Άστα ρε φίλε... για να προετοιμαστεί εδώ το έδαφος θα πρέπει να βρέχει για μια εβδομάδα...Εξω βρεχει και το εδαφος ετοιμαζεται για την αφιξη της βελουδοματας...
Σε περιμενω πως και πως...![]()
![]()
![]()

Άστα ρε φίλε... για να προετοιμαστεί εδώ το έδαφος θα πρέπει να βρέχει για μια εβδομάδα...Εξω βρεχει και το εδαφος ετοιμαζεται για την αφιξη της βελουδοματας...
![]()
![]()
Με το καλό φίλε. Εδώ πάντως μεγάλη ξηρασία από την ανομβρία...Εδω χρηστο το εδαφος ειναι καλα.... ειχε ριξει και προηγουμενες βροχες... αυτη τωρα ειαναι η τελευταια πριν ερθει η κυρια....
Εδω χρηστο το εδαφος ειναι καλα.... ειχε ριξει και προηγουμενες βροχες... αυτη τωρα ειναι η τελευταια πριν ερθουνε οι κυριες....[/QUOT![]()
φιλαρακι μου εμενα περιμενεις? χαχαχα θα ρθω μαζι με τις κυριες....Εξω βρεχει και το εδαφος ετοιμαζεται για την αφιξη της βελουδοματας...
![]()
![]()
φιλαρακιμου βικτωρα πιστευω να κανουμε και ενα κυνηγι μαζι στα πρωτα μπασιματα,,,εαν και περσι που κυνηγισαμε δεν βρηκαμε πουλια αλλα με το μαγκαλι περασαμε ωμορφααααφιλαρακι μου εμενα περιμενεις? χαχαχα θα ρθω μαζι με τις κυριες....![]()
μαγκαλι με ψαρια , ξερεις εσυΣακη εδω μαγκαλι εχει μονο στο σπιτι..... χαχα
στο βουνο εχει μονοοοοοο τρεξιμο .bike και ανευρεση για βασιλισες......![]()
![]()
![]()
ασε τα πουλια φιλε σακη , η καλη παρεα παντα ειναι το καλυτεροφιλαρακιμου βικτωρα πιστευω να κανουμε και ενα κυνηγι μαζι στα πρωτα μπασιματα,,,εαν και περσι που κυνηγισαμε δεν βρηκαμε πουλια αλλα με το μαγκαλι περασαμε ωμορφαααα![]()
σταματα ρε προδοτη εσηηηη αμεσως να βρωμισης τα μπεκατσοτοπιαααασε τα πουλια φιλε σακη , η καλη παρεα παντα ειναι το καλυτερο
Πολύ καλό φαίνεται και βγαίνει αύριο με 5€ αξίζει!
Πολύ καλό φαίνεται και βγαίνει αύριο με 5€ αξίζει!
Βασίλη, βγαινει μόνο του ή πακέτο με την Κυνηγεσια & Κυνοφιλία?Πολύ καλό φαίνεται και βγαίνει αύριο με 5€ αξίζει!
Πάρ' το εσύ και νοίκιασέ του το μετά!!!! .xm..xm.Θα το πάρεις ή να το πάρω;
Μόνο του νομίζω. Αν το θες θα στο πάρω και θα στο φέρω τον ΓενάρηΒασίλη, βγαινει μόνο του ή πακέτο με την Κυνηγεσια & Κυνοφιλία?
Αστο...Μέχρι το Γενάρη, θα' χω γυρίσει δικό μου...Μόνο του νομίζω. Αν το θες θα στο πάρω και θα στο φέρω τον Γενάρη![]()