Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο στο Γιάννη και τον κουμπάρο του !!:).well done.
Καλή αρχή !!.shake hands.
Πολύ ωραία η φωτο με την μπεκατσα και τα δυο πλαγιοκαννα στη Σειρά...shake hands.
Μπαικαλ είναι και το άλλο?

εγω σημερα δεν πηγα πουθενα, στο μερος που παω
εχει αγωνες αυτοκινητων και θα γινεται χαμος
το αλλο σκ παλι.τυχεροι οσοι εχουν τα καλα μερη διπλα τους.

Μπράβο φίλε Γιάννη καλή αρχή, αυτές οι ανυσηχες είναι που σε εξιταρουν και άμα καταφέρεις και τις καρπωθεις η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη, μπραβο στα σκυλιά που κατάφεραν και την μπλοκάραν καλή συνέχεια.

Μπραβο Γιάννη καλη αρχη και καλο μηνα
παντοκρατωρα να υποθεσω?.well done.
Μπράβο φίλε Γιάννη καλή αρχή, αυτές οι ανυσηχες είναι που σε εξιταρουν και άμα καταφέρεις και τις καρπωθεις η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη, μπραβο στα σκυλιά που κατάφεραν και την μπλοκάραν καλή συνέχεια.
Ευψαριστω παιδια. Όχι Μένιο, για εκεί ξεκινησαμε αλλά είχε πολλή κόσμο και ως γνωστό μπεκάτσες και Βαβούρα δεν πάνε μαζί.
Κωνσταντινε αυτές μου αρέσουν και μένα, αυτές είναι που φτιάχνουν τα καλά σκυλιά.
Έχω τραβήξει και βιντεακι, κάποια στιγμή μόλις το καταφέρω με τη τεχνολογία Θα το ανεβασω.

Καλησπέρα παρέα. Έπεσε σήμερα ή πρώτη βασίλισσα ( ο κουμπάρος μου). Ξεκινήσαμε πολλή νωρίς για ψηλά αλλά είδαμε παρέλαση στο δρόμο και σε εποικηνωνια με τον ξάδερφό μου που ήταν ήδη επάνω μας είπε ότι εχει παρά πολλή κόσμο. Έτσι πήγαμε χαμηλά σε τραφιές με ανοίγματα . Τελικά βρήκαμε 2 πουλιά και 2 "καυτές" θεσεις. Η πρώτη έμεινε αρκετά στα σκυλιά, πήραμε θέση αλλά σηκώθηκε χαμηλά ανάμεσα μας και δεν τουφεκισαμε μην βγάλουμε κάνα μάτι. Ή δεύτερη που καρπωθηκαμε ήταν στο πυκνό και πολλή ανυσηχη, 3 φορές εκανε φτερό 20 μέτρα και τα σκυλιά λευκές, τελικά στην τελευταία θέση έφυγε ή σεττερίνα από πάνω και ή επανιελίτσα από κάτω και την μπλοκαραν, άψογη συνεργασία των σκυλιών, σηκώθηκε προς τον κουμπαρο μου και τελικά αυτή ή πανέξυπνη βασίλισσα έπεσε. Το βράδυ το γύρισε ανατολικό με ξαστεριά, έβαλε πουλιά, το πρωι είδαμε ενα ζευγάρι και μια μονή και με άλλους που μιλήσαμε όλοι είδαν και σήκωσαν πουλιά. Στα ψηλά ο ξάδερφος μου, τσίρκο, μπλέχτηκαν σκυλιά και κυνηγοί από το την πολυκοσμία. Πολλή ωραία μέρα με όμορφες εικόνες, τα σκυλακια παρόλη τη ζέστη και την κούραση καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμα, έψαξαν πολλή τόπο, τα ποτιζαμε συνέχεια γιατί δεν υπήρχε νερό πουθενα. Καλή συνέχεια σε όλους.
u4yeJNS.jpg
UWq1nwG.jpg

Q9RZ61b.jpg

Μπράβο στα αλάνια Γιάννης-κουμπάρος-σκυλιά !!! .well done.

