Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βροχή σήμερα απο νωρίς το μεσημέρι κ ψύχρα 14°C...σχόλασα κ έφυγα σφαίρα για το πιο κοντινό μπεκατσοτόπι....βροχή,αστραπές κ βροντες....
Με τη σέντρα εντοπίσαμε ζεστή θέση κ η σκυλίτσα δεν έλεγε να ξεκολλήσει...η κυρία μας την έκανε νωρίς....στα υπόλοιπα σκάρτα 80m απότομο φρενάρισμα η σκύλα πλάι σε σκίντα...μπαίνει στα σκίντα, ερευνά προσεκτικά κ βγαίνει ανύσηχη...την ψυλιάζομαι κ ακολουθώ τη σκύλα... σε ένα ξέφωτο κοκαλώνει κοιτώντας τους θάμνους....βγαίνω απο αριστερά γρήγορα κ αθόρυβα κ το ανατριχιαστικό ΠΑΦ ΠΑΦ ΠΑΦ ΠΑΦ μπροστά μου στα 3m....μια δύσκολη βολή ανάμεσα στο "σταυρό" μιας ελιας κ η 1η βασίλισσα έπεσε στα 20m περίπου αφού την σφησα λιιιίγο να στρώσει....ωραία φάση,ωραίες σκινές ωραίο αποτέλεσμα....

Θερμοκρασία: 14°C
Υγρασία: 100% με βροχή
Όπλο: Rizzini Hombra 66cm
Φυσίγγια ιδιογόμωση Prima-V×28 μισόταπο στα 26gr No10...

(τα διασποράς τα ξέχασα στο άλλο γιλέκο από βιασύνη .big smile. λόγο περιορισμένου χρόνου)...
Μπράβο Κώστα, καλή αρχή!!! Κούκλα η Ρία και πολύ προσεγμένη από τον πατέρα της!!!!

Το σκυλί σου είναι μια κούκλα φίλε ,φτου φτου να μην την ματιασω .
Πόσα gordon να κυνηγάνε στην χώρα μας; Εγώ όσα χρόνια κυνηγάω δεν έχω δει ποτέ ,οπότε στης φωτό σου κλέβει την παράσταση .
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λευτέρη...να είσαι καλά!!
Διστυχώς τα Gordon είναι λίγα στη χώρα μας...γιατί λίγοι είναι αυτοί που λενε ΝΑΙ στη νοωτροποία έρευνας, ενός Gordon Setter...κοντινά σκυλιά...στον κάμπο max 100-120m...στο πυκνό max 50m...το δικό μου είναι ακόμη πιο κοντινό ακόμη...κ ευτυχώς θα έλεγα λόγο ιστορικού με τη μέση μου...
Μπράβο Κώστα, καλή αρχή!!! Κούκλα η Ρία και πολύ προσεγμένη από τον πατέρα της!!!!
Να'σαι καλά Χρηστάκο....πολύ baby seating έχω κάνει και κάνω..να ξέρεις..."μαύρη" αγάπη είναι αυτή....love.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λευτέρη...να είσαι καλά!!
Διστυχώς τα Gordon είναι λίγα στη χώρα μας...γιατί λίγοι είναι αυτοί που λενε ΝΑΙ στη νοωτροποία έρευνας, ενός Gordon Setter...κοντινά σκυλιά...στον κάμπο max 100-120m...στο πυκνό max 50m...το δικό μου είναι ακόμη πιο κοντινό ακόμη...κ ευτυχώς θα έλεγα λόγο ιστορικού με τη μέση μου...

Να'σαι καλά Χρηστάκο....πολύ baby seating έχω κάνει και κάνω..να ξέρεις..."μαύρη" αγάπη είναι αυτή....love.
Εαν εσένα σου κάνει τα κέφια φίλε μου τότε είναι το καλύτερο σκυλί για εσένα και στο τέλος αυτό είναι που μετράει τελικά .

