Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ημέρα ορόσημο η σημερινή.
Η 15 μηνών Γκρέτα πήρε 3 καθαρές φέρμες δικές τις. Με διστακτικότητα στην συνενεση καθώς ήθελε να βγαίνει μπροστά από την Σίμπα. Με μέτρα έρευνας ακόμα και στα 300.
Το μέλλον σου ανήκει μικρούλα μου.

View attachment 37745

View attachment 37746

View attachment 37747
Αυτό είναι που ένας κυνηγός περιμένει να δει από ενα νέο σκύλο..μπράβο της..να την χαίρεσαι

Η 15 μηνών Γκρέτα πήρε 3 καθαρές φέρμες δικές τις. Με διστακτικότητα στην συνενεση καθώς ήθελε να βγαίνει μπροστά από την Σίμπα. Με μέτρα έρευνας ακόμα και στα 300.

View attachment 37745

View attachment 37746

View attachment 37747
Εσύ έχεις βάλει ψυγείο στο βουνό... Μας έχεις τρελάνει..
.

Μα σας στειλω πανω τον ποιντερα να μου τον στειλετε πισω στην ληξη μπας και δαγκωσει τα πουλια που πρεπει;
Φετος εδω ουτε λαθη δεν του δινεται η ευκαιρια να κανει
Οταν δεν εχει πως να κανει τα λαθη που πρεπει για να μαθει:confused:

Μα σας στειλω πανω τον ποιντερα να μου τον στειλετε πισω στην ληξη μπας και δαγκωσει τα πουλια που πρεπει;
Φετος εδω ουτε λαθη δεν του δινεται η ευκαιρια να κανει
Οταν δεν εχει πως να κανει τα λαθη που πρεπει για να μαθει:confused:
Το ΤΡΟΟΔΟΣ δεν έχει; ;; είναι βουνό δυνατό δεν κρατάει;

Ελαχιστα πουλια εχουν φανει αν κρινω απο φιλους μπεκατσαδες

Ομως Δεν παω μπεκατσα Νικολα
Περδικα -λαγο κυνηγαω- σε αυτα αναφερομαι
Στα μερη μου δεν πιανει μπεκατσας ιδιαιτερα
Περαν τουτου εκτος στγκεκριμενων περιοχων μετρημενων βροχες τωρα αρχιζει να ριχνει
Τωρα σχηματιστηκαν στην περιοχη μου λακουβες. Να αρχισει η γη δηλαδη να μην τραβα το νερο
Χορτο αυτη τη βδομαδα φανηκε

Οι 3-4 το χρονο ενω κυνηγας τα πιο πανω δεν θεωρω οτι μπορουν να σε λενε μπεκαρσοκυνηγο

Παλια την κυνηγουσα πολυ και μακρια αλλα ειχα χρονο και ολο το μισθο για μενα οποταν το καυσιμο δεν ηταν κριτηριο για τις εξορμησεις

Last edited:

View attachment 37745

View attachment 37746

View attachment 37747
Μπράβο σας....με σένα αφεντικό δεν έχει καμία τύχη το σκυλάκι.... μόνο maniako μπεκατσοσκυλο θα γίνει....να τα χαίρεσαι και να είσαι γερός να φτιάχνεις σκυλιά....

View attachment 37745

View attachment 37746

View attachment 37747
Τα πιό χαρούμενα κυνήγια είναι όταν αρχίζουν και γίνονται σταθερά τα σκυλιά που ξεκινάνε τώρα
Και στα ταίρια τους

Μπράβο και στους δυο σας....τι διαφορετικό διαπίστωσες σήμερα;
Είχε μαύρο πάγο 3 νέα πουλιά σε εύκολο μέρος δεκτικά που τα πείρα..2 σε δύσκολη θέση. που την μία σήκωσε 2 φορές και την έφερε κατω την 1 πείρα και άλλη μια ανησυχεί που την έκλασα έκανε απέναντι και μπροστά από το σκυλί.. σκεφτόμουν σε κάθε φάση τι να κάνω το άφηνα και λεω αν σηκωθεί θα την ξανά βρω.

View attachment 37745

View attachment 37746

View attachment 37747

αυτο ειναι το σημαντικοτερο. μπραβο στην μικρη. αυτο δινει την μεγαλητερη ικανοποιηση και χαρα. μπραβο.

Είχε μαύρο πάγο 3 νέα πουλιά σε εύκολο μέρος δεκτικά που τα πείρα..2 σε δύσκολη θέση. που την μία σήκωσε 2 φορές και την έφερε κατω την 1 πείρα και άλλη μια ανησυχεί που την έκλασα έκανε απέναντι και μπροστά από το σκυλί.. σκεφτόμουν σε κάθε φάση τι να κάνω το άφηνα και λεω αν σηκωθεί θα την ξανά βρω.

νικο αυτομε την συνταξη δες τολιγο γιατι αληθεια ειναι προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη , για το πως εχουν τα γεγονοτα.

νικο αυτομε την συνταξη δες τολιγο γιατι αληθεια ειναι προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη , για το πως εχουν τα γεγονοτα.
Με άλλα σκυλιά παει και τα ζοριζει και τα σηκώνει.. τα 2 που τα ήξερα τα πουλια στο πυκνό τα φερμαρει περνει έντονο ντόρο αναστατωνεται παλεύει στο λογκο τον ακούω και τον βλέπω και ακούγεται στον ντόρο σαν λαγωνικό κάποιες φορές εκεί τα σηκώνει και κάτι άλλες μένει σταθερός..

Μια γρήγορη βολτα το μεσημέρι πριν ξανα παω για δουλειά,ειχε ως αποτέλεσμα να ασχολειθούμε με μια παλια γνώριμη δασκάλα η οποία μας ειχε ταλαιπωρίσει σε αλλες 2 προηγούμενες εξόδους.....κ σήμερα ηταν ανύσηχη κ μας σηκώνονταν, πολύ πριν φτάσουμε κοντά της κ τις 2 φορές...η Ria επέμεινε αρκετά όμως κ στο 3ο μπλοκάρισμα την έκλεισε τέλεια, τόσο, που έφτασε να την πιάσει στον "ύπνο"...τη στρείμωξε σε ένα ημιδιαμπερες φράχτη από κισσό κ αγριοτριανταφυλλιά κ την έπειασε καθώς σηκώθεικε μόλις μισό μέτρο από το έδαφος....αυτό δεν περίμενα ποτε να το δω...να φύγω ατουφέκιστος κ με μπεκάτσα στο γιλέκο....
Ένα Gordon, για να μας τινάζει τα μυαλά στον αέρα!!

Φυσίγγια ιδιογόμωση: Άρπα βούτα & κουτούπο σε Σκωτσέζικο Gordon κάλυκα....yel..yel..yel.

View attachment 37713
Κώστα το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Μπράβο σας μα πιο πολλά μπράβο στο κορίτσι. .love. .RESPECT.

Κώστα το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Μπράβο σας μα πιο πολλά μπράβο στο κορίτσι. .love. .RESPECT.
Ετσι ακριβώς Γιάννη....big smile.
Σε ευχαριστώ πολύ....

Υ.Γ. Στις 7 Νοέμβρη, σε κυνήγι στον κάμπο, με σχεδόν ίδιο τρόπο,είχε πιάσει ορτύκι...το οτι θα το έβλεπα κ σε μπεκάτσα δεν το περίμενα ποτέ των ποτών.....

Status
Not open for further replies.
Back