Με τη καραντίνα πέρυσι πολλά σκυλιά μείναν πίσω...Μν αγχωνεσαι..Εχει αργήσει λίγο..
Με τη καραντίνα πέρυσι πολλά σκυλιά μείναν πίσω...Μν αγχωνεσαι..Εχει αργήσει λίγο..
Γιάννη έχει πουλιά πάνω;καλημερα στην παρεα. μπορει να μην συμετεχω ενεργα, αλλα σας παρακολουθω και σας χαιρομαι.
Νοτιάς.....Έκανα μια γύρα το πρωί 08:00-10:30 σε πουρνάρι & πεύκο...μια ζεστή θέση βρήκαμε καμιά 25αριά μέτρα μέσα κ αυτό ήταν όλο.......
Ένας φίλος μου με την έμπηρη setter του σήκωσε 3 κ πήρε τη μια...οι άλλες 2 σηκώνονταν αρκετά μπροστά απ'το σκύλο...
ωραιοςςς φιλε στρατοοο, το καραμπινακι πιω ειναι ;; και μηπως γνωριζης τον γιωργο τον γουνακι που ειχανε παλια ταβερνα στην παλια πωληηηη,εχω να ερθω χρονια κατω φανταρακια μαζι ημαστανΒγήκα σήμερα πάλι στα ψηλά.. οι πέρδικες ακαταδεκτες ούτε να τις πλησιάσουμε εμείς μπορούσαμε ούτε και τα σκυλιά.
Στα χαμηλοκυπαρισσα της μαδαρας ο Μπράντυ δεν αφήνει τίποτα να μην το ψάξει...έτσι λοιπόν στα 4 5 μέτρα μπροστα μου έκανε μια ωραία φέρμα και πήραμε την πρώτη μπεκάτσα για φέτος..
View attachment 36710
Έφαγα 2 μπριζολαρες στα κάρβουνα και ξάπλωσα γιατί τα πόδια μου έχουν πάρει φωτιά.![]()
Η μπάικαλ είναι Σάκη...την έχω κάνει αγνώριστη....ωραιοςςς φιλε στρατοοο, το καραμπινακι πιω ειναι ;; και μηπως γνωριζης τον γιωργο τον γουνακι που ειχανε παλια ταβερνα στην παλια πωληηηη,εχω να ερθω χρονια κατω φανταρακια μαζι ημασταν![]()
ναι στρατο εχη αλα 2 η 3 αδελφια και παιζουνε λαουτο και λυρα,,τους ξερης;;;Η μπάικαλ είναι Σάκη...την έχω κάνει αγνώριστη....
Έχει καμία σχέση με κρητικη μουσικη;;;
Σαν μουσικούς τους ξέρω είναι πολύ καλά παιδιά.ναι στρατο εχη αλα 2 η 3 αδελφια και παιζουνε λαουτο και λυρα,,τους ξερης;;;
Συνιθος αυτα που αργουνε τα ψαχνουμε πολυ καιρο παντα φιλε μουΕχει αργήσει λίγο..
Διπλο το μπραβοΚάναμε την βόλτα μας σήμερα με το σκυλάκο μου ο οποίος έχει θέματα υγείας όπως δερματική λεισμανειαση και το πίσω του πόδι χτυπημένο έτσι λοιπόν μπορεί και βγάζει ένα δυωρω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και είμαι πολύ ευγνώμων για την προσπάθειά του τώρα που η σκυλίτσα μου είναι αρρωστουλα τέλος πάντων βρήκαμε 2 πουλιά και τα πήραμε.Καλα κυνήγια σε όλους.View attachment 36705
Σε ευχαριστώ Τόλη.Διπλο το μπραβο
Ωραίο βίντεο, καθαρή φάση....και στα ταίρια τηςΜετά από πολύ βροχή…
Έλα μωρή αρρώστια ραλουΜετά από πολύ βροχή…
Κάθε έξοδο θα βρει πουλια, απλά κάνει λάθη με κάποια.. ενα ειναι αν κοταρζει πολύ μπορεί να το χάσει περνει λάθος ντόρο και σηκώνεται το πουλί.. η φερμαρι αλλο παει μένει και πονταρι γρήγορα και το σηκώνει... παντός τα ξανα βρίσκει και συνήθως τα κρατα μετά το πρώτο σήκωμα. Τα εχω ξανά γράψει κούρασα.Συνιθος αυτα που αργουνε τα ψαχνουμε πολυ καιρο παντα φιλε μου