Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μια πρωινη βωλτουλα σημερα ,ασχωληθηκαμε με 3 κυριες,,την μια τουφεκισα φευγωντας συριζα με την γη :mad: αλα δεν μπωρεσα να την κρατησω :( αλη μια κυρια σηκωθηκε κατακορυφα πισω απο εναν μεσε που παραμωνο την ακουγα και χαθηκε στης κορφες τον δενδρων,,,,και αλη μια ακαταδεχτη σε φερμα δεν την πρωλαβα μιας και ημουνα καμια 60αρια μετρα μακρια απο τα σκυλια :( παντως περασα ωμορφα τα σκυλακια πηγανε δυνατααααα ;) στο τελος εκατσα και ειπια και το τσυπουρακιμου και ολα οκ οκ ;) παντως εχουνε μπη αρκαιτα πουλακιαααα και επαιτε και συνεχεια, καλα κυνηγια να εχουμε ολημας σε αυτο το υπερωχο θυραμα ;)upload pic
;)

Πρώτο μπεκατσοκυνήγι για φετος,πρώτο μπεκατσοκυνηγι για τον ΡΗΓΑ και το πρωτο του πουλι...η χαρα μου δεν περιγραφεται...Μπραβο σε ολους παιδια και στον καθενα ξεχωριστα για τα κυνηγια σας και την αναζητηση αυτου του μαγευτικου πουλιου...View attachment 35159View attachment 35160
Μπράβο Πέτρο κ στα ταίρια της...η τύχη του πρωτάρη που λέμε...χε χε χε....

Νέος μήνας, νέες συγκινήσεις.

Ένα κουραστικό κυνήγι με πολύ ποδαρωμα οι κύριες. 6 πουλιά στον έλατο 2 στο Ντούσκο.
Πήραμε τα 5 και έκλεισε όμορφα άλλο ένα μπεκατσοκυνηγι.
View attachment 35163View attachment 35164View attachment 35162
Καλή συνέχεια σέ όλους σάς.
Οι δύο φωτογραφίες με τις φέρμες είναι τρομερές Λάμπρο. Έβρεξε και αυτές τις μέρες πάνω από ότι μου είπαν συγγενείς και οι μακρομύτες θα βρούνε ιδανικές συνθήκες.

Πέτραν καλή σεζόν. Μπράβο στο σκυλάκο. Αυτές οι πρώτες με τα νέα σκυλάκια είναι τρέλα....
Ευχαριστώ Λάμπρο!Καλή συνεχεια και σε εσενα φιλε!Ο μικρός παει πολυ καλά γιατι του δειχνω τον brio στα βιντεακια και στις φωτο που ανεβάζεις!χαχαχα!τρομερο κυνηγι εκανες κ σημερα...μπραβο σου

Ένα κουραστικό κυνήγι με πολύ ποδαρωμα οι κύριες. 6 πουλιά στον έλατο 2 στο Ντούσκο.
ΑΠΑΙΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Να σε καλά φίλε μου. Στο σωστό δρόμο τον έβαλες το ρίγα με τα βίντεο.. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Γλυτώνεις χρόνο και χρήμα.... βλέπει ο σκύλος και μαθαίνει.... εσύ γλυτώνεις βενζίνη... προσοχή μόνο μη τουφεκισεις την οθόνη...χαχαχα

Ευχαριστώ Λάμπρο!Καλή συνεχεια και σε εσενα φιλε!Ο μικρός παει πολυ καλά γιατι του δειχνω τον brio στα βιντεακια και στις φωτο που ανεβάζεις!χαχαχα!τρομερο κυνηγι εκανες κ σημερα...μπραβο σου
Εδώ πήγαινε το προηγούμενο μήνυμα...... Πέτρο βάζοντας dvd στο σκύλο γλυτώνεις χρόνο και χρήμα... προσοχή στις τουφεκιές.....κι εγώ το καλοκαίρι τους βάζω ταινίες για να περνούν την ώρα τους....

Μπράβο Λάμπρο!Εύχομαι ανάλογη συνέχεια!Υγεία να 'χετε εσύ και τα σκυλάκια σου να ζητε τέτοιες στιγμές και να μας ταξιδεύετε με φωτογραφίες σαν κι αυτές!

μπραβο μαγκες ωραια ξεκινησε η χρονια από οτι φαίνεται .... περιορισμενος ο χρονος φετος λογω των παιδιων αλλα μια κυριακη την ξεκλεβουμε!!
Λίγο απο τη δικια μου βολτα την κυριακη με τα σκυλακια μου, τον ιβαν και το σπίθα.