Καλησπέρα παρέα. Έπεσε σήμερα ή πρώτη βασίλισσα ( ο κουμπάρος μου). Ξεκινήσαμε πολλή νωρίς για ψηλά αλλά είδαμε παρέλαση στο δρόμο και σε εποικηνωνια με τον ξάδερφό μου που ήταν ήδη επάνω μας είπε ότι εχει παρά πολλή κόσμο. Έτσι πήγαμε χαμηλά σε τραφιές με ανοίγματα . Τελικά βρήκαμε 2 πουλιά και 2 "καυτές" θεσεις. Η πρώτη έμεινε αρκετά στα σκυλιά, πήραμε θέση αλλά σηκώθηκε χαμηλά ανάμεσα μας και δεν τουφεκισαμε μην βγάλουμε κάνα μάτι. Ή δεύτερη που καρπωθηκαμε ήταν στο πυκνό και πολλή ανυσηχη, 3 φορές εκανε φτερό 20 μέτρα και τα σκυλιά λευκές, τελικά στην τελευταία θέση έφυγε ή σεττερίνα από πάνω και ή επανιελίτσα από κάτω και την μπλοκαραν, άψογη συνεργασία των σκυλιών, σηκώθηκε προς τον κουμπαρο μου και τελικά αυτή ή πανέξυπνη βασίλισσα έπεσε. Το βράδυ το γύρισε ανατολικό με ξαστεριά, έβαλε πουλιά, το πρωι είδαμε ενα ζευγάρι και μια μονή και με άλλους που μιλήσαμε όλοι είδαν και σήκωσαν πουλιά. Στα ψηλά ο ξάδερφος μου, τσίρκο, μπλέχτηκαν σκυλιά και κυνηγοί από το την πολυκοσμία. Πολλή ωραία μέρα με όμορφες εικόνες, τα σκυλακια παρόλη τη ζέστη και την κούραση καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμα, έψαξαν πολλή τόπο, τα ποτιζαμε συνέχεια γιατί δεν υπήρχε νερό πουθενα. Καλή συνέχεια σε όλους.
u4yeJNS.jpg
UWq1nwG.jpg

Q9RZ61b.jpg
Μπράβο Γιάννη!!!Άντε να δούμε και καμιά Κερκυραία...
''Ασπρουλιάρα'' μεγάλούτσικο πουλί.
Έτσι, δύο κυνηγοί που μπορούν να συνεννοηθούν, ένα-δύο σκυλιά που ξέρουν την ξυλόκοτα, δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω για ένα ποιοτικό μπεκατσοκυνήγι...
Φέτος βλέπω ξεκινάει δυναμικά η μπεκατσοχρονιά στο νησί...Φτου να μη τη ματιάσω!
Και γω πάντως θέλω ησυχία, ειδικά όταν κυνηγάω ξυλόκοτες, και το καλύτερο μέρος να' ναι αν δω να γίνεται πανηγύρι την κάνω γι' αλλού...
Πάντως έτσι όπως έχουν χτιστεί και περιφραχτεί τα κυνηγοτόπια στην Κέρκυρα, σε κάποια μέρη και ειδικά τις αργίες, είναι αναπόφευκτο να συμβαίνει αυτό...
Υ.Γ
Ο ''μπολσεβίκος'' σου θέλει ανακαίνιση στα ξύλινα μέρη, όχι τώρα που πήρες το καινούριο, τον παλιό αγωνιστή δεν τον υπολογίζεις.sarcastic.

