Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εχθες στα δερβενοχωρια οι γνωστοι μαλ@κες κτυπησαν 6 στο καρτερι.
τις 2 ενας που ειχε και σκυλια,
Δυστυχώς οι λιγουριδες υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπάρχουν. Αυτος ι μακακας πάλι με τα σκυλιά; και φυσικά θα πει πως τις πηρε με τα σκυλια του, γιαρι πρεπει να εισαι μεγάλος πειναλας, να εχεις μπεκατσοσκυλα και βαράς στο καρτέρι.

εχθες στα δερβενοχωρια οι γνωστοι μαλ@κες κτυπησαν 6 στο καρτερι.
τις 2 ενας που ειχε και σκυλια,
Άρχισαν από τώρα, κατάλαβα...:(:(:(
Δυστυχώς οι λιγουριδες υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπάρχουν. Αυτος ι μακακας πάλι με τα σκυλιά; και φυσικά θα πει πως τις πηρε με τα σκυλια του, γιαρι πρεπει να εισαι μεγάλος πειναλας, να εχεις μπεκατσοσκυλα και βαράς στο καρτέρι.
Μα πρέπει να έχεις μεγάλο σκύλο Γιάννη, με τίτλους ευγενείας και 8 στρέμματα πεντιγκρί, για να μπορεί να φερμάρει τις ξυλόκοτες στο καρτέρι, που να βρεις τέτοιους εσύ και 'γω.
Τρομάρα τους...:mad::mad::mad:

Καλησπερα παρεα σημερα καναμε την πρωτη μπεκατσα της χρονιας βρηκα αλλα 2 πουλια. Πουλια δυσκολα περπατιαρικα και καθοντανε λιγο στην φερμα. Εκτος αυτου υπηρχανε και αλλες δυσκολιες ομιχλη,βροχη και παρα πολυ φυλο απο τα ντουσκα.για να καταλαβετε την μια την σηκωσα 6 φορες και δεν την εκανα μπαμ,ουτε οπλο δεν προλαβα βα σηκωσω,αλλα χαρηκα οτι η σιμπα ειχε αμεση επαφη με την μπεκατσα και οπου επιανε την ξανα εβρισκε.μιας και εγω δεν μπορουσα να δω σε ποια κατευθενση εχει παει απο το πολυ το φυλο. Καλα περασαμε θυμηθηκαμε περσινες στιγμες και φασεις με την σιμπα...
0348.jpg
η κυρια εχει μεινει πανω στο δεντρο κ εμεις ψαχναμε 20 λεπτα να την βρουμε.
0352.jpg

0346.jpg
0345.jpg

Και το καινουργιο μου τσοκ........hunter. .hunter..hunter.

Άντε καλή αρχή ρε φίλε και καλή συνέχεια!
Σε τι υψόμετρο Λάμπρο;

Καλησπερα παρεα σημερα καναμε την πρωτη μπεκατσα της χρονιας βρηκα αλλα 2 πουλια. Πουλια δυσκολα περπατιαρικα και καθοντανε λιγο στην φερμα. Εκτος αυτου υπηρχανε και αλλες δυσκολιες ομιχλη,βροχη και παρα πολυ φυλο απο τα ντουσκα.για να καταλαβετε την μια την σηκωσα 6 φορες και δεν την εκανα μπαμ,ουτε οπλο δεν προλαβα βα σηκωσω,αλλα χαρηκα οτι η σιμπα ειχε αμεση επαφη με την μπεκατσα και οπου επιανε την ξανα εβρισκε.μιας και εγω δεν μπορουσα να δω σε ποια κατευθενση εχει παει απο το πολυ το φυλο. Καλα περασαμε θυμηθηκαμε περσινες στιγμες και φασεις με την σιμπα...
0348.jpg
0352.jpg

0346.jpg
0345.jpg

Μπράβο φιλαράκι άνοιξες λογαριασμό. Καυτη και η Σιμπα, απο την πέτρα και τις αρχοντισες , στα ντουσκα και τις βασίλισσες, οπου και να παίζει η κοπέλα "κεντάει". Συνέχισε φιλαράκι γιατί και ο βόρειος (Βικ) εχει ξεκινησει "καυτός" .sarcastic.
Καλη συνέχεια παιδιά.

0348.jpg
0352.jpg

0346.jpg
0345.jpg

Καλή αρχή φίλε και καλή μπεκατσοχρονιά να' χεις!
Τι βουνό τι δάσος η Σίμπα θα κλέψει την παράσταση...
Αυτό που μένει να μας πεις είναι, ότι η Σίμπα ανέβηκε και την ξεσκάλωσε... .sarcastic.

