Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιασας τρελομπεκατσαδεςςςς,,και εγω εκανα σημερα μια 4ωρη εξωδος ξεκινωντας απο χαμηλα σε κατι γνωριμες,,αλα βρηκαμε μωνο ζεστες θεσηςς ακαταδεχτες η κυριεςςς,,,,ετσι επιασα μετα γυρο στα 500 υψωμετρο με μεσε πουρναρι πευκο αναμεικτα,,,,,τελικα η θεα αρτεμις μας εδωσε απλωχερα δυο πουλια,,,,καθησμενες σε ενα ρεμα με νερο 60 70 μετρα απωσταση η καθεμιατους,,,,,ετσι μπηκανε γυλεκο και την κωπανησα για κανα τσιπουρακιιιι,,απωστολη εξετελεσθηηηη.RESPECT.

pictures upload

screenshot tool

photo upload

image free hosting

imagehost

upload a picture
Μπταβο Σάκη, άλλη μια ωραία μέρα λίγο πριν το φινάλε. 2 πουλάκια τέτοια εποχή είναι σούπερ. .well done.

Καλησπέρα παλικάρια μου. Στα χαμηλα σήμερα. Περίπου 5ωρες σε δύο μέρη, έψαξα με τη σκυλίτσα σχεδόν παντου, σε καθαρά, σε πυκνά και σε ρεματιές που κρατάνε υγρασιες αλλά σχεδόν τίποτα και λέω σχεδόν γιατί προς το τέλος βρήκε ένα πουλί ή σκυλίτσα το οποίο της έφυγε 3 φορές λίγο πριν το πλησιασει και κάθονταν πάλι κοντα, τη 4 ή φορά το φερμαρε σε ένα πολλή πυκνό ρέμα για κοντά 4-5 λεπτά αλλά δεν κατέβηκα γιατί μετα θα με ανέβαζε μόνο ή ΕΜΑΚ. .sarcastic. σηκώθηκε και την είδα να πέρνει την ανηφόρα και να ξανακαθεται στα 40 περίπου μέτρα, αμάν είπα να μαζεψω στη σκύλα γιατί εκεί που επιασε ή βασίλισσα έχει 2 πηγάδια. Απορούσα με τη σκυλίτσα που παρόλο που δεν έβρισκε τίποτα έψαχνε με τρελό ρυθμό και σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια σ όλους.

αμάν είπα να μαζεψω στη σκύλα γιατί εκεί που επιασε ή βασίλισσα έχει 2 πηγάδια.
Καπιοι μαλακες που εχουν πηγαδια στα χωράφια τους, τα αφήνουν ξεσκεπαστα η τα σκεπάζουν με φούντες απο ελιες(!!!!!)..φυσάει ο αέρας και τις περνει.
Για αυτο ειναι σημαντικό σε άγνωστα μέρη να κοιτάμε πάντα κατω και όσο γίνεται να περπατάμε σε καθαρό έδαφος...
Και με το φίλο μου παλιά με το σεττερ που κυνηγουσαμε μπεκατσες του έπεσε σε ενα ξεσκεπαστο ξεροπήγαδο αλλά ευτυχώς ήταν ρηχό κ δεν χτύπησε..

Μεγαλοπολη σημερα με την μικρη, 4 διαφορετικα μερη απο τα ψηλα (ξηρασια) στα χαμηλα (ρεματιες) τιποτα απολυτως... Κριμα γιατι η μικρη σε πολλα κομματια εψαξε ομορφα, της αξιζε ενα πουλι...
Να είσαι καλά φιλαράκι και θα τις πιάσει στο στόμα της μαζεμένες. Όταν πρώτα ο Θεός του χρόνου βρεις κάνα κενό από τους μπεκατσάδες που πάτε για κυνήγι, θα πάμε οι δύο μας να κάνουμε καμιά μπεκάτσα :D. Μόνο να μου βρεις από εκείνα τα καλά τα 40γρ διασποράς γιατί αλλιώς δεν τις βαρώ καλα ... .very funny..my man.

Μην ευχαριστεις τπτ αδερφε μου... ευχαριστηση θα ητανε το χρονου να ξανα ανταμωσουμε παλι στα βουνα με τα σκυλακια με ωραιες φασεις και εικονες. Και μετα στο σπιτι με ατελειωτο γελιο πηραγματα και φαγοποτι..

