Εχω κατι τετοια κουτάκια σφραγισμένα αλλα δεν έχω ασχοληθεί με τα σετ απ της..
Ακούγεται η καλύτερη φήμη για την SIPE!
Last edited:
Εχω κατι τετοια κουτάκια σφραγισμένα αλλα δεν έχω ασχοληθεί με τα σετ απ της..
Δυπλης βασης,για μενα κορυφηΕχω κατι τετοια κουτάκια σφραγισμένα αλλα δεν ασχοληθεί με τα σετ απ της..
Από την τρέλα του είναι θα στρώσει με τον καιρό
Βολτα με ΧΟΜΠΙΣΤΑ σήμερα έκανα 2 πουλάκια τα πήγε πολύ καλά το 1 μπλοκάρισμα και ερχόμαστε γύρω γύρω από την μεγάλη πατουλια από πουρνάρια τελικά έκατσα αντίθετα και μου την έστειλε...
Το 2ρο φερμα ποντάρισμα 100μ και πηγενα παράλληλα και σηκωθείκε το πειρα δεν ήταν ακίνητος αλλα το πήγανε πονταρίσματα.
Ερώτηση τα τελευταία πουλιά όταν τα πιάνει τα τρίζει τα ζουλαει πολύ και βγαίνει το έντερο έξω εχω φωτογραφία αλλά δεν θέλω να την ανεβάσω ετσι την Βασίλισσα..
Αλλα τα αφήνει κατω και κάθεται σαν να έχει εξαντληθεί του λέω φερτο το φέρνει απαλά
Δεν είναι και καλός στο απορτ.. μήπως τα παει για να τα φάει; ; η από ένταση το κάνει; ;
Εγω μονο sipe ριχνω!Δυπλης βασης,για μενα κορυφη
Και όταν βρονταει ακούγεται ωραία χαχαχαΕχω κατι τετοια κουτάκια σφραγισμένα αλλα δεν ασχοληθεί με τα σετ απ της..
Θα ασχοληθώ με το υλικό της αργότερα και εγώ.Και όταν βρονταει ακούγεται ωραία χαχαχα
Έτσι είναι η δικιά μου τώρα που είναι κουρτσχαρ με ποιντερ.. Τρομερό πάθος ένα πουλί να είναι θα το βρει και αν μας φύγει ξαναπάει απάνω του και το βρίσκει όπως και να έχει.. Αλλά απορτ με τίποτα τις μασάει και τρίζουν τα κόκαλα τους.. Μιλάμε για τρελά..Από την τρέλα του είναι θα στρώσει με τον καιρό
Λογικά εάν είχε τάσεις για να τα φάει θα το είχε κάνει ήδη
Μια κουρτσχααρ που είχα πουλί δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βρει αλλά όταν το έπιανε το άκουγες που έτριζαν τα κόκαλα του απο το σφίξιμο
Ειδικά εάν την είχε ταλαιπωρήσει το θήραμα μέχρι να το πάρουμε έτρεμε από τα νεύρα όταν το έφερνε μία πέρδικα μου την είχε φέρει αποκεφαλισμένη μία φορά είχε ψυχασθένεια....
Sipe μέχρι και στο ...φαγητό ..λέμεεεε!!!!!
Το καλύτερο ήταν το κλαφούνισμα στο σήκωμαΈτσι είναι η δικιά μου τώρα που είναι κουρτσχαρ με ποιντερ.. Τρομερό πάθος ένα πουλί να είναι θα το βρει και αν μας φύγει ξαναπάει απάνω του και το βρίσκει όπως και να έχει.. Αλλά απορτ με τίποτα τις μασάει και τρίζουν τα κόκαλα τους.. Μιλάμε για τρελά..
Είχα ένα Ποιντερ που επερνε ντορο έβγαζε πέρδικες χωρίς φέρμα και το έκανε αυτό το κλαφουνιτο .. το είχε κάνει και σε μπεκάτσα το έλιωσα στα εκπαιδευτικά σε καταφύγιο που δούλευα και έγινε οχι απλά σκούπα στο βουνό αλλα το σφουγγαριζε κιολας..Το καλύτερο ήταν το κλαφούνισμα στο σήκωμα
Αν και απαγορεύεται εμένα προσωπικά δεν με χάλαγε
Δεν το έκανε συχνά φυσικά μόνο σε ζόρικες καταστάσεις αλλά όταν την άκουγα γούσταρα με τσίτωνε και εμένα
Ελπίζω μόνο να μην έριξες στον κότσυφα όσο κυνηγούσατε μπεκάτσες..... και είχατε τα σκυλιά μαζί σαςΜπήκα στο σωστό το δρόμο χεχε
Με τα σεττεράκια του πατέρα μου. Αλλη μια τη φέρμαραν αλλά δεν μπορέσαμε να πιάσουμε καλή θέση και έφυγε. + μια δίπλα στο δρόμο που είδαμε όταν πηγαίναμε.
View attachment 36476
Οχι μωρε….. στο τέλος οταν φτάσαμε στο αμάξι ήταν κανα 2 κοτσύφια και τα ετρωγε ο κωλος τους για σκαι.Ελπίζω μόνο να μην έριξες στον κότσυφα όσο κυνηγούσατε μπεκάτσες..... και είχατε τα σκυλιά μαζί σας
Κανόνισε να ξεκινήσουν να κυνηγάνε και να φερμάρουν τα κοτσύφια και εσένα να σε κυνηγάει ο πατέρας σου...Οχι μωρε….. στο τέλος οταν φτάσαμε στο αμάξι ήταν κανα 2 κοτσύφια και τα ετρωγε ο κωλος τους για σκαι.
Ναι ίσως το μεγαλύτερο πουλί που έχω πιάσει ποτέ , καθώς τις ζυγίζω όλεςΧοντρούλα !![]()
Το 2016 που είχε πολλές, είχε και μερικές πολύ μεγαλόσωμες ...Ναι ίσως το μεγαλύτερο πουλί που έχω πιάσει ποτέ , καθώς τις ζυγίζω όλες
Το 2016 που είχε πολλές, είχε και μερικές πολύ μεγαλόσωμες ...
Ωραίος αφού καταφέρνεις να πετάγεσαι ... εγώ σκέφτομαι κοπάνα (με τρόπο!) την Πέμπτη![]()