Μού θύμισες μια εξόρμηση για λαγό στο χωριό του τσοπάνη συμπέθερου με 2 απο τα μαντρόσκυλα .Μια γρήγορη βολτα το μεσημέρι πριν ξανα παω για δουλειά,ειχε ως αποτέλεσμα να ασχολειθούμε με μια παλια γνώριμη δασκάλα η οποία μας ειχε ταλαιπωρίσει σε αλλες 2 προηγούμενες εξόδους.....κ σήμερα ηταν ανύσηχη κ μας σηκώνονταν, πολύ πριν φτάσουμε κοντά της κ τις 2 φορές...η Ria επέμεινε αρκετά όμως κ στο 3ο μπλοκάρισμα την έκλεισε τέλεια, τόσο, που έφτασε να την πιάσει στον "ύπνο"...τη στρείμωξε σε ένα ημιδιαμπερες φράχτη από κισσό κ αγριοτριανταφυλλιά κ την έπειασε καθώς σηκώθεικε μόλις μισό μέτρο από το έδαφος....αυτό δεν περίμενα ποτε να το δω...να φύγω ατουφέκιστος κ με μπεκάτσα στο γιλέκο....
Ένα Gordon, για να μας τινάζει τα μυαλά στον αέρα!!
Φυσίγγια ιδιογόμωση: Άρπα βούτα & κουτούπο σε Σκωτσέζικο Gordon κάλυκα...
View attachment 37713
τοτε το κυνηγι ηταν τροφη τωρα ειναι για το fb....
Την άλλη φορά Γιάννη!Χεραιτω τη παρέα.
Ντουέτο σήμερα μς τον αγαπητό μου φίλο Κώστα και ντουέτο στα σκυλιά επίσης, Bravo και Αρτεμουλα.......κοντά 5 ώρες και 2 τόπους, τα σκυλιά γύρισαν το τόπο ανάποδα......Ούτε μια, έστω μια φευγάτη......άνοιξε η γης πάλι.....πραγματικά απίστευτο......
Και αν έψαξαν τοπο τα σκυλιά μιας και δεν πολυζυγωνει το ενα το άλλο.....ψηλα, χαμηλά, πουρναρι, κυπαρισσωνες, φτερες, μυρτιές......ανω κάτω τα έκαμαν αλλα πουλί πουθενά.
Είχα να δω την Αρτεμουλα στο κυνήγι απο πρόπερσι και ξέχασα......τη τέμπο και ταχύτητα εχει αυτη η σκυλίτσα, πραγματικά απίστευτη... εκοβε λιγο που και που να φορτίσει η μπαταρία και δώστου πάλι.....
Τη κοιταγαμε και λέγαμε γελώντας ποτε θα πέσει κατω......ο bravo μπροστά της έμοιαζε να τρέχει σε slow motion.....![]()
Μπράβο Γιώργη!!!Κάναμε και εμείς τα γερόντια τη βόλτα μας σήμερα ...
Έτρεξε 3-4 ώρες σερί και τώρα είναι " ξερός " να δω τι θα κάνει αύριο ...
ευχαριστώ, ο Alex 37 με είχε ρωτήσει πέρσι αν φοράω και τραγιάσκα ....Μπράβο Γιώργη!!!
Πλαγιοκαννο, τσάντα, κουδουνάκι...
Προχωράμε με όπλο την παραδοση...
Συγχαρητήρια!!!
Τάσο,οι άνθρωποι στην ηλικία του Γιώργου δεν ακολουθούν την παράδοση, την αντιπροσωπεύουν....Μπράβο Γιώργη!!!
Πλαγιοκαννο, τσάντα, κουδουνάκι...
Προχωράμε με όπλο την παραδοση...
Συγχαρητήρια!!!
Κινδυνεύω να με βάλετε σε μουσείο ...Τάσο,οι άνθρωποι στην ηλικία του Γιώργου δεν ακολουθούν την παράδοση, την αντιπροσωπεύουν....
αυτό που λέμε σφάξιμο με το μπαμπάκιάνθρωποι στην ηλικία του Γιώργου
εντωμεταξύ είμαστε συνομήλικοι !!!αυτό που λέμε σφάξιμο με το μπαμπάκι![]()
Μα γι αυτό και πήρα το θάρρος. Εικόνα οικεία και αγαπημένη.Μπράβο ρε Γιώργο!εντωμεταξύ είμαστε συνομήλικοι !!!![]()
Εγώ, φοράω τραγιάσκα, απ'τα εικοσιδύο μου!ευχαριστώ, ο Alex 37 με είχε ρωτήσει πέρσι αν φοράω και τραγιάσκα ....![]()
Και εγώ νεότερος φορούσα και αν βρω μια που να μου αρέσει θα ξαναπάρω! ... αλλά τα "γερόντια" που έγραψα το έγραψα κυρίως για το σκύλο μου που είναι δεκάχρονος...Εγώ, φοράω τραγιάσκα, απ'τα εικοσιδύο μου!
Μα για αυτό πήρες κ fabarm πλαγιοκαννο..Εγώ, φοράω τραγιάσκα, απ'τα εικοσιδύο μου!