σημερα βολτα περιξ δερβενοχωριων βρηκα 4 πουλια φρεσκα
το 1 το σηκωσα 3 φορες χωρις να το παρω [σε πυκνο] το 2 μια και χαθηκε
το 3 χωρις φερμα και το 4 δυο φορες και το εφαγε το κεφαλι του.
εφυγα νωρις γιατι ειχε κατι αγωνες αυτοκινητων. καλη μπεκατσοχρονια σε ολους με υγεια.

σημερα βολτα περιξ δερβενοχωριων βρηκα 4 πουλια φρεσκα
το 1 το σηκωσα 3 φορες χωρις να το παρω [σε πυκνο] το 2 μια και χαθηκε
το 3 χωρις φερμα και το 4 δυο φορες και το εφαγε το κεφαλι του.
εφυγα νωρις γιατι ειχε κατι αγωνες αυτοκινητων. καλη μπεκατσοχρονια σε ολους με υγεια.
Ωραίος Μένιο, καλή αρχή. 4 πουλιά, πολλή καλα, το ευχαριστήθηκες. Ανάλογη συνέχεια εύχομαι. .sarcastic.

Γιαννη δεν πηγες σημερα?
Αυριο φιλαράκι βγαίνουμε με το κουμπάρο μου. Ο καιρός δε βοηθάει, εχει νοτιο-νοτιοανατολικό αλλα θα βγούμε και οτι κατσει, το κακό είναι οτι με το νοτιά εχει στεγνώσει το έδαφος , θα παμε στα ψηλά και βλέπουμε.

Kαλημερα σπυρο να σε καλα φιλε μου και σε εσενα το ιδιο ευχομαι,μια χρονια καλη με υγεια.. σε ντουσκο και υψομετρο 800. Να σου πω αν δεν ητανε η σιμπα σεν θα την εβρισκα γιατι δεν ξεκολουσε απο κατω της και ετσι κοιταξα πανω και την βρηκα....
Μερικά Λάμπρο κάθονται από κάτω την κοιτάνε και αλυχτανε ή κλαψουρίζουν, πολλές φορές σηκώνονται και στα 2 πόδια λες και προσπαθούν να την πιάσουν.
Θυμάμαι μια κουρτσχαρίνα που είχε ένας μπάρμπας μου, που όταν σκάλωνε μπεκάτσα σε καμιά περναριά, από τη μανία της, δάγκανε τον κορμό να τον κόψει.sarcastic.
Αυριο φιλαράκι βγαίνουμε με το κουμπάρο μου. Ο καιρός δε βοηθάει, εχει νοτιο-νοτιοανατολικό αλλα θα βγούμε και οτι κατσει, το κακό είναι οτι με το νοτιά εχει στεγνώσει το έδαφος , θα παμε στα ψηλά και βλέπουμε.
Στις ''τραφιές'' Γιάννη συνήθως έβρισκα πουλιά με τέτοιο καιρό...

Καλησπέρα παρέα. Έπεσε σήμερα ή πρώτη βασίλισσα ( ο κουμπάρος μου). Ξεκινήσαμε πολλή νωρίς για ψηλά αλλά είδαμε παρέλαση στο δρόμο και σε εποικηνωνια με τον ξάδερφό μου που ήταν ήδη επάνω μας είπε ότι εχει παρά πολλή κόσμο. Έτσι πήγαμε χαμηλά σε τραφιές με ανοίγματα . Τελικά βρήκαμε 2 πουλιά και 2 "καυτές" θεσεις. Η πρώτη έμεινε αρκετά στα σκυλιά, πήραμε θέση αλλά σηκώθηκε χαμηλά ανάμεσα μας και δεν τουφεκισαμε μην βγάλουμε κάνα μάτι. Ή δεύτερη που καρπωθηκαμε ήταν στο πυκνό και πολλή ανυσηχη, 3 φορές εκανε φτερό 20 μέτρα και τα σκυλιά λευκές, τελικά στην τελευταία θέση έφυγε ή σεττερίνα από πάνω και ή επανιελίτσα από κάτω και την μπλοκαραν, άψογη συνεργασία των σκυλιών, σηκώθηκε προς τον κουμπαρο μου και τελικά αυτή ή πανέξυπνη βασίλισσα έπεσε. Το βράδυ το γύρισε ανατολικό με ξαστεριά, έβαλε πουλιά, το πρωι είδαμε ενα ζευγάρι και μια μονή και με άλλους που μιλήσαμε όλοι είδαν και σήκωσαν πουλιά. Στα ψηλά ο ξάδερφος μου, τσίρκο, μπλέχτηκαν σκυλιά και κυνηγοί από το την πολυκοσμία. Πολλή ωραία μέρα με όμορφες εικόνες, τα σκυλακια παρόλη τη ζέστη και την κούραση καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμα, έψαξαν πολλή τόπο, τα ποτιζαμε συνέχεια γιατί δεν υπήρχε νερό πουθενα. Καλή συνέχεια σε όλους.
u4yeJNS.jpg
UWq1nwG.jpg

Q9RZ61b.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back