Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαρτύριο εδώ σε εμάς οι μπεκατσες, οι δρόμοι όλοι ακομα κλειστοί κ έχει πουλια... Σήμερα σε κυνήγι περδικας σήκωσα ένα ζευγάρι κ δυο μόνες, ψηλά σε γαυρο. Μπράβο σε όλους για τις καρπώσεις. Μανιακε ηρεμησε..... Θα μας αρρωστήσεις... Δεν φτάνει που φευγουν ατουφεκιστες από εμάς, ασε κ καμμια για κανα πισωγυρισμα....

.

Ενδιαφέρον είχε η σημερινή μέρα, αν και ξεκίνησα καλά κάπου πήρα τον κακό το δρόμο. Τα πουλιά όλα μες στο μεσέ.View attachment 35004κεντρική ΜακεδονίαView attachment 35005
Ένα πολύ δυναμικό μπεκατσοκυνηγι σήμερα με αδρεναλίνη στα τέρματα από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Πουλιά που ποδαρωνουν σαν πέρδικα. Παλέψαμε πολύ σκληρά με τα σκυλάκια BRIO-SIBA. Ζορικες οι κύριες και αναλάβανε δράση τα ραντάρ.... Καλό σαββατοκύριακο να έχετε καί καλές εξόδους. Αύριο οικογενειακά καφεδάκι τσιπουρακι και μπάρμπεκιου. Από Δευτέρα νέα εβδομάδα νέος μήνας νέες αφίξεις νέες συγκινήσεις.

Καλά να περνάτε στο βουνό....

View attachment 35018

View attachment 35064
Την καλημερα μου στην ομαδα! Επιτελους η αρχη εγινε. Κυνηγι στα βουνα της Θρακης! Ευχομαι σε ολους καλα και ασφαλης κυνηγια! Οι βασιλισσες μπηκαν δυναμικα
Καλησπέρα σε όλους. Ένα πολύ όμορφο ολοήμερο κυνήγι με το ζευγάρι μου... όμορφες εικόνες και φάσεις.... μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο... πάμε για τσίπουρο....View attachment 35077View attachment 35078View attachment 35079

Μπράβο παιδιά. Ωραίες εικόνες...και στα ταίρια τους.

Ρε φουστη μου έχει πάρει φωτιά το Θέμα περισσότερο και από την τσίχλα και εγώ ακόμα δεν έχω βγει ούτε μια βόλτα....

Έχεις και τον άλλο τις βάζει 10 μαζί και θα πάθουμε τίποτα...
Μπραβο σε όλους για τις βόλτες και τις συναντήσεις τους...
Πελοπόννησο εχει βάλει καθόλου πουλιά? Είναι κανείς που έχει βγει ή όλο Βόρεια?
Αντε ελπίζω 17 Νοέμβρη να καταφέρω να κατέβω χωριό...

Ένα πολύ δυναμικό μπεκατσοκυνηγι σήμερα με αδρεναλίνη στα τέρματα από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Πουλιά που ποδαρωνουν σαν πέρδικα. Παλέψαμε πολύ σκληρά με τα σκυλάκια BRIO-SIBA. Ζορικες οι κύριες και αναλάβανε δράση τα ραντάρ.... Καλό σαββατοκύριακο να έχετε καί καλές εξόδους. Αύριο οικογενειακά καφεδάκι τσιπουρακι και μπάρμπεκιου. Από Δευτέρα νέα εβδομάδα νέος μήνας νέες αφίξεις νέες συγκινήσεις.

Καλά να περνάτε στο βουνό....

View attachment 35018
Τι φτιαν'ς πασιά 'μ ;
Τ' σ' ξεσφούρλιασες :)

Θέλω και άλλα γκάζια !!!!

.love.

Πρώτο μπεκατσοκυνήγι για φετος,πρώτο μπεκατσοκυνηγι για τον ΡΗΓΑ και το πρωτο του πουλι...η χαρα μου δεν περιγραφεται...Μπραβο σε ολους παιδια και στον καθενα ξεχωριστα για τα κυνηγια σας και την αναζητηση αυτου του μαγευτικου πουλιου...20211101_084556.jpg20211101_104558.jpg

Βλέπω κέντισαν η Βιτόρια ντελουξ ωραίοι να ΣτΕ γέροι όλοι παιδιά εγώ εχτές έφαγα πατάτα ενώ το Σάββατο το πρωί οι δρόμοι είχαν μπόλικα πουλάκια ξέρεις έγινε τις κακομοίρας πάλι την Κυριακή έπεσε σύρμα από τους γουρουναδες πάλι και γέμισε μπιπερ όλο το βουνό τουφεκιές κάνα δυο γαμωσταυριδια χίλια δυο αχαχαχαχχααχαχ

Status
Not open for further replies.
Back