Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην παρεα..σημερα πρωτη εξοδος για μπεκατσα το απολυτο κουλουρι..ψαξιμο σε καλα σημεια που κρατανε πουλια αλλα δεν ειδαμε ουτε κουτσουλια κατω..αν υπηρχε εστω και μια θα την εβρισκε η σκυλιτσα..δεν πειραζει εχουμε αρκετο δρομο μπροστα μας

Καλημερα στην παρεα..σημερα πρωτη εξοδος για μπεκατσα το απολυτο κουλουρι..ψαξιμο σε καλα σημεια που κρατανε πουλια αλλα δεν ειδαμε ουτε κουτσουλια κατω..αν υπηρχε εστω και μια θα την εβρισκε η σκυλιτσα..δεν πειραζει εχουμε αρκετο δρομο μπροστα μας
Δεν πειράζει Μίλτο, ή προσπάθεια μετράει. Είναι και λίγο λαχείο τώρα τα πουλια, μπορεί σήμερα να μην βρηκες τίποτα στο μέρος αυτό και αύριο εκεί να έχει 2-3 πουλιά.
Πηγές ψηλά ή χαμηλά;

Σι
Δεν πειράζει Μίλτο, ή προσπάθεια μετράει. Είναι και λίγο λαχείο τώρα τα πουλια, μπορεί σήμερα να μην βρηκες τίποτα στο μέρος αυτό και αύριο εκεί να έχει 2-3 πουλιά.
Πηγές ψηλά ή χαμηλά;
Σιγουρα Γιαννη αυτες τις μερες ειναι λιγο λαχειο αν θα βρεις πουλια..εδω μπαινουν συνηθως μετα τις 26 αλλα μου ειπαν ατομα οτι ειδαν οταν πηγαιναν για λαγο και ειπα να το επιχειρησω..τα μερη που πηγα ηταν σχετικα ψηλα και παντα εκει στις αρχες δινουν πουλια..σιγουρα αν γυρισει λιγο ο καιρος θα ξαναπαω απο βδομαδα

Μου (μάλλον ΜΕ) φαίνεται ότι πάει να για καλή χρονιά για την μπεκάτσα!
Φίλος σε κυνήγι λαγού σε χαμηλό υψόμετρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 500-600μ σήκωσε μπεκάτσα.
Την οποία βέβαια δεν πήρε για να μην χαλάσει τα σκυλιά στο ψάξιμο του αυτιά.
Για τους βόρειους η περιοχή απέναντι από το Ζαγκλιβέρι προς Χορτιάτη μεριά, χαμηλά όμως.

Παρακαλώ όσους έχουν ενστάσεις για την πρωτοβουλία του κυνηγετικού συλλόγου Καρδίτσας, να διευκρινίσουν ότι η ένστασή τους αυτή, αφορά στον Σύλλογο και όχι στον Λάμπρο ο οποίος στην τελική δεν φταίει σε τίποτα και δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν.
Ευχαριστώ

Παρακαλώ όσους έχουν ενστάσεις για την πρωτοβουλία του κυνηγετικού συλλόγου Καρδίτσας, να διευκρινίσουν ότι η ένστασή τους αυτή, αφορά στον Σύλλογο και όχι στον Λάμπρο ο οποίος στην τελική δεν φταίει σε τίποτα και δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν.
Ευχαριστώ
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.να σταματησει εδω οσον αφορα τον λαμπρο ο οποιος ειναι ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ και το τονιζω αυτο

Δεκτο Βασιλη αλλα εγω εγραψα για πουλια που συναντησαν γνωστοι μου το σκ και με προσβαλει το «μερικοι μιλουν χωρις να ξερουν».
Δλδ εμμεσως φαινομαι σαν ψευτης!!
Με την ιδια λογικη και εγω μπορω να αμφισβητησω αναρτησεις και φωτο!!!
Εδω παρεξηγηθηκε ο λαμπρος με τον βενετατο για μια λεξη που δεν τον αφορουσε αλλα αναφεροταν στον κυν. συλλογο.
Αγγελε σε παροτρυνω να μιλησεις με τον Λαμπρο και τον Γρηγορη μεσω πμ και να λυσετε την παρεξηγηση φιλικα. Ολες οι γνωμες ειναι αποδεκτες φυσικα αλλα το θεμα αφορα το κυνηγι της μπεκατσας και θεωρω οτι εχουμε ξεφυγει. Αν πιστευεις οτι κανω λαθος παω πασο! Καλη συνεχεια.

