Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθές στο Δρυς που ήταν με αλλά 2 σκυλιά έκανε τα λάθη του... σήμερα που ήταν μόνος του τα πήγε καλά δεν ανταμειφθεικε όπως του άξιζε λίγες μέρες εχεις τις καλές ευκαιρίες.. αλλα..

δεν καταλαβα. μονος του πηγε καλα, αλλα δεν ανταμηφθηκε?

δεν καταλαβα. μονος του πηγε καλα, αλλα δεν ανταμηφθηκε?
Εχθές με άλλα σκυλιά ήταν ανήσυχος.. σήμερα πήγαμε οι 2μας τα πήγε καλά το σκυλί έβγαλε και πουλιά και ήταν σταθερός και 2 και 3 σηκωματα στα ίδια πουλιά απλά εγώ δεν μπορούσα να του τα κρατήσω δεν ανταμηφθηκε με την έννοια για αυτο που εκανε σήμερα..

Εχθές με άλλα σκυλιά ήταν ανήσυχος.. σήμερα πήγαμε οι 2μας τα πήγε καλά το σκυλί έβγαλε και πουλιά και ήταν σταθερός και 2 και 3 σηκωματα στα ίδια πουλιά απλά εγώ δεν μπορούσα να του τα κρατήσω δεν ανταμηφθηκε με την έννοια για αυτο που εκανε σήμερα..

ωραια. λιγο ζηλιαρης και αυταρχικος, αλλα εισαι στον σωστο δρομο. μην πας ποτε με σκυλια που θα προσπαθησουν να του βγουν μπρωστα στην φερμα του.

Λιγο ποιο ικανός να ήμουν θα είχε και αλλα σήμερα.. ξέμεινα και από φυσίγγια στο βουνό .hair.
Βρε τι να σου κάνω που μας χωρίζει θάλασσα αλλιώς θα ρχομουνα να σου δείξω πως γίνετε!!
Δε με ακούς!!
Χαχα

Λιγο ποιο ικανός να ήμουν θα είχε και αλλα σήμερα.. ξέμεινα και από φυσίγγια στο βουνό .hair.
Μπράβο ρε φίλε αλλά ποτέ δεν ξεμένουμε ειδικά σε τέτοιο κυνήγι από φυσίγγια....Την έπαθες σαν το Σάκη που πήγε απογευματινό με μισό κουτάκι... .sarcastic.

Μπράβο ρε φίλε αλλά ποτέ δεν ξεμένουμε ειδικά σε τέτοιο κυνήγι από φυσίγγια....Την έπαθες σαν το Σάκη που πήγε απογευματινό με μισό κουτάκι... .sarcastic.
Αστα με 12 φυσίγγια πηγα και προς το αμάξι στο γύρνα έβγαλε μια 2 φορές και εγω απλά έβλεπα... ρε ούτε στο βίντεο δεν την πέτυχα χαχαχαχα..

Νικόλα ο χομπίστας έχει χόμπυ και την εκπαίδευση κυνηγού! ... θα σε εκπαιδεύσει σε μια χρονιά!
Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις :)

Η τελετή είναι άλλη. Αυτό είναι το χαλάρωμα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Το μεράκι σου, ο κόπος σου, ο χρόνος που διαθέτεις για αυτό που γουστάρεις έχουν αυτά τα αποτελέσματα φίλε!!!! Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του....

Νικόλα ο χομπίστας έχει χόμπυ και την εκπαίδευση κυνηγού! ... θα σε εκπαιδεύσει σε μια χρονιά!
Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις :)
Ο καλός κυνηγός κάνει τον καλό σκυλο και ο καλός σκυλος κάνει το μεγάλο κυνηγό!!!
Οτι θέλω εκπαίδευση την θέλω... ντουφεκαλεβρης είμαι :D

Ο καλός κυνηγός κάνει τον καλό σκυλο και ο καλός σκυλος κάνει το μεγάλο κυνηγό!!!
Οτι θέλω εκπαίδευση την θέλω... ντουφεκαλεβρης είμαι :D
Σίγουρα ντουφεκαλεύρης δεν είσαι! ... ο σκύλος σου όμως ξέρει πολλά, αλλά θέλει να τα λέει μόνο σε εσένα... δεν είναι σκύλος που θα κυνηγάει με παρέα άλλα σκυλιά ή άλλους κυνηγούς :) .

Βγήκα σήμερα μία γρήγορη βόλτα για κάνα δίωρο κοντά στο σπίτι..... ένα ακαταδεκτο πουλί και ένα ..... πέναλτι.....το οποίο ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να γλυτωσε..... έχω παίξει το βίντεο 50 φορές..... τρία στιγμιότυπα..... για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας.... όλα παίρνονται και όλα χάνονται....IMG_20211221_234554.jpgIMG_20211221_234430.jpgIMG_20211221_161310.jpgκι όμως αυτό το πουλί έφυγε.... μετά τα γαλλικά που έριξα έφαγα τον τόπο.... ούτε το ξανασηκωσα, ούτε το βρήκα σκοτωμένο... επί τρία τέταρτα το έψαχνα.... μακάρι να άλλαξε νομό..... παρά να πίνουν κόκα κολες στην υγεία μου οι αλεπούδες....

Βγήκα σήμερα μία γρήγορη βόλτα για κάνα δίωρο κοντά στο σπίτι..... ένα ακαταδεκτο πουλί και ένα ..... πέναλτι.....το οποίο ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να γλυτωσε..... έχω παίξει το βίντεο 50 φορές..... τρία στιγμιότυπα..... για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας.... όλα παίρνονται και όλα χάνονται....View attachment 38163View attachment 38164View attachment 38165κι όμως αυτό το πουλί έφυγε.... μετά τα γαλλικά που έριξα έφαγα τον τόπο.... ούτε το ξανασηκωσα, ούτε το βρήκα σκοτωμένο... επί τρία τέταρτα το έψαχνα.... μακάρι να άλλαξε νομό..... παρά να πίνουν κόκα κολες στην υγεία μου οι αλεπούδες....
Άχαστο ...

Όλοι όμως έχουμε χάσει άχαστα ...

Status
Not open for further replies.
Back