Ποίος και γιατί διέγραψε τις φωτογραφίες μου;;
Δείχνανε τα ίχνη του λαγου.... αν είναι δυνατόν...... τρομερό λάθος.... μεγάλο έγκλημα..... Χα χα χαΠοίος και γιατί διέγραψε τις φωτογραφίες μου;;
Θυμάμαι και την φωτογραφία που είχες στο καπό με τις πάπιες οι οποίες ήταν καθαρές και σε σειρά όλες.Δείχνανε τα ίχνη του λαγου.... αν είναι δυνατόν...... τρομερό λάθος.... μεγάλο έγκλημα..... Χα χα χα
Οι φίντες που παιζουν όλη μέρα σε βιντεάκια δεν βλάπτουν , ουτε κ οι κράχτες..... Έχει χαθεί η μπάλα.
Ήταν ξεχωριστές φωτογραφίες.Εαν διαγραφτηκαν γιαυτο να σας πω οτι οη πληστοι δεν ξερουν να καταλαβουν την κατευθυνση εκτος αν τους την πεις και παλι εαν προσπαθησουν να τα ακολουθησουν θα συγχιστουν
Οι φωτο μπορουσαν να μεινουν
Τα μυνηματα μετα που ελεγαν την κετευθυνση συμφωνω οτι ισως επρεπε να φυγουν
Αν σαρεσαν να σου στείλω φρεσκιες σε πμ....Θυμάμαι και την φωτογραφία που είχες στο καπό με τις πάπιες οι οποίες ήταν καθαρές και σε σειρά όλες.
Η διαχείριση μπορεί να διαγράφει φωτογραφίες μόνο. Ο λόγος ήταν η πλήρη χιονοκάλυψη που φαινόταν. Αν έχεις άλλες φωτογραφίες που δεν φαίνονται έτσι βάλε της, δεν θα τις σβήσει κανείς.Ποίος και γιατί διέγραψε τις φωτογραφίες μου;;
Δημήτρη αν θες έλα να βοηθήσεις. Πολύ ευχαρίστως να σε δεχτούμε στην διαχειριστική ομάδα. Η ειρωνία δεν βοηθάει κανέναν.Δείχνανε τα ίχνη του λαγου.... αν είναι δυνατόν...... τρομερό λάθος.... μεγάλο έγκλημα..... Χα χα χα
Οι φίντες που παιζουν όλη μέρα σε βιντεάκια δεν βλάπτουν , ουτε κ οι κράχτες..... Έχει χαθεί η μπάλα.
Αν τις τσίχλες τις βάρεσες σε ημέρα με πλήρη χιονοκάλυψη και την αναρτήσεις εδώ τότε καλά θα κάνεις να ντρέπεσαι. Για το φόβο δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι, μην ανησυχείς.Σε λιγο θα ντρεπομαστε και θα φοβομαστε να αναρτησουμε τις 2 τσιχλες που βαραμε!!!!
Η διαχείριση μπορεί να διαγράφει φωτογραφίες μόνο. Ο λόγος ήταν η πλήρη χιονοκάλυψη που φαινόταν. Αν έχεις άλλες φωτογραφίες που δεν φαίνονται έτσι βάλε της, δεν θα τις σβήσει κανείς.
Δημήτρη αν θες έλα να βοηθήσεις. Πολύ ευχαρίστως να σε δεχτούμε στην διαχειριστική ομάδα. Η ειρωνία δεν βοηθάει κανέναν.
Πολλές φωτογραφίες και βίντεο μας έχουν ξεφύγει, έχεις δίκιο. Με τον χρόνο που έχει ο καθένας μας αυτά μπορούμε όμως. Στο έχω ξαναπεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "Report" για να δείξεις στην διαχείριση ένα μήνυμα που πρέπει είτε να διαγραφεί είτε να διαχειριστεί με κάποιον τρόπο.
Αν τις τσίχλες τις βάρεσες σε ημέρα με πλήρη χιονοκάλυψη και την αναρτήσεις εδώ τότε καλά θα κάνεις να ντρέπεσαι. Για το φόβο δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι, μην ανησυχείς.
Το ιδιο πραγμα λεμε, αλλα κακως που σβησατε τα ιχνη του λαγου. Αν βαλω αυριο μεθαυριο μια φωτογραφια με τα ιχνη του στο χωμα θα τα σβησετε? Αν βαλω μια φωτογραφια με ενα ελατο φαγωμενο απο λαγους και μεκακαρατζες σορο διπλα σε αλπικο τοπιο και με υψος χιονιου 3 μετρα, θα τη σβησετε?Η διαχείριση μπορεί να διαγράφει φωτογραφίες μόνο. Ο λόγος ήταν η πλήρη χιονοκάλυψη που φαινόταν. Αν έχεις άλλες φωτογραφίες που δεν φαίνονται έτσι βάλε της, δεν θα τις σβήσει κανείς.
Δημήτρη αν θες έλα να βοηθήσεις. Πολύ ευχαρίστως να σε δεχτούμε στην διαχειριστική ομάδα. Η ειρωνία δεν βοηθάει κανέναν.
