Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Βολτα με ΧΟΜΠΙΣΤΑ σήμερα έκανα 2 πουλάκια τα πήγε πολύ καλά το 1 μπλοκάρισμα και ερχόμαστε γύρω γύρω από την μεγάλη πατουλια από πουρνάρια τελικά έκατσα αντίθετα και μου την έστειλε...
Το 2ρο φερμα ποντάρισμα 100μ και πηγενα παράλληλα και σηκωθείκε το πειρα δεν ήταν ακίνητος αλλα το πήγανε πονταρίσματα.

Ερώτηση τα τελευταία πουλιά όταν τα πιάνει τα τρίζει τα ζουλαει πολύ και βγαίνει το έντερο έξω εχω φωτογραφία αλλά δεν θέλω να την ανεβάσω ετσι την Βασίλισσα..
Αλλα τα αφήνει κατω και κάθεται σαν να έχει εξαντληθεί του λέω φερτο το φέρνει απαλά
Δεν είναι και καλός στο απορτ.. μήπως τα παει για να τα φάει; ; η από ένταση το κάνει; ;
Από την τρέλα του είναι θα στρώσει με τον καιρό
Λογικά εάν είχε τάσεις για να τα φάει θα το είχε κάνει ήδη
Μια κουρτσχααρ που είχα πουλί δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βρει αλλά όταν το έπιανε το άκουγες που έτριζαν τα κόκαλα του απο το σφίξιμο
Ειδικά εάν την είχε ταλαιπωρήσει το θήραμα μέχρι να το πάρουμε έτρεμε από τα νεύρα όταν το έφερνε μία πέρδικα μου την είχε φέρει αποκεφαλισμένη μία φορά είχε ψυχασθένεια....

Από την τρέλα του είναι θα στρώσει με τον καιρό
Λογικά εάν είχε τάσεις για να τα φάει θα το είχε κάνει ήδη
Μια κουρτσχααρ που είχα πουλί δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βρει αλλά όταν το έπιανε το άκουγες που έτριζαν τα κόκαλα του απο το σφίξιμο
Ειδικά εάν την είχε ταλαιπωρήσει το θήραμα μέχρι να το πάρουμε έτρεμε από τα νεύρα όταν το έφερνε μία πέρδικα μου την είχε φέρει αποκεφαλισμένη μία φορά είχε ψυχασθένεια....
Έτσι είναι η δικιά μου τώρα που είναι κουρτσχαρ με ποιντερ.. Τρομερό πάθος ένα πουλί να είναι θα το βρει και αν μας φύγει ξαναπάει απάνω του και το βρίσκει όπως και να έχει.. Αλλά απορτ με τίποτα τις μασάει και τρίζουν τα κόκαλα τους.. Μιλάμε για τρελά..

Έτσι είναι η δικιά μου τώρα που είναι κουρτσχαρ με ποιντερ.. Τρομερό πάθος ένα πουλί να είναι θα το βρει και αν μας φύγει ξαναπάει απάνω του και το βρίσκει όπως και να έχει.. Αλλά απορτ με τίποτα τις μασάει και τρίζουν τα κόκαλα τους.. Μιλάμε για τρελά..
Το καλύτερο ήταν το κλαφούνισμα στο σήκωμα
Αν και απαγορεύεται εμένα προσωπικά δεν με χάλαγε
Δεν το έκανε συχνά φυσικά μόνο σε ζόρικες καταστάσεις αλλά όταν την άκουγα γούσταρα με τσίτωνε και εμένα

Το καλύτερο ήταν το κλαφούνισμα στο σήκωμα
Αν και απαγορεύεται εμένα προσωπικά δεν με χάλαγε
Δεν το έκανε συχνά φυσικά μόνο σε ζόρικες καταστάσεις αλλά όταν την άκουγα γούσταρα με τσίτωνε και εμένα
Είχα ένα Ποιντερ που επερνε ντορο έβγαζε πέρδικες χωρίς φέρμα και το έκανε αυτό το κλαφουνιτο .. το είχε κάνει και σε μπεκάτσα το έλιωσα στα εκπαιδευτικά σε καταφύγιο που δούλευα και έγινε οχι απλά σκούπα στο βουνό αλλα το σφουγγαριζε κιολας..

Μπήκα στο σωστό το δρόμο χεχε
Με τα σεττεράκια του πατέρα μου. Αλλη μια τη φέρμαραν αλλά δεν μπορέσαμε να πιάσουμε καλή θέση και έφυγε. + μια δίπλα στο δρόμο που είδαμε όταν πηγαίναμε.
View attachment 36476
Ελπίζω μόνο να μην έριξες στον κότσυφα όσο κυνηγούσατε μπεκάτσες..... και είχατε τα σκυλιά μαζί σας

Ελπίζω μόνο να μην έριξες στον κότσυφα όσο κυνηγούσατε μπεκάτσες..... και είχατε τα σκυλιά μαζί σας
Οχι μωρε….. στο τέλος οταν φτάσαμε στο αμάξι ήταν κανα 2 κοτσύφια και τα ετρωγε ο κωλος τους για σκαι.

Οχι μωρε….. στο τέλος οταν φτάσαμε στο αμάξι ήταν κανα 2 κοτσύφια και τα ετρωγε ο κωλος τους για σκαι.
Κανόνισε να ξεκινήσουν να κυνηγάνε και να φερμάρουν τα κοτσύφια και εσένα να σε κυνηγάει ο πατέρας σου... :D

Ένα γρήγορο δίωρο σκαστος από τη δουλειά
Παραλίγο να την χάσω αφού πέταξε λίγο προς την κατηφόρα , ευτυχώς η Λωρυ την ξαναφερμαρε και την έπιασε στον αέρα

Τα μέρη δύσκολα πλέον για εμένα ...
Χοντρούλα ! :D

Ναι ίσως το μεγαλύτερο πουλί που έχω πιάσει ποτέ , καθώς τις ζυγίζω όλες
Το 2016 που είχε πολλές, είχε και μερικές πολύ μεγαλόσωμες ...
Ωραίος αφού καταφέρνεις να πετάγεσαι ... εγώ σκέφτομαι κοπάνα (με τρόπο!) την Πέμπτη :)

Παραλίγο να την χάσω αφού πέταξε λίγο προς την κατηφόρα , ευτυχώς η Λωρυ την ξαναφερμαρε και την έπιασε στον αέρα

Καπως έτσι πρεπει να ειναι ο παραδεισος...

Το 2016 που είχε πολλές, είχε και μερικές πολύ μεγαλόσωμες ...
Ωραίος αφού καταφέρνεις να πετάγεσαι ... εγώ σκέφτομαι κοπάνα (με τρόπο!) την Πέμπτη :)

Αυτό το...πετάγομαι λίγο είναι..κόμπος στον λαιμό για τους κατοίκους του ...μεγάλου χωριού...να είστε καλα οι τυχεροί να απολαμβάνετε τέτοια μαγικά μέρη

Status
Not open for further replies.
Back