Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης, ουτε τρέλα ουτε ηλικία.
Σίγουρα έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος για εμάς που είμαστε κυνηγοί , ΠέτροΚαπως έτσι πρεπει να ειναι ο παραδεισος...
Κώστα όλα έχουν ένα τίμημα , όταν το 1994 ήρθα φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη από την Αθήνα ,δεν ήξερα τίποτα για αυτήν, έφαγα πολύ κρύο το χειμώνα στην σκοπιά αλλά και στο σταγιερ που πηγαίναμε τοπογραφικές με το δόκιμο σε όλο το νότιο Έβρο και εκεί ανακάλυψα ένα κυνηγετικό παράδεισο πάπια χήνες φάσες τσίχλες αμέτρητες ...Αυτό το...πετάγομαι λίγο είναι..κόμπος στον λαιμό για τους κατοίκους του ...μεγάλου χωριού...να είστε καλα οι τυχεροί να απολαμβάνετε τέτοια μαγικά μέρη
Ναι Δημήτρη ένα σκαγι στην άκρη του φτερού είχε πάρειΣταύρο να κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση? Πανω στην ζυγαριά ζωντανό είναι το πουλι?
θα υπηρχε καποιος πολυ σοβαρος λογος που την εφερες ζωντανη στο σπιτι !!!Ναι Δημήτρη ένα σκαγι στην άκρη του φτερού είχε πάρει
Σε καταλαβαίνω Σταύρο. Τυχερός είσαι (και εγώ θέλω να φύγω από Αθήνα και θα το παλέψω) να έχεις υγεία να χαίρεσαι τις στιγμές αυτές. Αυτό μετράει η ηρεμία μας και η ποιότητα ζωής.Σίγουρα έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος για εμάς που είμαστε κυνηγοί , Πέτρο
Κώστα όλα έχουν ένα τίμημα , όταν το 1994 ήρθα φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη από την Αθήνα ,δεν ήξερα τίποτα για αυτήν, έφαγα πολύ κρύο το χειμώνα στην σκοπιά αλλά και στο σταγιερ που πηγαίναμε τοπογραφικές με το δόκιμο σε όλο το νότιο Έβρο και εκεί ανακάλυψα ένα κυνηγετικό παράδεισο πάπια χήνες φάσες τσίχλες αμέτρητες ...
20 Αυγούστου ο σκοπός από τα καύσιμα παίρνει τηλέφωνο και λέει πέφτουν πυροβολισμοί στην περίμετρο του στρατοπέδου και μιλάμε για στρατόπεδο στην άκρη της πόλης και τι ήταν, τρυγωνια στις βελανιδιές των γύρω χωραφιών
Όταν μετά από δύο χρόνια η εταιρεία που δούλευα , είχε δουλειά στην Αλεξανδρούπολη δεν δυσκολεύτηκα να ανέβω και εκεί με φίλο που δουλεύαμε μαζί αρχίσαμε να πηγαίνουμε κυνήγι, πάπια φάσες και τσίχλες, αλλά μιλάμε για πολύ κρύο και βέβαια πολλά πουλιά , έτσι τι έμενε να παντρευτώ εδώ, άφησα πολλούς δικούς μου ανθρώπους για να φτιάξω οικογένεια 830 χιλιόμετρα μακριά , δεν είναι και εύκολο, αλλά όταν το κυνήγι κυλάει στις φλέβες σου όλα ξεπερνιουνται
Το πρώτο χειμώνα που ήμουν παντρεμένος εδώ , ο ξάδερφος της γυναίκας μου με πήγε κυνήγι για μπεκατσα σε αυτά τα μέρη που φαίνονται στη φωτογραφία πιο πάνω , εκεί μαγευτικα και βέβαια όταν μια μπεκάτσα πετάχτηκε από μπροστά μου εκεί τρελάθηκα , η έλξη που ασκεί πάνω αυτή η μαγεμένη βασίλισσα δεν συγκρίνεται με τίποτα ...
Εαν διαβάσεις σε κάποιο ποστ μου στο φόρουμ πριν αρκετά χρόνια , περίπου τέλος Φεβρουαρίου , ήταν η τελευταία μπεκατσα της χρονιάς , είχε και τότε ένα πολύ μικρό σπάσιμο του φτερού και όμως έπεσε και δεν μπορούσε να πετάξει , της το έφτιαξα πολύ καλά και την επέστρεψα στο δάσος ...θα υπηρχε καποιος πολυ σοβαρος λογος που την εφερες ζωντανη στο σπιτι !!!
το θυμαμαιΕαν διαβάσεις σε κάποιο ποστ μου στο φόρουμ πριν αρκετά χρόνια , περίπου τέλος Φεβρουαρίου , ήταν η τελευταία μπεκατσα της χρονιάς , είχε και τότε ένα πολύ μικρό σπάσιμο του φτερού και όμως έπεσε και δεν μπορούσε να πετάξει , της το έφτιαξα πολύ καλά και την επέστρεψα στο δάσος ...
ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΈνα μεγάλο μπράβο σε όλους ανεξαιρέτως που βγαίνουν με τα σκυλιά τους και τη συναντούν!
Προσωπικά, μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σκύλο (κοντά στα 10 χρόνια!) κατάφερα σήμερα και κράτησα μια, με το δικό μου σκυλί...
Η συγκίνηση απερίγραπτη!!!
9 μηνών και 2 ημερών ο κούταβος και ελπίζω να είναι γερός για αρκετά χρόνια να ευχαριστιόμαστε μαζί όμορφες στιγμές....
Καλή συνέχεια!
View attachment 36425View attachment 36426
Θα σε κάνει ο χομπίστας και θα τον βαρέσεις τατουάζ στο τέλος
Είναι ότι να νε από της 4ρης εως 5:15 που έπεσε το τελευταίο πουλί περπάτημα σαν να ήταν 15 χρόνον με το ζόρι με το που βγήκα από το πυκνό στο κάμπο έτρεχε σφαίρα να πιάσει κοτσιφια τα εχει μανία.Θα σε κάνει ο χομπίστας και θα τον βαρέσεις τατουάζ στο τέλος
Παντα τέτοια...
Συμφωνώ στο ότι όλα είναι θέμα εκπαίδευσης αλλά η ηλικία και το πόσο νευρικό είναι ένα σκυλί παίζει το ρόλο της αρχικά ασχέτως έαν διορθωθεί μετά με την εκπαίδευση όπως έγραψεςΌλα είναι θέμα εκπαίδευσης, ουτε τρέλα ουτε ηλικία.
Σάκη βλέπω βάζεις και σημάδια για να ξαναβρείς τα πουλιά,ωραίος.χαχα.μια πρωινη τετραωρη βωλτουλα σχετικα χαμηλα πουρναρι μεσες παλιουρι,, με 3 κυριες ασχωληθηκαμε τουφεκισα της δυο αλα το μερως σφυχτοοοο και δεν σου δινουμε περιθωρειαπαντως τα σκυλακια δουλεψανε αψωγαααα , της πεταλωνανε τις κυριες αλα δεν μπωρουσα να πιασω μερως ευκωλα,και βεβαια πωδαρωμαααα,,,
keyboard test full