Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ελπιζω τωρα που εχει αρχισει να χαλαει ο καιρος να πεσουν πουλια και Λευκαδα γιατι θα παω σε 10 μερες...

αντε να μπουμε στο θεμα κανενας απο πρεβεζα αρτα ειχε καμια συναντηση με καμια μπεκατσα να μας πει?
Εδω παντος Ιθακη εχουν δει πολλοι λαγαδες μπεκατσες το χαραμα οποτε εκαναν την εμφανιση τους βεβαια ακομα ειναι σαν να ψαχνεις ψυλλο στα αχυρα

milto εισαι ο φιλος οτυ Αλεξη?
Εδω παντος Ιθακη εχουν δει πολλοι λαγαδες μπεκατσες το χαραμα οποτε εκαναν την εμφανιση τους βεβαια ακομα ειναι σαν να ψαχνεις ψυλλο στα αχυρα

Ο Γιαννης ρε φιλε απο τοfacebook προκοπης εδωωω ελα ρε θηριο καλος ηρθες στην παρεα
Καλως σε βρηκα και εδω φιλε..για πουλια ρωτα τον Πανο τον Μαστορα σιγουρα θα πηγε καμια βολτα..καταλαβες ποιον

αντε φιλε λαμπρο περιπου σε εφτασα πηρα σημερα εναν συγκενη της μπεκατσας,,,μπεκατσινιιιιι.yelling..my man. και εμης στα μερημας πηρε ενα φιλαρακιμου χτες μια μπεκατσα και οχι αρκαιτα ψιλα.sarcastic.,,,εγω πρωσοπικα σταθερως για παντα σχεδων τελη του μηνα.my man. ουτως ι αλως της εχω δυπλα στο σπιτιμου και θα της χωρτασω και φαιτωςςςςς το γωργων και χαρην εχηηη.terror. image uploading

Εσενα κοντοσβοερα θα δε λιωσω στο περπατημα. Οσο για τον νησιωτη θα του ερθει αντραλα....χαχαχα... ακομα θυμαμαι που καθασασταν στο τζακι και δεν μπορουσατε να μασετε τα ποδια σας απο το ολοημερο περπατημα.... χαχαχα
Ρε όταν βαρουσα εγώ μπεκάτσες σοριδον εσύ ήσουν ακόμα μεσα στα παμπερς χα χα.. το ποδάρι του λιακουρα το είδαμε φέτος στην πέρδικα και απροπονητος την καπνιά μου βλέπανε φίλε.και 3 μερες πήγα τεζα φιλε.. και μην μου πεις ότι εσυ δεν κουράστηκες γιατί θα φας τφεκισ..και είμαι 46 και βάλε μικρεμ..θα τιμωρηθείς για ασέβεια τέλος τα ξεματιασματα για ένα μήνα κφαλιτσα..θα σε φτιαξω εγώ μέσα στον πονοκέφαλο θα είσαι και στο κακό το μάτι..εμένα δεν με πιάνει τιποτα χα χα

ρε λαμπρο να σαι καλα εχω λιωσει απο το γελιο./χωρις παρεξηγησει απο το λουι ουτε που τον ξερω τον ανθρωπο αλλα την λεξη κοντοσβοερα ειχα χρονια πολλα να την ακουσω και νομιζω ειναι η πρωτη φορα που την βλεπω γραμμενη καπου και εχω πεθανει στο γελιο.λουι παντως επιδη ειναι πειρακτηρι ο μανιακος με το πριονι πεσ του πως τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια και ζηλευει την ευελιξια σου μαλον.του αξιζει η τιμωρια θα προτινα να μεγαλωσει στους 2 μηνες μπασ και του ξεφυγει και καμια μπεκατσα να κατεβει παρακατω χα χαν χα