Μπράβο Γιάννη!!!Άντε να δούμε και καμιά Κερκυραία...
''Ασπρουλιάρα'' μεγάλούτσικο πουλί.
Έτσι, δύο κυνηγοί που μπορούν να συνεννοηθούν, ένα-δύο σκυλιά που ξέρουν την ξυλόκοτα, δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω για ένα ποιοτικό μπεκατσοκυνήγι...
Φέτος βλέπω ξεκινάει δυναμικά η μπεκατσοχρονιά στο νησί...Φτου να μη τη ματιάσω!
Και γω πάντως θέλω ησυχία, ειδικά όταν κυνηγάω ξυλόκοτες, και το καλύτερο μέρος να' ναι αν δω να γίνεται πανηγύρι την κάνω γι' αλλού...
Πάντως έτσι όπως έχουν χτιστεί και περιφραχτεί τα κυνηγοτόπια στην Κέρκυρα, σε κάποια μέρη και ειδικά τις αργίες, είναι αναπόφευκτο να συμβαίνει αυτό...
Υ.Γ
Ο ''μπολσεβίκος'' σου θέλει ανακαίνιση στα ξύλινα μέρη, όχι τώρα που πήρες το καινούριο, τον παλιό αγωνιστή δεν τον υπολογίζεις.sarcastic.
Γεια σου Σπυρο. Ο "ρώσος" θελει όντως στα ξυλα λιγο συμμάζεμα αλλα Σπυρο μου εχει φαει τα πυκνά με το κουτάλι, αθάνατο όπλο. Σήμερα γινοταν πάνω στα ψηλά παρέλαση, ετσι πήγαμε χαμηλά και είχαμε την ησυχία μας. Παντως δε το περιμενα να μπασει τοσα πουλιά τέτοια εποχή, εχθές το βραδακι ειχε νοτια και συννεφιά και κατά τη διάρκεια της νύχτας το γυρισε καθαρο ανατολικό και ξαστερωσε, γι'αυτό εβαλε τα πουλιά, παντως το έδαφος εχει στεγνωσει τελειος, μπήκαμε σε τραφιες που δεν μπαίνει ηλιος καθόλου και ειναι στεγνα, θελουμε βροχη άμεσα γιατι τα πουλιά θα φύγουν. Τωρα για τις βίλλες που ξεφυτρωνου στα μπεκατσοτοπια αλλη πονεμενη ιστορία, καθένας με λιγο μέσο χτιζει οπου γουστάρει, τωρα έχουμε και τους Άγγλους που χτιζουν και αυτοι. Τελος παντων τι να κάνουμε, συνεχιζουμε οπως μπορούμε, η πολυκοσμία στα μπεκατσοτοπια ειναι σίγουρη σε οποιοδήποτε νησι.

παιδια μια ερωτηση. η μπεκατσα το βραδυ που βρησκετε και που το πρωι? ζητα το πρωι μερη που τα βλεπει ο ηλιος η δεν εχει σημασια?

βασικα τωρα ξεκινω μπεκατσα με το σετερ μου και δεν ξερω που να την ψαξω. ας γραψει καποιος ενα αρθρακι για να μαθουμε κει εμεις οι καινουργοι του ειδους.

Σημερα κηνηγι με τον μπεμπι να πεταει φωτιες. Ακουραστος παλευε μεσα στο ντιμα και η βροχη να παει συνεφο ,γιναμε μουσκεμα μεχρι μεσα στα αρχι.... χαχαχα πολυ δυσκολα πουλια πολυ περπατημα οι ρουφιανες τις 2 τις ειδα κατω αλλα δεν προλαβα να τις φαω,σαν τους τρυποφραχτες πηγενανε.χαχαζα
0359.jpg
0364.jpg

0365.jpg

0367.jpg

0369.jpg
.well done.
Λάμπρο, σα πολύ στα σοβαρά δε το πήρες....sarcastic.

Σημερα κηνηγι με τον μπεμπι να πεταει φωτιες. Ακουραστος παλευε μεσα στο ντιμα και η βροχη να παει συνεφο ,γιναμε μουσκεμα μεχρι μεσα στα αρχι.... χαχαχα πολυ δυσκολα πουλια πολυ περπατημα οι ρουφιανες τις 2 τις ειδα κατω αλλα δεν προλαβα να τις φαω,σαν τους τρυποφραχτες πηγενανε.χαχαχα. πηρα 5 πουλια βρηκα αλλα 3 πουλια
0359.jpg
0364.jpg

0365.jpg

0367.jpg

0369.jpg
Νωρίς ξεκίνησες φέτος φιλαρακι, θα μας πάρεις τα ματάκια παλι ετσι;
Να'σαι καλα Λαμπρο και ο μπέμπης βλεπω όμως 'μεγάλωσε' .asking..well done..sarcastic..sarcastic.

Σημερα κηνηγι με τον μπεμπι να πεταει φωτιες. Ακουραστος παλευε μεσα στο ντιμα και η βροχη να παει συνεφο ,γιναμε μουσκεμα μεχρι μεσα στα αρχι.... χαχαχα πολυ δυσκολα πουλια πολυ περπατημα οι ρουφιανες τις 2 τις ειδα κατω αλλα δεν προλαβα να τις φαω,σαν τους τρυποφραχτες πηγενανε.χαχαχα. πηρα 5 πουλια βρηκα αλλα 3 πουλια
0359.jpg
0364.jpg

0365.jpg

0367.jpg

0369.jpg

Μπράβο φίλε σε σένα και στον φάτσα τον Μπέμπη !!!! respect.

Status
Not open for further replies.
Back