Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες κατέβηκα στα πάτρια εδάφη αλλά σήμερα φοβούμενος από τις καιρικές προγνώσεις την έκανα ξανά για βόρεια. Χθες ένα μεσημεριανό που το λήξαμε 5 παρά και σήμερα ένα πρωινό με -4 βαθμούς. Πουλάκια βρήκαμε με την Ήρα, το κέφι μας (και πάλι) το κάναμε...
View attachment 37872View attachment 37873View attachment 37874
μια μια μας την βγαζης κωσταντινεεεε πονηρεεε,,μπραβωωωω καλη συνεχειααααα ;)

Χθες κατέβηκα στα πάτρια εδάφη αλλά σήμερα φοβούμενος από τις καιρικές προγνώσεις την έκανα ξανά για βόρεια. Χθες ένα μεσημεριανό που το λήξαμε 5 παρά και σήμερα ένα πρωινό με -4 βαθμούς. Πουλάκια βρήκαμε με την Ήρα, το κέφι μας (και πάλι) το κάναμε...
View attachment 37872View attachment 37873View attachment 37874
Καλημέρα Κώστα, εκεί "στα πάτρια" από όσα πήρε το αυτί μου εφέτος είναι πολύ καλά ... :)

Καλημέρα Κώστα, εκεί "στα πάτρια" από όσα πήρε το αυτί μου εφέτος είναι πολύ καλά ... :)
Τι να σου πω Γιώργο, εγώ ένα διήμερο πήγα τέλη Οκτωβρίου και άλλο ένα τώρα και πουλάκια βρήκα, παράπονο δεν έχω. Αλλά και κεντρική Μακεδονία που κυνηγάω ως επί το πλείστον, έχει αρκετά πουλιά.

Μπράβο Βασίλη... Α ρε καμιά φορά σκέφτομαι πόσα πουλιά αφήνουμε πάνω στα δέντρα!!View attachment 37942View attachment 37943Καλή συνέχεια.
Γιώργο καλησπέρα, ένας φίλος σε τέτοια περίπτωση (είχε χάσει σε ένα κυνήγι 3 πουλιά απάνω στα δέντρα) μου είπε " εγώ δεν θέλω μόνο σκύλο, θέλω και χιμπατζή" ... :D ακόμα γελάμε όταν το θυμόμαστε!

Ολη μέρα σήμερα στα βουνά ψηλά χαμηλά με χιόνι χωρίς χιόνι σε ντουσκα σε πουρνάρια δεν βρήκαμε ούτε χθες ούτε σήμερα τίποτα....
Αλλά άμα βγαίνει ο Λάμπρος και τις βαράει δέκα δεκα... Τι να βρου. Ε εμείς.
.
Φανταστική μέρα από το πρωί μέχρι Τώρα περάσαμε όμορφα γεμίσαμε εικόνες...

Μπράβο Βασίλη... Α ρε καμιά φορά σκέφτομαι πόσα πουλιά αφήνουμε πάνω στα δέντρα!!View attachment 37942View attachment 37943Καλή συνέχεια.
Γιώργο όταν είμαι σίγουρος ότι το πουλί έπεσε πάντα ψάχνω και στα δέντρα.... αλλά έχεις δίκιο πολλά πουλιά δε δείχνουν ότι παίρνουν σκάγια και πάνε και ψοφανε μακριά....με όση δύναμη τους μένει. Σήμερα ο κουμπάρος μου τουφεκαει ένα πουλί....μου λέει έπεσε...την ώρα που πάω προς τα κει...με την άκρη του ματιού βλέπω μια κίνηση σαν πουλί που είναι σπαζοφτερουγο και πηδάει.... όσο το είδες εσύ άλλο τόσο το βρήκαμε εμείς...

Ολη μέρα σήμερα στα βουνά ψηλά χαμηλά με χιόνι χωρίς χιόνι σε ντουσκα σε πουρνάρια δεν βρήκαμε ούτε χθες ούτε σήμερα τίποτα....
Αλλά άμα βγαίνει ο Λάμπρος και τις βαράει δέκα δεκα... Τι να βρου. Ε εμείς.
Αμα κυνηγατε στην ιδια περιοχη σε προλαβαινει μαλλον, βαζει σκουπα.....

Status
Not open for further replies.
Back