Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρεπό σήμερα και πήραμε τα υψώματα σε πεύκο,πουρνάρι κ σκίντα από τις 09:00 ως τις 13:00.....φρέσκα πουλάκια κ ανύσηχα κυρίως....
"Ρεσιτάλ" απο τη μικρή σήμερα έρχοντας σε επαφή με 6 πουλάκια σαν σε κοτέτσι...πουλιά φυτευτά από τη νύχτα....δυστιχώς 3 δύσκολες μονές τουφεκιές έκανα από τις οποίες πήραν σκάγια οι 2 κ άλλαξαν πλαγιά...:confused:

Υ.Γ. Η μια έπεσε κ δν την πρόλαβε το σκυλί για απόρτ κ ξανά πέταξε κουτσά στραβά ενώ δν είχα προλάβει να ξανά γεμίσω......hair.

Όλα καλά όμως...το σχολείο για τη μικρή μετράει διότι ιδικά η 1 μπεκατσούλα απ'όλες την έκανε γιό-γιό με βατραχοπηδήματα ανα 20-30m....

Μπράβο βρε Κωστάκη, η σκυλίτσα εχει πάρει το δρόμο το καλό, συνέχισε έτσι......καθε επαφή με τις κοπέλες και ενα μάθημα.....
Κρίμα για τη μπεκατσουλα που σκαγιωσες και δυστηχως θα πάει χαμένη.......

Μπράβο Κωστή κούκλα η σκύλα
Μπράβο ρε Κώστα καλή αρχή να έχετε με τη κούκλα σου.
Κωστάκη καλή αρχή φίλε μου .......και στα ταίρια της σύντομα......love.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...να είστε καλά..!!
Πιστεύω να μήνουν τα πουλιά για να περνάμε κ λίγο ευχάριστα τις κυριακές μας....

Μπράβο βρε Κωστάκη, η σκυλίτσα εχει πάρει το δρόμο το καλό, συνέχισε έτσι......καθε επαφή με τις κοπέλες και ενα μάθημα.....
Κρίμα για τη μπεκατσουλα που σκαγιωσες και δυστηχως θα πάει χαμένη.......
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη.....κρίμα όντως....μακάρι να επιζίσει .pray to God. κ να τη χτυπήσει άλλος τουλάχιστο έστω κ τραυματισμένη......αν είχα προλάβει να γεμίσω κ εγώ.......:(

Καλησπέρα σας σήμερα βγήκα και εγώ με την κοπέλα μου βρήκαμε πουλί μετα από ωραία φέρμα σηκώθηκε κατακόρυφα και με μια τουφεκιά με nsi becaccia την πήραμε, μέχρι εδώ τα ωραία.Απο εδώ και πέρα τα άσχημα είναι η χειρότερη μου μέρα πήγα τη σκυλίτσα μου για τα εμβόλια της της έκανε και τεστ για να δούμε αν έχει κάτι άλλο και αυτό που είδαμε ότι για εφέτος τέλος το κυνήγι για την ομορφιά μου δυστυχώς για εμένα για έβλεπα έναν άλλο σκύλο που κάθε μέρα μου έδειχνε πολύ καλά πράγματα . Αυτό που είδαμε είναι ότι έχει δυοφυλαρια και μου λέει ο γιατρός θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για 15 μέρες και ενέσεις για 2μηνες και ξεκούραση όχι κυνήγι. .pray to God..pray to God.Πέρσι είχαμε την καραντίνα και δεν κυνηγήσαμε φέτος μας έτυχε αυτό τουλάχιστον αυτό που εύχομαι να βγει νικήτρια από αυτήν μάχη. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος πάω να σκάσω.:(:(:(

