Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλα καλα θα σου πω εγω μαρσιπο και ξεμαρσιπο,,το μπολι για το κυνηγι θα το ριξουμε στα 5 του
εκει πιανει καλα το μπολιασμα,,εκει θα ακουση το πρωτο πα πα πα παπ και μετα τελος
κανονισε οταν ειναι ο καιρος να κανεις κανα παιδι να δωσουμε το σερνικοβοτανο για εξι μηνες κρατα
στο τσαι δεν θα καταλαβει τιποτα .banana.

ΥΣ
Αι τζαβωθκες ντιπ που ειναι τα βιντεακιαμ τι φτιανς
βικ πες ποσα μου δινεις να μην βαλω το βιντεακι με το πεταλομα της φοραδας στο λιβαδι χα χα
φιλουρες σε ολους

Τα βιντεακια μωρη κουφαλα θελω οχι τις φωτο,,αχ κανεις οτι ταχα μου δεν καταλαβαινεις
καλα καλα θα σε φτιαξω εγω καλα
θα σου ριχνω μονοβολα βαμενα ασπρα αντι για κουφετα
και στο τραπεζι πανω θα σου βαλω μια σαρδελα αντι για μπεκατσα χα χα χα
κανε κολπα και θα δεις εσυ

Κανα φτερω μπεκατσας θα βρουμε παιδια??
Δημητρη οταν λες "φτερο" εννοεις μεταφορικα για την επομενη χρονια η κυριολεκτικα ψαχνεις πουπουλο μπεκατσας για διακοσμητικο?
Αρι εμένα μου πάει στο μυαλό, οτι ο Δημήτρης ψαχνει φτερούγα μπεκάτσας, να τη δεσει σε καλάμι και να εκπαιδευσει-παίξει με την επανιελίτσα του...

Για φτερουγα ολοκληρη δεν εχω, φτερα σκετα για διακοσμηση εχω... :) Εγω ομως φτερουγα παπιας που θα κανει την ιδια δουλεια, αν κ θεωρω οτι η οπτικη φερμα στηριζεται στο "ματι" ενος οποιοδηποτε αντικειμενου κ δεν ειναι αναγκη να ειναι μονο φτερουγα... ;)

Προσοχη Δημήτρη δεν είναι εκπαίδευση αυτό, περισσότερο παιχνίδι είναι -όσο είναι κουτάβα- και όχι για ''χόρταση''...
Αν επιμείνεις πολύ και σε πιο μεγάλη ηλικία, μπορεί να αποκτήσει την κακή συνήθεια να κυνηγάει με το ''μάτι''...

K εγω ετσι πιστευω Δημητρη, 2-3 φορες το πολυ, δεν προσφερει τιποτα η συγκεκριμενη εκπαιδευση μιας κ στηριζεται στην οπτικη επαφη κ οχι στο ενστικτο της φερμας μεσα απο την μυρωδια του θηραματος...

K εγω ετσι πιστευω Δημητρη, 2-3 φορες το πολυ, δεν προσφερει τιποτα η συγκεκριμενη εκπαιδευση μιας κ στηριζεται στην οπτικη επαφη κ οχι στο ενστικτο της φερμας μεσα απο την μυρωδια του θηραματος...

οκ απλα εβλεπα καποια βιντεο...

Δλδ να μην το κανω καθολου θα το χαλασω λες το σκυλη?Δεν το κανω πολυ ωρα
Δημήτρη όπως είπαν καί τα παιδιά πιο πάνω δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό το παιχνίδι αυτό. Αν το κάνεις και με γάτα πάλι θα το φερμαρει. Είναι πολλή μικρό το σκυλάκι ακόμα για οποιαδήποτε εκπαίδευσή.

Μονο σ' αυτη την ηλικία και για λίγο, στα πλαίσια του παιχνιδιού...
Συμφωνώ με τον Άρι δεν προσφέρει και τίποτα ουσιαστικό, πιο πολύ εμεις φχαριστιόμαστε που βλέπουμε το κουτάβι να φερμαρει...
Σ' αυτη την ηλικία, εστιάσου στην σωστή διατροφή και στην κοινωνικοποίηση του κουταβιού, όταν γινει 4 μηνών ξεκίνα την εκπαίδευση στη βασική υπακοή (να περπαταει δίπλα σου, το κάτσε, το έλα κ.λ.π) από 6 μηνών την κυνηγετική εκπαίδευση σε ελεγχόμενο χώρο με στημένο θηραμα (φερμα, απορτ κ.λπ) και από 8 μηνών την εκπαίδευση -με μέτρο- στον κυνηγότοπο στο αγριο...

Μονο σ' αυτη την ηλικία και για λίγο, στα πλαίσια του παιχνιδιού...
Συμφωνώ με τον Άρι δεν προσφέρει και τίποτα ουσιαστικό, πιο πολύ εμεις φχαριστιόμαστε που βλέπουμε το κουτάβι να φερμαρει...
Σ' αυτη την ηλικία, εστιάσου στην σωστή διατροφή και στην κοινωνικοποίηση του κουταβιού, όταν γινει 4 μηνών ξεκίνα την εκπαίδευση στη βασική υπακοή (να περπαταει δίπλα σου, το κάτσε, το έλα κ.λ.π) από 6 μηνών την κυνηγετική εκπαίδευση σε ελεγχόμενο χώρο με στημένο θηραμα (φερμα, απορτ κ.λπ) και από 8 μηνών την εκπαίδευση -με μέτρο- στον κυνηγότοπο στο αγριο...

.shake hands.

Ελα τζιμακο εχω εγω φτερα μπεκατσας εχω και ολοκληρη αμα θελεις... χαχα... αν θελεις σου στελνω φιλε...

Το να εκπαιδευσεις με μετρο το κουταβι δεν χαλαει,αλλα σιγα σιγα του ξυπνας το ενστικο....
Νασαι καλα σε ευχαριστω θα το εχω υποψιν μου .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back