Ωραίος Λάμπρο!
Η φάσσα πώς προέκυψε; Σηκώνεις κι εκεί όπλο;
Η φάσσα πώς προέκυψε; Σηκώνεις κι εκεί όπλο;
Ομορφιές...Καλησπέρα σε όλους. Ένα πολύ όμορφο ολοήμερο κυνήγι με το ζευγάρι μου... όμορφες εικόνες και φάσεις.... μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο... πάμε για τσίπουρο....View attachment 35077View attachment 35078View attachment 35079
Ενδιαφέρον είχε η σημερινή μέρα, αν και ξεκίνησα καλά κάπου πήρα τον κακό το δρόμο. Τα πουλιά όλα μες στο μεσέ.View attachment 35004κεντρική ΜακεδονίαView attachment 35005
Ένα πολύ δυναμικό μπεκατσοκυνηγι σήμερα με αδρεναλίνη στα τέρματα από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Πουλιά που ποδαρωνουν σαν πέρδικα. Παλέψαμε πολύ σκληρά με τα σκυλάκια BRIO-SIBA. Ζορικες οι κύριες και αναλάβανε δράση τα ραντάρ.... Καλό σαββατοκύριακο να έχετε καί καλές εξόδους. Αύριο οικογενειακά καφεδάκι τσιπουρακι και μπάρμπεκιου. Από Δευτέρα νέα εβδομάδα νέος μήνας νέες αφίξεις νέες συγκινήσεις.
Καλά να περνάτε στο βουνό....
View attachment 35018
View attachment 35064
Την καλημερα μου στην ομαδα! Επιτελους η αρχη εγινε. Κυνηγι στα βουνα της Θρακης! Ευχομαι σε ολους καλα και ασφαλης κυνηγια! Οι βασιλισσες μπηκαν δυναμικα
Καλησπέρα σε όλους. Ένα πολύ όμορφο ολοήμερο κυνήγι με το ζευγάρι μου... όμορφες εικόνες και φάσεις.... μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο... πάμε για τσίπουρο....View attachment 35077View attachment 35078View attachment 35079
Μπράβο Βασίλη, φουλ της μπεκάτσας με φάσεςΚαλησπέρα σε όλους. Ένα πολύ όμορφο ολοήμερο κυνήγι με το ζευγάρι μου... όμορφες εικόνες και φάσεις.... μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο... πάμε για τσίπουρο....View attachment 35077View attachment 35078View attachment 35079
Μπράβο σας παιδιά πάντα τέτοια καλά κυνήγια να κάνετε.Καλησπέρα σε όλους. Ένα πολύ όμορφο ολοήμερο κυνήγι με το ζευγάρι μου... όμορφες εικόνες και φάσεις.... μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο... πάμε για τσίπουρο....View attachment 35077View attachment 35078View attachment 35079
Εγώ ετοιμαζόμουν να σου γράψω, άσε καμία να κατέβει προς τα κάτω, γιατί με βλέπω να ανεβαίνω προς τα πάνω! ...Έλα καλύτερα εσύ, γιατί δεν βλέπω πισωγυρισματα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Τι φτιαν'ς πασιά 'μ ;Ένα πολύ δυναμικό μπεκατσοκυνηγι σήμερα με αδρεναλίνη στα τέρματα από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Πουλιά που ποδαρωνουν σαν πέρδικα. Παλέψαμε πολύ σκληρά με τα σκυλάκια BRIO-SIBA. Ζορικες οι κύριες και αναλάβανε δράση τα ραντάρ.... Καλό σαββατοκύριακο να έχετε καί καλές εξόδους. Αύριο οικογενειακά καφεδάκι τσιπουρακι και μπάρμπεκιου. Από Δευτέρα νέα εβδομάδα νέος μήνας νέες αφίξεις νέες συγκινήσεις.
Καλά να περνάτε στο βουνό....
View attachment 35018
Σ ευχαριστώ Λάμπρο.Μπράβο Κωνσταντίνε. Ωραίος φίλε μου.
Ελάχιστα ακόμα, λογικά με το επόμενο γύρισμα του καιρού..Πελοπόννησο εχει βάλει καθόλου πουλιά?