Καλησπέρα σας σήμερα βγήκα και εγώ με την κοπέλα μου βρήκαμε πουλί μετα από ωραία φέρμα σηκώθηκε κατακόρυφα και με μια τουφεκιά με nsi becaccia την πήραμε, μέχρι εδώ τα ωραία.Απο εδώ και πέρα τα άσχημα είναι η χειρότερη μου μέρα πήγα τη σκυλίτσα μου για τα εμβόλια της της έκανε και τεστ για να δούμε αν έχει κάτι άλλο και αυτό που είδαμε ότι για εφέτος τέλος το κυνήγι για την ομορφιά μου δυστυχώς για εμένα για έβλεπα έναν άλλο σκύλο που κάθε μέρα μου έδειχνε πολύ καλά πράγματα . Αυτό που είδαμε είναι ότι έχει δυοφυλαρια και μου λέει ο γιατρός θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για 15 μέρες και ενέσεις για 2μηνες και ξεκούραση όχι κυνήγι. .pray to God..pray to God.Πέρσι είχαμε την καραντίνα και δεν κυνηγήσαμε φέτος μας έτυχε αυτό τουλάχιστον αυτό που εύχομαι να βγει νικήτρια από αυτήν μάχη. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος πάω να σκάσω.:(:(:(
Δεν δίνεις χάπι ή σιρόπι για τη διροφυλλαρια; Από Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο ή Ωκτωβριο ανάλογα τον καιρό οπωσδήποτε.... ή εμβόλιο..... κρίμα. Μην απογοητευεσαι όμως μετά τη θεραπεία θα είναι μια χαρά.... είχα έναν ποιντερ ο οποίος μετά την θεραπεία.... ενέσεις κτλ την πρώτη μέρα που τον έβγαλα στα ορτύκια μου φερμαρε 13 πουλιά.... και έζησε άλλα 6 χρόνια....

Δεν δίνεις χάπι ή σιρόπι για τη διροφυλλαρια; Από Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο ή Ωκτωβριο ανάλογα τον καιρό οπωσδήποτε.... ή εμβόλιο..... κρίμα. Μην απογοητευεσαι όμως μετά τη θεραπεία θα είναι μια χαρά.... είχα έναν ποιντερ ο οποίος μετά την θεραπεία.... ενέσεις κτλ την πρώτη μέρα που τον έβγαλα στα ορτύκια μου φερμαρε 13 πουλιά.... και έζησε άλλα 6 χρόνια....
Όχι δεν της έδινα τίποτα . Αυτή είναι η βλακεία μου απλά επειδή της έδινα το nexgard spectra που είναι για τα εξωπαρασιτα και μου είχαν πει ότι κανει και για τα σκουλήκια της καρδιάς αλλά τελικά την πάτησα . Τώρα πρώτα ο Θεός να γίνει καλά και κάθε χρόνο θα της κάνω το εμβόλιο.

Ρεπό σήμερα και πήραμε τα υψώματα σε πεύκο,πουρνάρι κ σκίντα από τις 09:00 ως τις 13:00.....φρέσκα πουλάκια κ ανύσηχα κυρίως....
"Ρεσιτάλ" απο τη μικρή σήμερα έρχοντας σε επαφή με 6 πουλάκια σαν σε κοτέτσι...πουλιά φυτευτά από τη νύχτα....δυστιχώς 3 δύσκολες μονές τουφεκιές έκανα από τις οποίες πήραν σκάγια οι 2 κ άλλαξαν πλαγιά...:confused:

Υ.Γ. Η μια έπεσε κ δν την πρόλαβε το σκυλί για απόρτ κ ξανά πέταξε κουτσά στραβά ενώ δν είχα προλάβει να ξανά γεμίσω......hair.

Όλα καλά όμως...το σχολείο για τη μικρή μετράει διότι ιδικά η 1 μπεκατσούλα απ'όλες την έκανε γιό-γιό με βατραχοπηδήματα ανα 20-30m....

Τι νούμερο σκάγι δουλέυεις Κώστα?

