Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου αλλά ξέρεις τι με τρελαίνει ότι φέτος ήταν άλλο σκυλί επερνε τόπο ήταν σίγουρη στην φέρμα της και μου άρεσε ο τρόπος που πήγαινε στα για παράδειγμα πριν τρεις μέρες και μετά από 2 σηκωματα την έπιασε ζωντανή καταλαβαίνεις τώρα . Οπότε νομίζω ότι θα μείνει πίσω . Αλλά ας γίνει καλά και θα ξανακυνηγησουμε.
Υπομονη ,Ευχωμε περαστικα ,Μπεκατσες θα ξαναβρεις ,Τα καλα σκυλα δεν ξαναβρισκωντε,Ολα να πανε καλα

Σήμερα τραβήχτεικα λίγο ψηλότερα κ πυκνότερα παρέα με το φίλο μου το Νίκο σε πεύκες κ.α.....με το καλημέρα αμολάω τη σκυλίτσα κ στα πρώτα 50m άκρη σε δρόμο...φέρμα...ποντάρει γρήγορα κ μπαίνει μέσα.....χτυπάει το beeper 3 φορες κ εγώ σφαίρα να προλάβο να πάω κοντά...δν πρόλαβα τελικά κ η κυρία σηκώθεικε μπίγωντάς της μια τουφεκιά οριακή...η Ria τρελάθηκε κ την έψαχνε ψηλότερα γύρω στα 40m μέσα....ξαφνικά αρχίζει κ το beeper πάλι κ ξανά χτυπά, αλλά δυστιχώς το σημείο δεν ήταν προσβάσιμο για άνθρωπο....οπότε αρκέστεικα στο να ακούω μόνο το beeper κ παρακαλώντας να βγει η μπεκάτσα προς τα κάτω...αλλά μάταια...:confused:
Σύνολο 2 πουλάκια βρήκαμε σήμερα κ το σχολείο καλά κρατεί!!!!!!!
Άλλο σκυλί σήμερα η μικρή....αρχίζει κ μπαίνει για τα καλά στο νόημα...;)

picture uploader

Σήμερα τραβήχτεικα λίγο ψηλότερα κ πυκνότερα παρέα με το φίλο μου το Νίκο σε πεύκες κ.α.....με το καλημέρα αμολάω τη σκυλίτσα κ στα πρώτα 50m άκρη σε δρόμο...φέρμα...ποντάρει γρήγορα κ μπαίνει μέσα.....χτυπάει το beeper 3 φορες κ εγώ σφαίρα να προλάβο να πάω κοντά...δν πρόλαβα τελικά κ η κυρία σηκώθεικε μπίγωντάς της μια τουφεκιά οριακή...η Ria τρελάθηκε κ την έψαχνε ψηλότερα γύρω στα 40m μέσα....ξαφνικά αρχίζει κ το beeper πάλι κ ξανά χτυπά, αλλά δυστιχώς το σημείο δεν ήταν προσβάσιμο για άνθρωπο....οπότε αρκέστεικα στο να ακούω μόνο το beeper κ παρακαλώντας να βγει η μπεκάτσα προς τα κάτω...αλλά μάταια...:confused:

picture uploader

Τα καλύτερα έρχονται, Κώστα. Υπομονή και θα δεις άλλα έργα.

Σήμερα το πρωι έκανα μια γρήγορη βόλτα 7 με 8μιση γιατί μετά είχε λιομαζωμα
Βρήκα ένα πουλακι το οποίο και μου την έκανε μάγκικα με το σκυλο να την έχει καθηλώσει να είμαι απέναντι του και λεω που θα πάει..... :rolleyes:
Ένα φορτηγό πετρες πεταξα να σηκωθεί τίποτα αυτή, ε λέω μήπως έχουμε καμία "ζεστή" θεση..... :rolleyes:
Και η κυρία αφου με "έβγαλε" που ειμαι κάνει μια και σηκώνεται στα μούτρα του σκύλου και φευγει αντίθετα και μένω με τοοο...π...... όπλο στο χέρι......
Ο σκυλος τανκς μετα πουρναρια, σκιντα, κουμαριες ίσωμα και γω να πρεπει να φύγω, μιλάμε για τον ορισμό του μαρτυρίου!!!
Πάντως παρα πολλά τσιχλοκοτσιφα και οι κουμαριες σε οργασμό!!!
Και αρκετο κρυο το πρωι...