Βροχή σήμερα απο νωρίς το μεσημέρι κ ψύχρα 14°C...σχόλασα κ έφυγα σφαίρα για το πιο κοντινό μπεκατσοτόπι....βροχή,αστραπές κ βροντες....
Με τη σέντρα εντοπίσαμε ζεστή θέση κ η σκυλίτσα δεν έλεγε να ξεκολλήσει...η κυρία μας την έκανε νωρίς....στα υπόλοιπα σκάρτα 80m απότομο φρενάρισμα η σκύλα πλάι σε σκίντα...μπαίνει στα σκίντα, ερευνά προσεκτικά κ βγαίνει ανύσηχη...την ψυλιάζομαι κ ακολουθώ τη σκύλα... σε ένα ξέφωτο κοκαλώνει κοιτώντας τους θάμνους....βγαίνω απο αριστερά γρήγορα κ αθόρυβα κ το ανατριχιαστικό ΠΑΦ ΠΑΦ ΠΑΦ ΠΑΦ μπροστά μου στα 3m....μια δύσκολη βολή ανάμεσα στο "σταυρό" μιας ελιας κ η 1η βασίλισσα έπεσε στα 20m περίπου αφού την σφησα λιιιίγο να στρώσει....ωραία φάση,ωραίες σκινές ωραίο αποτέλεσμα....

(τα διασποράς τα ξέχασα στο άλλο γιλέκο από βιασύνη .big smile. λόγο περιορισμένου χρόνου)...
Μπράβο Κωστή! Καλή αρχή και καλή συνέχεια!
Αν θες τη γνώμη μου μη βάζεις κάτω από 8αρια, εύκολα μπορεί να σκάγιασεις καμία και να πάει χαμένη και γεμίζει και το κρέας σκάγια.

Μπράβο Κωστή κούκλα η σκύλα

Εαν εσένα σου κάνει τα κέφια φίλε μου τότε είναι το καλύτερο σκυλί για εσένα και στο τέλος αυτό είναι που μετράει τελικά .
Με ΥΠΕΡκαλύπτει Λευτέρη...σύμφωνα με τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω για κυνήγι.

Μπράβο Κωστή! Καλή αρχή και καλή συνέχεια!
Αν θες τη γνώμη μου μη βάζεις κάτω από 8αρια, εύκολα μπορεί να σκάγιασεις καμία και να πάει χαμένη και γεμίζει και το κρέας σκάγια.
Σε ευχαριστώ Κωστή...τα 26gr No10 προέκειψαν αναγκαστεικά σήμερα...μόλις έψαχνα τα διασποράς κ κατάλαβα πως τα έχω στο άλλο γιλέκο,φρίκαρα,διότι χθες ήμουν για ορτύκια....λέω πάμε κι ότι γίνει τώρα...
8 - 8,⁵ ή 9 παίζω...

Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.

Αυτο το κυνήγι είναι αφιερωμένη στο μανιακό τζούνιορ 2.

View attachment 35869

View attachment 35873

Pointerspassion τα ρούχα ετοίμασε.....

Κωνσταντίνε αφιερωμένη φίλε.
Θέλεις μετατροπή στην κλούβα για να τον παίρνεις μαζί σου.

Πολύχρονος και ευτυχισμένος ο παίδαρος.

Κιλκίς .....στην ευρύτερη περιοχή των Κρουσσίων σε πολύ γνωστό μέρος για τους Θεσσαλονικείς.... εγώ πάντως βρίσκω συνέχεια.... δεν έχω παρατηρήσει ότι είναι σπάνιες... και ακριβώς για αυτό συνήθως δε βγάζω ούτε φωτογραφίες..... έτυχε την Κυριακή....
Όταν κυνηγούσα στα μέρη σας εβρισκα και εγώ συνέχεια
Τωρα που κυνηγώ Στερεά μόνο σε πολύ καθαρά μέρη και σε υψόμετρο

Σε βαθυ ρεμα που λες οτι δεν εχει πατησει ανθρωπος βρηκα πεταμενη παλια ξυλοσομπα...το κοντινοτερο χωριο 5χλμ.Τωρα ποιος μαλακας εκανε τοσο κοπο για να παει εκει και να την πεταξει δεν ξερω...το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει θα την βρουνε και τα εγγονια μου...
Ολα αυτά είναι αποδείξεις για αυτά που έγραφα
Καθόλου μα καθόλου μυαλό ..................................