Πολλές φωτογραφίες και βίντεο μας έχουν ξεφύγει, έχεις δίκιο. Με τον χρόνο που έχει ο καθένας μας αυτά μπορούμε όμως. Στο έχω ξαναπεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "Report" για να δείξεις στην διαχείριση ένα μήνυμα που πρέπει είτε να διαγραφεί είτε να διαχειριστεί με κάποιον τρόπο.
Αν τις τσίχλες τις βάρεσες σε ημέρα με πλήρη χιονοκάλυψη και την αναρτήσεις εδώ τότε καλά θα κάνεις να ντρέπεσαι. Για το φόβο δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι, μην ανησυχείς.
Βασίλη πολλές φωτογραφίες είναι επάνω στο χιόνι για το όμορφο σκηνικό της φωτογραφίας. και δεν είχε πλήρη χιονοκάλυψη εδω στην περιοχή.. και η φωτογραφίες φενονταν και οι πέτρες κάτω και στο πουρνάρια δεν είχε καν χιόνι.. δεν ξέρω πως ειδες πλήρη χιονοκάλυψη.Η διαχείριση μπορεί να διαγράφει φωτογραφίες μόνο. Ο λόγος ήταν η πλήρη χιονοκάλυψη που φαινόταν. Αν έχεις άλλες φωτογραφίες που δεν φαίνονται έτσι βάλε της, δεν θα τις σβήσει κανείς.
Γιάννη αν σβήσω μόνο την φωτογραφία τότε χάνετε τελείως και δεν μπορώ να την επαναφέρω σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος. Για αυτό τις περισσότερες φορές διαγράφουμε όλο το μήνυμα. Η φωτογραφία με τα ίχνη δεν είχε κάποιο πρόβλημα και θα μπορούσε να μείνει, απλά σου εξηγώ πως έγινε η διαχείριση αυτών των μηνυμάτων.Το ιδιο πραγμα λεμε, αλλα κακως που σβησατε τα ιχνη του λαγου. Αν βαλω αυριο μεθαυριο μια φωτογραφια με τα ιχνη του στο χωμα θα τα σβησετε? Αν βαλω μια φωτογραφια με ενα ελατο φαγωμενο απο λαγους και μεκακαρατζες σορο διπλα σε αλπικο τοπιο και με υψος χιονιου 3 μετρα, θα τη σβησετε?
Δες τι έγραψα και παραπάνω στον Νικόλα. Αν έχει άλλες φωτογραφίες ας τις βάλει. Δεν είπα ότι κυνήγησε με πλήρη χιονοκάλυψη αλλά ότι η φωτογραφία που έβαλε φαίνεται έτσι. Προφανώς και η περιοχή παίζει ρόλο, δεν χρειάζεται να μου εξηγείς τα αυτονόητα.Μεγάλο θέμα το χιόνι.... Δυο μπεκατσες πανω στο χιόνι πληρη χιόνοκαλυψη? Η περιοχη παιζει ρόλο όχι το τετραγωνικό που βγήκε η φωτο....
Σου βάζω μια από τις τρεις φώτο και θα την σβήσω σε λίγο.Βασίλη πολλές φωτογραφίες είναι επάνω στο χιόνι για το όμορφο σκηνικό της φωτογραφίας. και δεν είχε πλήρη χιονοκάλυψη εδω στην περιοχή.. και η φωτογραφίες φενονταν και οι πέτρες κάτω και στο πουρνάρια δεν είχε καν χιόνι.. δεν ξέρω πως ειδες πλήρη χιονοκάλυψη.
Πίσω βλέπεις στην άκρη δεν έχει και ούτε το χορτάρι καλα καλα δεν καλύπτει.. ήταν ξεχωριστά η φωτογραφίες τέλος πάντωνΓιάννη αν σβήσω μόνο την φωτογραφία τότε χάνετε τελείως και δεν μπορώ να την επαναφέρω σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος. Για αυτό τις περισσότερες φορές διαγράφουμε όλο το μήνυμα. Η φωτογραφία με τα ίχνη δεν είχε κάποιο πρόβλημα και θα μπορούσε να μείνει, απλά σου εξηγώ πως έγινε η διαχείριση αυτών των μηνυμάτων.
Δες τι έγραψα και παραπάνω στον Νικόλα. Αν έχει άλλες φωτογραφίες ας τις βάλει. Δεν είπα ότι κυνήγησε με πλήρη χιονοκάλυψη αλλά ότι η φωτογραφία που έβαλε φαίνεται έτσι. Προφανώς και η περιοχή παίζει ρόλο, δεν χρειάζεται να μου εξηγείς τα αυτονόητα.
Σου βάζω μια από τις τρεις φώτο και θα την σβήσω σε λίγο.
Ότι την έκλασα τώρα χαχαχαχαχαχαΓιατί κολλάτε σε φωτογραφίες και μ@λ@κείες; Βγείτε για κυνήγι όσο μπορείτε, ένας μήνας έμεινε...