Last edited:
Σήμερα το πρωι έκανα μια γρήγορη βόλτα 7 με 8μιση γιατί μετά είχε λιομαζωμα
Βρήκα ένα πουλακι το οποίο και μου την έκανε μάγκικα με το σκυλο να την έχει καθηλώσει να είμαι απέναντι του και λεω που θα πάει..... :rolleyes:
Ένα φορτηγό πετρες πεταξα να σηκωθεί τίποτα αυτή, ε λέω μήπως έχουμε καμία "ζεστή" θεση..... :rolleyes:
Και η κυρία αφου με "έβγαλε" που ειμαι κάνει μια και σηκώνεται στα μούτρα του σκύλου και φευγει αντίθετα και μένω με τοοο...π...... όπλο στο χέρι......
Ο σκυλος τανκς μετα πουρναρια, σκιντα, κουμαριες ίσωμα και γω να πρεπει να φύγω, μιλάμε για τον ορισμό του μαρτυρίου!!!
Πάντως παρα πολλά τσιχλοκοτσιφα και οι κουμαριες σε οργασμό!!!
Και αρκετο κρυο το πρωι...
Με 6°C έπαιζα εγώ....έτσουζε....

picture uploader

Μη τη ντωνεις καθόλου τη μικρή τουτο καιρό που έχει πουλακια και θα γίνει πυροβολο..... :)

Οι καρδούλες πάνε στην δικανια κ στην κουδουνα στο λαιμό του ποιντερ! Μπράβο Άγγελε μερακλής είσαι!!!!!
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη να είσαι καλά.
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει αυτό το στυλ... Έχει την δικιά του Αγωνία... Φαντάσου ότι την μπεκάτσα που χτύπησα έψαχνα να δω που είναι το σκυλί και είχα γονατίσει και αυτή ήταν δίπλα μου στο πρανες ενός οχτου και εγώ γονατιστός να κοιτάω μπροστά
Οι καρδούλες πάνε στην δικανια κ στην κουδουνα στο λαιμό του ποιντερ! Μπράβο Άγγελε μερακλής είσαι!!!!!
Ο

Σήμερα κυνήγησα στα 850 μέτρα. Ξεκίνησα από οξιά μόνο με λευκές φέρμες. Κατέβηκα στο κλαρί, εκεί βρήκα 6 πουλιά, οι 3 ταλιμπάν, οι άλλες 3 κυρίες...4,5 ώρες κυνήγι σήμερα, με μια αποκαρδιωτική λιακάδα για περαιτέρω έρευνα.

εικόνα_Viber_2021-11-21_18-06-51-824.jpg

Σήμερα κυνήγησα στα 850 μέτρα. Ξεκίνησα από οξιά μόνο με λευκές φέρμες. Κατέβηκα στο κλαρί, εκεί βρήκα 6 πουλιά, οι 3 ταλιμπάν, οι άλλες 3 κυρίες...4,5 ώρες κυνήγι σήμερα, με μια αποκαρδιωτική λιακάδα για περαιτέρω έρευνα.

View attachment 36361
Δώσε και την πρωταγωνίστρια καμιά φώτο...
Τόσο κόπο κάνει.
Εξελίσσεται το σκυλάκι απ αυτά που βλέπω.
Keep going.

View attachment 36361
Like για την καρπωση και για την :

Attachments

• IMG_20211121_200040.jpg
    IMG_20211121_200040.jpg
    197,9 KB · Προβολές: 38
Σημερινή έξοδος με το ζευγάρι μου.... τέσσερα πουλιά σε δύο διαφορετικά μέρη.... δύο στο χέρι και δύο φασσες.... Στο τέλος θα καταλήξουμε φασσαδες...View attachment 36340

Αν βλέπω καλά ..περνούν και τα χρόνια :).. χωρίς ρίγα το ένα αυτογεμές....μπεκατσοντούφεκο σωστό!!!.

Status
Not open for further replies.
Back