Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λάμπρο δεν στην έφερνε τη βασίλισσα; Σου έκανε ναζια ή κοπέλα, τραβούσε ή καμερα και είχε τρακ!!!!!!!!!!! μπράβο φιλαράκια πολλή ωραία φάση......
Ο Βικ υπάρχει σε κάνα βίντεο ή τον έχετε κλειδωμένο στο αμάξι; .ha ha ha..sarcastic.

ενα στιγμιοτυπο απο το κυνηγι που καναμε μαζι με ΗΛΙΑ Κ ΒΙΚ...

ΥΓ...σε αυτο το βιντεο θελω να επισημανω οτι με το που κατεβηκαμε απο το αμαξι η σιμπα δεν με αφηνε να τις βαλω το μπιμπερ εκανε σαν τρελη. Και τα λεω τα παιδια εχει βρει μπεκατσα ετοιμαστειτε(οπως θα το αναφερουμε κατα την διαρκεια στο βιντεο με τον ηλια ). Με το που την αφηνω κανει καμια 100 150 μετρα στην ανηφορα δεν περναει μισο λεπτο και εχουμε φερμα... απο τις 8:00 το πρωι ξεκινησε το τρεξιμο.... ωραια στιγμες που τις θυμασαι και ταξιδευεις.... αχχχχχχ
Ωραίοι, Μπράβο!!!!
Λαμπρο, να τον προσεχεις τον Ηλία...Πολλές αγάπες και λουλούδια έχει με τη Σίμπα... μη στη ''φάει''' φίλε....my man..sarcastic..sarcastic.

Λάμπρο δεν στην έφερνε τη βασίλισσα; Σου έκανε ναζια ή κοπέλα, τραβούσε ή καμερα και είχε τρακ!!!!!!!!!!!

Στο τέλος όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο αφεντικό της και του έκανε το χατίρι! :) Λάμπρο μου άρεσε πόσο υπομονετικά και με σταθερά ήπιο τρόπο περίμενες να σου φέρει το θήραμα στο χέρι. .well done. Θυμήθηκα αντίθετες σκηνές στο κυνήγι που σε αντίστοιχες καταστάσεις τα αφεντικά τρέχουν με αγωνία πίσω από τον σκύλο για του πάρουν το θήραμα από το στόμα... .big smile.

Γεια σας ρε μπεκατσο ομαδαρα,,ελπιζω να ειστε ολοι καλα φιλαρακια
λαμπρο αντε ρε να περασει ο καιρος να παμε ξανα να βγαλουμε κανενα γουστο
ωριωνα ο ηλιας οχι μονο δεν θα του την φαει την σκυλα αλλα θα δωση στον φιλο του
ενα σεττερ τωρα ειναι 20 μηνον, δικο μου παιδι το εχω απο μικρο,, θα το δειτε του χρονου που θα το βγαλει
εγω λεω οτι θα το λατρεψει ο λαμπρος γιατι ο λιακουρας ειναι πολυ μπροστα στο να βρισκει εργαλεια
του θανατου για την μπεκατσα και οχι μονο χα χα
υγεια να εχουμε ολοι παιδια και ολα τα αλλα τα δουλεουμε

Kαλα καλα θα δεις τον ταλω και θα σου φυγουν τα τσαουλια χα χα ξερεις απο κατερπιλαρ φιλε
μπαινει παντου τα κανει ολα και συμφερει,,και ουτε αχνα στο βουνο,,καθε 3 λεπτα δινη παρον
εκτος και αν εχει παρη κανα ντορο χα χα και πονηρος σαν αλεπου χα χα

ο αθως μας θα ειναι σουπερ θεαματικος,,θα τον βρισκεις σε κατι ξαπλες λες και φερμαρη τιγρη
δωστου 4-6 μπεκατσες στο στομα και μετα ελα να με κανεις μακια με αυτα που θα δεις χα χα
και ο βικ κουφαλα θα ερθη με ντρεσαριμενη την σκυλα,και με τον τορο μανταντορο να κανει ζημιες χα χα
αρχιζει η αντιστροφη μετριση σε κανα μηνα φιλαρακιιιιιι

Πηξαμε στα ξενικα ονοματα φιλε,,και εγω καποτε τα εβγαζα με ξενα ονοματα,,τωρα ποια μονο ελληνικα
για να μην ξεχνιομαστε ,γιατι θα γινουμε αμερικανακια,,
μανιακε ο ταλως δεν κανει θορυβο οταν πρεπει,,μολις παρη μυρωδια παει σαν τον πανθηρα φιλαρακιιιιιιι
τι το περασες το σκυλι ντιπ χαζο χα χα ρε ξερεις απο κουρτσχααρ,,πως λεμε ξερεις απο βεσπα
μολις βγει καλα θα παμε ενα κυνηγι μονο με τον ταλω για να μαθης και εσυ
τι σημαινει κουρτσχααρ χα χα

Μολις με εστειλε μια φωτο ο γαμπρος μου με αφορμη τον γαμο που εχω το σεπτεμβριο....Η φωτο ελεγε απο κατω....

παιδια παιδια τρεξτε παντευεται ο μπεκατσοπουλος
(ετσι με φωναζει).......χαχαχα

image share

Την ημέρα του γάμου σου φίλε οι μπεκάτσες θα κάνουν γιορτή γιατί θα μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα....................................................................... εκτός αν πας και εκείνη τη μέρα για κυνήγι και την πατήσουν... .sarcastic.

ποσα ξερεις εσυ.... οκτωβριο ξεκιναμε φουλ κυνηγι.... για γαμους και πανηγυρια θα ειμαστε.... χαχαχα
Σιγά μην αφηναμε το γάμο να πάμε για.......... μπεκάτσες.
Ααααααααα και που είσαι φίλε, σου βρήκα κουστούμι.....

upload img[/url]

Και γραβατουλα σπέσιαλ......

[url=http://postimage.org/]
upload images free
[/url]

τα στεφανα ειναι στις 6.30. Οποτε φιλαρακι ενα 5ωρο θα παω για πλακα..... χαχαχα

.buy buy..buy buy..buy buy.

Σιγά μην αφηναμε το γάμο να πάμε για.......... μπεκάτσες.
Ααααααααα και που είσαι φίλε, σου βρήκα κουστούμι.....

upload img[/url]

Και γραβατουλα σπέσιαλ......

upload images free
.buy buy..buy buy..buy buy.

.sarcastic.

Ρε θα πεσει παντοφλα νουμερο 46 οταν βγει ο λαμπρουκος ο δευτερος
και μετα θα σου πω εγω ποσα απιδια χωρα ο σακος
κυνηγα μαυρεεεεεε τωρα που μπορεις χα χα
γιατι μετα ξεχνα τα φευγω το πρωι και παω σπιτι το βραδυ
αυτα μονο εμεις οι ανυπαντροι,,
ρε στηλε και εκεινα τα βιντεακια να περνα η ωρα,,απο το βελιγραδι τα φερνεις

Status