Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια ωριτσα ξεκλεψα χθες το απόγευμα και βγήκα κοντά στο σπίτι μόνο με το σπριγκερινο, 3 πουλιά βρήκαμε... Λίγο βαρύς από το φαΐ εγω... Μια καταφέραμε... Καλά ήταν, πηραμε τον αέρα μας.
Τα πουλιά πολύ χαμηλά σε πουρναρι Γραβιά σκάρτα 500μ υψόμετρο.
IMG_20211119_170700.jpg

33gr No9 στον κυλινδρο (5*) και 33gr No8,5 στα 3* του s/p Νικόλα.

Εγω με ιδιογομωση 30γρμ ν10 έπαψα να έχω τέτοια....μια φορα επεσε η μπεκατσα και την απορταρει ο σκυλος και μολις την φερνει στα ποδια μου και την αφηνει σηκωνετε ψυχοραγοντας ελικοπτερο και εγω άδειος!! Καρφωνει κατηφόρα και εξαφανιστηκε...εβλεπα 1 μηνα εφιαλτες..

Το Μάιο του 2019 είναι 2.5χρ
Όταν ήταν μικρότερος από ένα έτος τι εκπαίδευση του έκανες ;
Γενικά δεν αντέχουν όλα ολοήμερο κυνήγι, ειδικά άμα έχει κλίσεις ... αν του δίνεις συχνά νερό και του κάνεις περισσότερες εξόδους μικρότερης διάρκειας, νομίζω θα βελτιωθεί, ...

Γενικά δεν αντέχουν όλα ολοήμερο κυνήγι, ειδικά άμα έχει κλίσεις ... αν του δίνεις συχνά νερό και του κάνεις περισσότερες εξόδους μικρότερης διάρκειας, νομίζω θα βελτιωθεί, ...
Πόσες εξόδους την εβδομάδα κάνει ο σκύλος....με μία φορά την εβδομάδα και χωρίς καθημερινή άσκηση τουλάχιστον 1 ώρα πώς να χτίσει φυσική κατάσταση και πνευμονια....το ίδιο και με εμάς....

Πόσες εξόδους την εβδομάδα κάνει ο σκύλος....με μία φορά την εβδομάδα και χωρίς καθημερινή άσκηση τουλάχιστον 1 ώρα πώς να χτίσει φυσική κατάσταση και πνευμονια....το ίδιο και με εμάς....
Ο σκυλος από 6 μηνών έως 9 του είχα βαρέσει 15 δικά του πουλιά.. καθημερινές 2 3 ώρες Κυριακές όλοι μέρα αυτα εως Πέρσι που δάγκωσε 40ντα +++
Φέτος παει 2 μέρες όλη μερα. μια το αφήνω να ξεκουραστεί και ξανά 2 νερο πέφτει μέσα στης λουμπες.. ειναι λίγο ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ και πότε παει τρένο και πότε χομπάρι ότι του γουστάρει βασικά κάνει δεν βγάζω άκρη.

Last edited:
Μπράβο σε όλους που έκαναν την βόλτα τους στο βουνό είτε είχαν αποτέλεσμα είτε όχι.
Άλλωστε το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός...

Σειρά μου (Antares) τι έκανες ορέ... :oops:
Είχε όντως ενδιαφέρον το γύρισμα του καιρού σε βαρδαρακι.

Μπράβο σε όλους που έκαναν την βόλτα τους στο βουνό είτε είχαν αποτέλεσμα είτε όχι.
Άλλωστε το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός...

Σειρά μου (Antares) τι έκανες ορέ... :oops:
Είχε όντως ενδιαφέρον το γύρισμα του καιρού σε βαρδαρακι.
...και το φεγγάρι! Αύριο αν έχει όρεξη το κορίτσι είμαστε για τα ψηλώματα (οξιά).

Ο σκυλος από 6 μηνών έως 9 του είχα βαρέσει 15 δικά του πουλιά.. καθημερινές 2 3 ώρες Κυριακές όλοι μέρα αυτα εως Πέρσι που δάγκωσε 40ντα +++
Φέτος παει 2 μέρες όλη μερα. μια το αφήνω να ξεκουραστεί και ξανά 2 νερο πέφτει μέσα στης λουμπες.. ειναι λίγο ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ και πότε παει τρένο και πότε χομπάρι ότι του γουστάρει βασικά κάνει δεν βγάζω άκρη.
Αν ο σκύλος βαριέται όταν δεν έχει πουλιά και ψάχνει όταν έχει σημαίνει ότι έχει μυαλό και μύτη.... επίσης είναι και μικρός οπότε δικαιολογείται.... και τέλος δεν είναι και μηχανήματα..... όλοι οι άνθρωποι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους το ίδιο και τα ζώα....

Αν ο σκύλος βαριέται όταν δεν έχει πουλιά και ψάχνει όταν έχει σημαίνει ότι έχει μυαλό και μύτη.... επίσης είναι και μικρός οπότε δικαιολογείται.... και τέλος δεν είναι και μηχανήματα..... όλοι οι άνθρωποι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους το ίδιο και τα ζώα....
Μακαρι να είναι τα θετικά.

Καλά κάνει είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν γουστάρει καταπίεση
Κράτα τον σκύλο και να δω τι θα λές σε άλλα 2,5 χρόνια που θα έχει πήξει το μυαλό του

Status
Not open for further replies.
Back