Περαστικά της να γίνει καλά και μπεκατσες θα έχει και του χρόνου
Είναι ξενέρωμα μεγάλο όμως όπως και να το κάνεις

Αυτές οι φερμες ήταν νομίζω και οι τελευταίες της για φέτος .. Και επειδή προέχει η υγεία της του χρόνου να είμαστε καλά η οπότε μας δώσει το ο.κ. ο γιατρός.View attachment 36243View attachment 36244
View attachment 36240View attachment 36241
Γιάνναρε περαστικά κ αγύριστα να'ναι....εύχομαι όλα τα καλά να έρθουν....!!

Αυτές οι φερμες ήταν νομίζω και οι τελευταίες της για φέτος .. Και επειδή προέχει η υγεία της του χρόνου να είμαστε καλά η οπότε μας δώσει το ο.κ. ο γιατρός.View attachment 36243View attachment 36244
View attachment 36240View attachment 36241
Κρίμα βρε Γιάννη, γερο να ειναι το σκυλάκι καιι θα κάνει τα κυνήγια της. Ειχε και εμένα ο ποιντερας διροφυλλαρια, του εκανα τη θεραπεια και κυνήγησε άλλα 8 χρόνια μετά κανονικά.

Κρίμα βρε Γιάννη, γερο να ειναι το σκυλάκι καιι θα κάνει τα κυνήγια της. Ειχε και εμένα ο ποιντερας διροφυλλαρια, του εκανα τη θεραπεια και κυνήγησε άλλα 8 χρόνια μετά κανονικά.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου αλλά ξέρεις τι με τρελαίνει ότι φέτος ήταν άλλο σκυλί επερνε τόπο ήταν σίγουρη στην φέρμα της και μου άρεσε ο τρόπος που πήγαινε στα για παράδειγμα πριν τρεις μέρες και μετά από 2 σηκωματα την έπιασε ζωντανή καταλαβαίνεις τώρα . Οπότε νομίζω ότι θα μείνει πίσω . Αλλά ας γίνει καλά και θα ξανακυνηγησουμε.

Γιάνναρε περαστικά κ αγύριστα να'ναι....εύχομαι όλα τα καλά να έρθουν....!!
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου να σού πω έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί την έχω δουλέψει πολύ έχω περπατήσει πολλές ώρες όταν ήταν κουτάβα αλλά δεν με πειράζε καθόλου.

Περαστικά της να γίνει καλά και μπεκατσες θα έχει και του χρόνου
Είναι ξενέρωμα μεγάλο όμως όπως και να το κάνεις
Σε ευχαριστώ και μεγάλο θα έλεγα για της μπεκάτσες δεν ανησυχώ μπορεί να προλάβουμε και τον Φλεβάρη.

Έξι ώρες περδικοκυνήγι σήμερα με μόνο μισή ώρα ξεκούραση (στο αυτοκίνητο) για το σκυλί όταν άλλαξα τόπο και πάλι τζίφος ! ...
Μια μπεκάτσα πλήρωσε τη νύφη ... και μια δεντρότσιχλα κατά τη μετακίνηση που δοκίμασα ένα 9άρι .

DSC01656.JPG

DSC01659.JPG

Όλη μέρα σήμερα αλλάξαμε 3 μέρη πουρνάρια έλατα γαβρα από 1250 έως 950...
3 πουλιά βρήκαμε με τον αδελφό μου το πρώτο δεν το είδαμε ποτέ η δεύτερη έφυγε βολίδα αιφνιδιαζοντας με μπροστά από το σκυλί και απλώς την χαιρέτησα με ένα ντουμπλε χωρίς να την βρούμε ποτέ ξανά και η τρίτη και φαρμακερή λίγο πριν αλλάξουμε τόπο πήγα μόνος και μετά από μια ωραία φερμα καταφέραμε να την πάρουμε...
Τώρα συντήρηση οπλισμου και δρόμο για πρωτεύουσα μιας και μας περιμένει η οικογένεια...
Όμορφα ηταν είχα καιρό να βγω..
Καλές εξόδους σε όλους..

Status
Not open for further replies.
Back