Αγαπητέ φίλε με εκφράζεις απόλυτα με όλα αυτά που έγραψες και ειδικότερα με αυτά που επισύναψα πιο πάνω (κυρίως με τη φωτό του παιδιού σου). Είναι τυχερός ο νεαρός που σας έχει δίπλα του και του εύχομαι να σας μοιάσει.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω ότι δεν είσαι μόνος στον τρόπο που σκέφτεσαι, ενεργείς και προβληματίζεσαι.

ΥΓ: "...να ρουφάτε κάθε στιγμή στο Βουνό, γιατί είναι μοναδική , και του χρόνου ούτε ο επόμενος Νοέμβρης ούτε εμείς θα είμαστε οι ίδιοι..." ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ!
Καλημέρα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Δυστυχώς και αυτά έχουν γίνει σαν το Καλημέρα.
Μπαίνω στο Ταχυδρομείο να πάρω χαρτάκι με τον μικρό, για να περιμένουμε έξω λόγω Covid 19, λέω Καλημέρα σε όλους
Απαντά μόνο η υπάλληλος που με ξέρει
Το παιδί με απορία με ρώτησε γιατί δεν απάντησε κανείς?
Τι να του Πώ?
Ότι τα γαϊδούρια είναι πλέον περισσότερα από τους ανθρώπους?

Καλημέρα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Δυστυχώς και αυτά έχουν γίνει σαν το Καλημέρα.
Μπαίνω στο Ταχυδρομείο να πάρω χαρτάκι με τον μικρό, για να περιμένουμε έξω λόγω Covid 19, λέω Καλημέρα σε όλους
Απαντά μόνο η υπάλληλος που με ξέρει
Το παιδί με απορία με ρώτησε γιατί δεν απάντησε κανείς?
Τι να του Πώ?
Ότι τα γαϊδούρια είναι πλέον περισσότερα από τους ανθρώπους?
Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια. Επίσης μεγάλο ποσοστό ανθρώπων όταν τους μιλάς στον πληθυντικό ( ευγενείας) σε θεωρούν χαζούλη ή νομίζουν ότι είσαι κανένα τσουτσεκι. Ο σεβασμός είναι κάτι που μαθαίνεται από το σπίτι.

Κωστάκη καλή αρχή φίλε μου .......και στα ταίρια της σύντομα......love.

Μπράβο ρε Κώστα καλή αρχή να έχετε με τη κούκλα σου.

Ρεπό σήμερα και πήραμε τα υψώματα σε πεύκο,πουρνάρι κ σκίντα από τις 09:00 ως τις 13:00.....φρέσκα πουλάκια κ ανύσηχα κυρίως....
"Ρεσιτάλ" απο τη μικρή σήμερα έρχοντας σε επαφή με 6 πουλάκια σαν σε κοτέτσι...πουλιά φυτευτά από τη νύχτα....δυστιχώς 3 δύσκολες μονές τουφεκιές έκανα από τις οποίες πήραν σκάγια οι 2 κ άλλαξαν πλαγιά...:confused:

Υ.Γ. Η μια έπεσε κ δν την πρόλαβε το σκυλί για απόρτ κ ξανά πέταξε κουτσά στραβά ενώ δν είχα προλάβει να ξανά γεμίσω......hair.

Όλα καλά όμως...το σχολείο για τη μικρή μετράει διότι ιδικά η 1 μπεκατσούλα απ'όλες την έκανε γιό-γιό με βατραχοπηδήματα ανα 20-30m....

Status
Not open for further replies.
Back