα".

Ευτυχώς μεθαυριο ξεκιναει ενα άλλο ταξιδι, τετρακινητο αυτή την φορα ,με σκηνες σε μια δυσβατη παραλια της Ευβοιας , οποτε θα επανέλθω με φωτογραφίες σε άλλο thread.:)

Αλλο ενα διτροχο ταξιδι τελείωσε.
Το κοντέρ εδειξε 900 χλμ τα οποια εγιναν στο συνολο τους σε μικρούς επαρχιακους δρόμους , μερικες φορες και σε χωματόδρομους.
Για αλλη μια φορα εντυπωσιαστηκα απο τις ομορφιες της πατρίδας μας , για αλλη μια φορα ειπα το ιδιο πράγμα.."ακομα δεν εχω δει τίποτα".

Ευτυχώς μεθαυριο ξεκιναει ενα άλλο ταξιδι, τετρακινητο αυτή την φορα ,με σκηνες σε μια δυσβατη παραλια της Ευβοιας , οποτε θα επανέλθω με φωτογραφίες σε άλλο thread.:)

Που πας ρε Διονύσηηηηηη;

Παραλια "Κοκκινιάς" , δεξια απο το Σαρακινικο αριστερά απο την Χιλιαδου.
Ενα απιστευτο μερος με ακομα πιο απιστευτα νερά.
Εχει μονο τρελαμενους κατασκηνωτες με τετρακίνητα αφου η προσβαση με συμβατικο ειναι αδύνατη.
Θα φροντισω να εχω μαζί μου μονο μπυρες πάγο και καμια ρακι για αργα το βραδυ. Τα υπολοιπα μου τα παρεχει απλοχερα η φύση αφου οι αθερινες βγαίνουν εξω μονες τους:p
Εχει και αφθονα καλαμαρια

Last edited by a moderator:
Παραλια "Κοκκινιάς" , δεξια απο το Σαρακινικο αριστερά απο την Χιλιαδου.
Ενα απιστευτο μερος με ακομα πιο απιστευτα νερά.
Εχει μονο τρελαμενους κατασκηνωτες με τετρακίνητα αφου η προσβαση με συμβατικο ειναι αδύνατη.
Θα φροντισω να εχω μαζί μου μονο μπυρες πάγο και καμια ρακι για αργα το βραδυ. Τα υπολοιπα μου τα παρεχει απλοχερα η φύση αφου οι αθερινες βγαίνουν εξω μονες τους:p
Εχει και αφθονα Καλαμαριά.

Εγω εννοούσα που πας και φεύγεις απο κει..χα χα ..
Αλλά το ωραίο είναι οτι εκει που πας λεω κάθε χρόνο να παω τον Ιούνιο και ακόμη δεν πήγα.

Διονύση έχεις γούστα! Έχω αρρώστια με την ανατολική πλευρά της Εύβοιας,όλη όμως, απο πάνω μέχρι κάτω! 15αυγουστο στη Χιλιαδού έχει κ γιορτή καλαμαριού,πολύ καλαμάρι κ πολύ ψάρι γενικώς... κ όχι μόνο.hunter.Να μην αργήσεις να μας δείξεις φωτό:)
Καλό δρόμο να έχεις.cool.

εδω στην Στυμφαλία,πριν 11 χρόνια:
stymfalia%20lake_zpsqgunk5c1.jpg~original

εδω στο Ζάλλογγο πριν 7 χρόνια:
zalogko%202008_zpsyn3stoir.jpg~original

Κάθισμα Λευκάδας,πριν 7 χρόνια:
lefkada-kathisma%202008_zpsmqcwpalu.jpg~original

lefkada%202008_zpsdt9lef4c.jpg~original

κακιά σκάλα ηλιοβασίλεμα:
kakia%20skala_zps87ersq4o.jpg~original

λιγο πριν την αναχώρηση για τριήμερο του Αγ.Πνεύματος,στον Αγιόκαμπο Λαρίσης φέτος:
20150530_091004_zpsjhysfcxx.jpg~original

Αγιόκαμπος διαδρομή:
20150531_112500_zpshmeube8u.jpg~original

Αγιόκαμπος:
20150530_204628_zpsnf9actrz.jpg~original

Αμπελάκια Κισσάβου(πίσω μας κερασιά),πολλές κερασιές ο τόπος γενικά:
alphamupiepsilonlambdaalphakappaiotaalpha_zps0pxpmj1u.jpg~original

Back