Υγ... και το παππου με την γιαγια να μας λεει μπεκατσοιστοριες.....
υγεια φιλε να εχουμε και να εισαι σιγουρος και του χρονου θα με εχεις εκει

χθεσινη τελευταια εξοδος με τορρο και το φιλαρακι μου πηγαμε στα 500μ, για κανα 2ωρο με ομιχλη και πολλη υγρασια το αποτελεσμα ηταν να εχω μια φερμα 15λεπτων(θα βαλω βιντεο)και αφου κλεισαμε το μερος καλα ουτε πολυ ειδαμε ουτε ακουσαμε , στο γυρισμο πηγαμε απο αλλου και τελικα ακουσα μια να φευγει απο το σφυχτο ενω ο σκυλος φερμαρε στα 100 μετρα απο κει που εφυγε , δεν πειραζει υγεια να εχουμε και του χρονου να μπορουμε να πηγαινουμνε μια βολτα και να ξεφευγουμε απο τα προβληματα μας, ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΡΕΦΙΑ ΜΟΥ

Καλησπέρα. Τελευταία έξοδο σήμερα για βασίλισσες. Βρηκα 2 πουλιά, ή 1η περπάταγε και έκανε φτερο, δύο φορές που σηκώθηκε κοντά δεν καταφερα να τη τουφεκισω, ή δεύτερη φερματίστηκε 2 φορές από την Ήρα σταθερά και για αρκετά λεπτά αλλά λόγω πυκνού και μορφολογίας δε κατάφερα να πλησιασω κοντά. Έψαξα αλλά δύο σημεία για καμιά ωριτσα εκεί κοντά αλλά δεν βρηκα τίποτα. Νοτιάς και συννεφιά, αρωστεια σήμερα. Καλα ήταν και φετος, οι βασίλισσες μας χάρισαν καποιες ωραίες μέρες γεμάτες εικόνες και ενταση. Να' έχουμε υγεία εμείς και τα σκυλακια μας να είμαστε εδώ και του χρόνου να μιλαμε και να ψάχνουμε τις βασίλισσες.
*το πυκνό που ήταν ή 2η βασίλισσα.

picture upload

Καλησπέρα στην παρέα σήμερα η θεά Άρτεμις μας έδωσε στο 90΄τη χαρά να αποχαιρετήσουμε το υπέροχο χόμπι μας με μία ευγενική προσφορά σε απογευματινό με μια υπέροχη φάση φέρμας απο τον Daby μου και επιτυχημένο αποτέλεσμα να μας τη φέρνει στο στόμα του. Είχε προηγηθεί μια άλλη φάση η οποία η κυρία αφου με άφησε και πέρασα απο δίπλα της στην κυριολεξία στο μισό μέτρο και την είχα με την πλάτη σηκώθηκε και πέταξε μια πιθαμή πάνω από τα χόρτα βάζοντας συνέχεια στην κάνη μου τσαλιά της έριξα και τα δύο αλλά αυτή ακόμα ¨ΝΙΚΗΤΡΙΑ ¨ταξιδεύει για ΚΡΙΜΑΙΑ

img

free image upload

Απο την Χθεσινή συνάντηση των συναδέλφων του Κυνηγετικού Συλλόγου Φερών εν όψη της λήξης της κυνηγετικής περιόδου το γιορτάσαμε με ψησταριές και ποτό σε ωραία τοποθεσία της περιοχής μας σε ομιχλώδες τοπίο με πολύ κέφι και σύμπνοια. Εγώ και ένα φιλαράκι είχαμε πάει στην περιοχή από νωρίς και ψάξαμε κάνα 2ωρο για καμιά μπεκατσούλα είχαμε τρεις συναντήσεις που δεν κράτησαν για πολύ λόγω νευρικότητας των πουλιών με μόνο μία να την τουφεκίζει ο φίλος μου αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει,είδαμε όμως και ωραίες φερμες, ακολούθησε ξεφώλιασμα ενός Λαγού και ενός Ζαρκαδιού, όμορφες καταστάσεις !!!!!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ !!!!!!

upload pic

post images

windows screen capture

take a screenshot

image upload no compression

host images

post img

free photo upload

γιασας και απο εμενα παιδιαααα,,και εγω εκανα σημερα με ενα φιλαρακιμου μια βωλτα αλα μια ζεστη θεση σε μια γνωριμη ειχαμε μωνο,,ετσι γυρησαμε σπιτιμου αναψαμε το μαγκαλι και ρηξαμε της πανσετουλες και ειπιαμε τα τσιπουρακιαμαςςςςςς καλο ταξιδι στης κυριες και της ξαναπεριμενουμε με ανοιχτες αγκαλιες και κανεςςςςς.sarcastic.

uploading pictures

Και με τηλεοπτική κάλυψη η χθεσινή μας γιορτή Λήξης της φετινής κυνηγετικής σεζόν
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Καλό παιδί, έχω μιλήσει μαζί του. Ο Ρουβάς βλέπω όπου γάμος και γιορτή πρώτη μούρη ... .sarcastic.. Μπράβο, πολύ ωραίοι. .shake.

Status
Not open for further replies.
Back