Τωρα τι να σας πω..... ειλικρινα λυπαμαι οταν ενας μπενει μεσα πεταει μια μαλακια κα την συνεχιζουνε και οι αλλοι. Χωρις να σκεφτειτε χωρις να ξερετε καποιον και να διαστρευλωνετε το καθετι....
Λαμπρο αν ξαναδ. το μνμ. με πιο ηρεμια θα δεις οτι δεν θηγεσαι εσι καπου. ΙΣΑ ΙΣΑ. Το μνμ. ηταν για την προτοβουλια του σηλογου καθαρα και οχι για εσενα.Απο τα γραφομενασου τοσο καιρο μπορο να καταλ. καποια πραγματα.εισαι αγωνηστης του κυν. ΔΕΝ εχει να κανη κατι για εσενα.!!!

το αν καποιος ειναι ειδικος η οχι στις μπεκατσες δεν παιζει κανενα ρολο αυτο που μετραει ειναι η εμπειρια η συναντηση με αυτο το φανταστικο πουλι η μπεκατσα που χανεις , αυτη που σε ξεγελασε.για αυτο θα ηταν καλυτερα να γραφεται για τετοιες εμπειριες και ομορφες στιγμες μαζι της.

Σε ένα δημόσιο βήμα, όπως ακριβώς και σε αυτό το φόρουμ, άλλοι γράφουν για να πάρουν το χειροκρότημα που θρέφει τον εγωισμό τους και άλλοι για να μοιραστούν απλά την ευχάριστη εμπειρία τους....
Όταν παρακολουθείς τις αναρτήσεις κάποιου συγκεκριμένου, εύκολα καταλαβαίνεις ποιός κατουριέται από χαρά όταν τον επευφημούν και εξίσου εύκολα γίνεται αντιληπτό ποιός γεμίζει από πραγματική χαρά περιγράφοντας τις επιτυχίες του.
Και τα δύο φαινόμενα είναι θεμιτά, άνθρωποι είμαστε και οφείλουμε ευγενικά να αποδεχόμαστε τον κάθε έναν συνομιλητή....
Μεμψιμοιρίες και καχυποψία δημιουργούν μεγαλύτερο κακό, ιδιαίτερα οταν μεσολαβεί το απρόσωπο πληκτρολόγιο.
Δοκιμάστε να μιλήσετε με ΠΜ ή στο τηλέφωνο και θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα λύνονται οι παρεξηγήσεις !

Ας δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρια στον συνομιλητή μας και ας κρίνουμε ένα κείμενο καταρχήν καλοπροαίρετα....η Διαχειριστική Ομάδα είναι εδώ, είναι πολυπληθής και διαθέσιμη 24/7 , παρακολουθεί, παρεμβαίνει αντικειμενικά και με πυροσβεστικές λύσεις (φανερές και μη) με γνώμωνα την γενικά παραδεκτή , ευγενική και ήρεμη ανταλλαγή απόψεων...

ελπιζω τωρα που εχει αρχισει να χαλαει ο καιρος να πεσουν πουλια και Λευκαδα γιατι θα παω σε 10 μερες...

αντε να μπουμε στο θεμα κανενας απο πρεβεζα αρτα ειχε καμια συναντηση με καμια μπεκατσα να μας πει?

Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά..σιγουριά σιγουριά μπαίνουν..και στα ορεινά τις λαμια σήκωσε μία με τα πόδια ο συμπέθερος στα γουρούνια..λαμπρό χρωστάς 45 ευρώ απο ξεματιασματα φίλε.να με πλερωσεις γιατί κλείνω βιβλία...την βαρεσε το κναβ την ξυλοκοτα χα χα στρώσε δρόμο να ανέβουν..μασε και μυγδαλα.θελω κρασί..σε θα φέρω εγώ ξυδια έχετε εκεί πάνω..και μανιτες να έχει να σας ταιζω δυναμοτικα να έχετε αντωχες..γιατί εγώ έχω κόψη καπιστρι απο την πέρδικα ..φιλιά σε ολους

Status
Not open for further replies.
Back