Καλα ειπες ΟΤΑΝ εσυ βαρουσες....ΧΑΧΑ
εγω κουραστικα? Χαχα τι λες βρε παππουδακι... που οταν πηγεναμε στο αμαξι ο μπεμπης εκανε ανοιγμα και ειχε φερμα. Και σου λεω ποσο γραφει το gps? Και μου λες 280 μετρα ανηφορο στον ελατο. και σας λεω θα ερθετε. Και με κοιτουσατε με τον βικ,σα να λεγατε τι λεει ο μαλακας.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........
Και μετα οταν ειχαμε αλλαξει μερος και ειχε παει η ωρα 4 το απογευμα και ξανα πηγεναμε στο αυτοκινητο και ο μπεμπης ξανα κανει το κατηφορο και βαραει μια φερμα 250 μετρα..... τα ξεχνας αυτα παππουδακι...
Ζλαπακ εγώ ξέρω ότι εκεί που καθησα ήρθε ή μπεκατσα και πέρασε μπροστά μου..άσχετα αν δεν πρόλαβα να κλασω..ο παλιός χωρίς να τρέχει ήξερε ότι θα του ερθη..μιλάμε για πολλά χρόνια μπροστά φίλε αστω μην το ψάχνεις..ξέρω τι θα κάνει ή μπεκατσα πριν το από αυτήν χα χα και εσείς που πηγατε στην φέρμα τι κάνατε για περισσότερα..το πουλί ήταν ντοπιαροκο μικρεμ και στα ντοπιαροκο έχω μάστερ τσου σ λέω θα σε ξεματιασω ξανά του χρόνου το πασχα..και σου ρίχνω και ένα κεφάλι και με λες κοντό ρε..ντροπής χα χα

Eτσι παιδί μου καλό τώρα μου τα λες καλα..να είσαι καλό παιδί.και εγώ θα σε παω ατα και θα σε δώσω κοκο χα χα αυτος ο γκαντεμοσαυρος ο νησιώτης που είναι..άμα δεν φέρει ψάρια εγώ δεν θα ερθω..και φέτος τραβατε μόνοι σας εγώ έχω αποστολη με το κουτάβι..μακριά εσείς με τα έμπειρα..και μόλις ακούω μπιπερ θα έρχομαι χα χα χα

Καλημερα στην παρεα ανοιξαν και για μενα οι λογαριασμοι με τις ρωσιδες , πρωινο πηγα μια βολτα για καμια 1,30 ωριτσα στα γνωστα μου μεροι εκει που παω σχεδον μεχρι την ληξη του κυνηγιου , στα 800-1000 μετρα σε μαυρη πευκη και φτερη, στα γνωστα μου ραντεβου δεν υπηρχε τιποτα , παραξενο μιας και σε στανταρ μεροι επρεπε κατι να βρω , στην επιστροφη μου για το αμαξι ομως ερχεται η πρωτη φερμα απο την σκυλιτσα μου, της φορουσα μονο κουδουνια μαις και το μερος ελεγχεται με τα ματια, κρατησε αρκετα στην φερμα το πουλι, σηκωθηκε και ενα ντιρεκτ της προσγειωσε αποτομα, απορτ και ολα καλα, φετινο πουλι , το επιασα ,το χαιδεψα και το φιλησα οπως κανω παντα εδω και χρονια στην πρωτη μπεκατσα της σεζον, καλη συνεχεια σε ολους

Ωραίος ρε βικ άντε καλή αρχή..αν και πιστεύω ότι μπορεί να μην μπουν πολλά πουλιά φέτος εκεί χι χι μακάρι να βγω λάθος φίλε..φέρει άνω σκουμπρί και λάδι και έλα βράδυ και έλα βράδυ..φιλιά σε όλους..εγώ κυριακη μαλον πάω για την πρωτη..αλλά δεν το λεω

Καλημερα στην παρεα ανοιξαν και για μενα οι λογαριασμοι με τις ρωσιδες , πρωινο πηγα μια βολτα για καμια 1,30 ωριτσα στα γνωστα μου μεροι εκει που παω σχεδον μεχρι την ληξη του κυνηγιου , στα 800-1000 μετρα σε μαυρη πευκη και φτερη, στα γνωστα μου ραντεβου δεν υπηρχε τιποτα , παραξενο μιας και σε στανταρ μεροι επρεπε κατι να βρω , στην επιστροφη μου για το αμαξι ομως ερχεται η πρωτη φερμα απο την σκυλιτσα μου, της φορουσα μονο κουδουνια μαις και το μερος ελεγχεται με τα ματια, κρατησε αρκετα στην φερμα το πουλι, σηκωθηκε και ενα ντιρεκτ της προσγειωσε αποτομα, απορτ και ολα καλα, φετινο πουλι , το επιασα ,το χαιδεψα και το φιλησα οπως κανω παντα εδω και χρονια στην πρωτη μπεκατσα της σεζον, καλη συνεχεια σε ολους
.bravo.

• Like
Reactions: BIK
Μπραβο .well done.καλη αρχη .hunter.

Status
Not open for further replies.
Back