0-02-05-81b8c7ef82ad9d5bd2e368de13df3b901124e6ea0fb120227e8b1944c431d2ad_b0c899dd552b73a3.jpg

0-02-05-296860bb77d9176b2f83e7f5c8b0a5e5bef1976d699ac6e009a074c8dee3189d_37014a071b2ba26f.jpg

οι μπεκατσουλες μας
0-02-05-25606ab103c1b3a4b661105d8dd85cd716f916e072afb42d03ac85007f1a8552_b4f3dd5ae8260878.jpg

και το τυχερο μας...
0-02-05-1efbc0fbca20f342077672b930ef04c8e07e9227072ce3b1675449f49e0827da_999162e7f034ab61.jpg

για την ιστορια και τα 3 θηραματα που καρπωθηκα τα εντοπισε και τα σηκωσε το σπρινγκερ... ο σετερακος μου ηταν ατυχος γιατι τα πουλια φυγαν χαμηλα μεσα στα φυλλα και δεν δωσαν στοχο

καλη συνεχεια σε ολους :)

μπραβο μαγκες ωραια ξεκινησε η χρονια από οτι φαίνεται .... περιορισμενος ο χρονος φετος λογω των παιδιων αλλα μια κυριακη την ξεκλεβουμε!!
Λίγο απο τη δικια μου βολτα την κυριακη με τα σκυλακια μου, τον ιβαν και το σπίθα.

View attachment 35190

View attachment 35191

οι μπεκατσουλες μας
View attachment 35192

και το τυχερο μας...
View attachment 35193

για την ιστορια και τα 3 θηραματα που καρπωθηκα τα εντοπισε και τα σηκωσε το σπρινγκερ... ο σετερακος μου ηταν ατυχος γιατι τα πουλια φυγαν χαμηλα μεσα στα φυλλα και δεν δωσαν στοχο

Αν υπαρχουν αρκετα πουλια (και δεν ψαχνουμε το ενα μοναδικο του βουνου), και ειναι ανησυχα και σηκωνονται χαμηλα στο φυλλωμα , τοτε το σπριγκερ ειναι πολυ αποδοτικοτερο απο τα φερμας

View attachment 35190

View attachment 35191

οι μπεκατσουλες μας
View attachment 35192

και το τυχερο μας...
View attachment 35193

Χαχα καί αυτό το τριχωτό με διασποράς 8αρι? Μπράβο φίλε και στα ταίρια τους!

Ενα σωστά εκπαιδευμένο σπριγκερ, οπως του Κώστα παραπάνω ειναι αποδοτικό στη μπεκατσα. Μπορεί κάποιους να τους ξενίζει το κυνήγι μπεκατσας με ενα τέτοιο σκύλο αλλα οπως φενεται και ξερω απο το Κώστα μια χαρά βρίσκει της μπεκατσουλες, ακόμα και τα λεγόμενα φαντάσματα. Επίσης κάτι βασικό για το σπριγκερ του Κώστα.....2 χρονών πηγε ο σκύλος για να στομιασει κιχλα, αυτο δείχνει τη δουλειά που εκανε ο Κώστας ωστε ο σκυλάκος να εχει τέλεια έρευνα.

ολα ειναι θεμα του τι αρεσει στον καθενα παιδια...τα εχουμε ξαναπει και παλιοτερα....
Προσωπικα μου αρεσει να βλέπω την ερευνα του σκυλου, επιπλεον εχει αρχισει να μη με συγκινεί η φερμα και συνειδητα επελεξα να παρω σπρινγκερ. Το σκυλι εχει δουλευτεί πολυ στην ερευνα της μπεκατσας και του ορτυκιου... και οπως ειπε και ο γιαννης παραπανω φετος στομιασε την πρωτη τσιχλα... δεν τους δινει σημασια γιατι το κυνηγι του ειναι αλλο.
Γιαννη Γρυπάρη το γουρουνη εφαγε ενα 8βολο αναμεσα στα ματια το οποιο παντα εχω 3ο στο οπλο

ολα ειναι θεμα του τι αρεσει στον καθενα παιδια...τα εχουμε ξαναπει και παλιοτερα....
Προσωπικα μου αρεσει να βλέπω την ερευνα του σκυλου, επιπλεον εχει αρχισει να μη με συγκινεί η φερμα και συνειδητα επελεξα να παρω σπρινγκερ. Το σκυλι εχει δουλευτεί πολυ στην ερευνα της μπεκατσας και του ορτυκιου... και οπως ειπε και ο γιαννης παραπανω φετος στομιασε την πρωτη τσιχλα... δεν τους δινει σημασια γιατι το κυνηγι του ειναι αλλο.
Γιαννη Γρυπάρη το γουρουνη εφαγε ενα 8βολο αναμεσα στα ματια το οποιο παντα εχω 3ο στο οπλο
Ωραίος το κατάλαβα ότι κάπως έτσι του την έφτιαξες! Αστειευτηκα για τα διασποράς! Μπράβο!! Καλόφαγοτο!!!!!!!

Καλησπέρα και από εμένα σήμερα το απόγευμα μετά την δουλειά έφυγα κατευθείαν πήρα την κοπέλα μου και κάναμε μια βόλτα γιατί δεν άντεχα άλλο τελικά βρέθηκε η πρώτη κούκλα για φέτος και ήρθε μαζί μας . Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και καλά κυνήγια.IMG_20211102_171020.jpgIMG_20211102_171341.jpg

Καλησπέρα και από εμένα σήμερα το απόγευμα μετά την δουλειά έφυγα κατευθείαν πήρα την κοπέλα μου και κάναμε μια βόλτα γιατί δεν άντεχα άλλο τελικά βρέθηκε η πρώτη κούκλα για φέτος και ήρθε μαζί μας . Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και καλά κυνήγια.View attachment 35207View attachment 35224
Μπράβο ρε φίλε...ωραίος!!
Καλή αρχή!!

Status
Not open for further replies.
Back