Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθες το μεσημερακι πηγα για κατι δουλειες σε ενα χτημα κ αφου θα εκανα το μισο της διαδρομης με ετρωγε να βγω και ενα εκπαιδευτικο σε ελατο... Ο καιρος θυμιζε φθινοπωρο με εντονη ομιχλη, ψιλοβροχο και 3 βαθμους... Στην αρχη ψηλα σε ανοιγματα, σε ενα σημειο μονο επιασε μυρωδια η μικρη και ακουσα το φτερουγισμα της μακρια μεσα στην ομιχλη... Στη συνεχεια αλλαγη μερους σε κομματια διπλα σε χωματοδρομους που θυμαμαι απο παιδι οτι προτιμουσαν στα επιστροφια αλλα τιποτα...
Τσιχλες και δενδροτσιχλες αρκετες ακομα...

Εχουμε και περιγραφη με τον ΗΛΙΑ.....Χαχα

Φιλε καταπατας προσωπικα δεδομενα αυριο θα μιλισεις με το δηκηγορο μου
αχ οι μπεκατσουλες τι ωραια περναμε μαζι τους
Φιλια σε ολα τα παιδια που λογο οτι δεν ειχα κομπιουτερ ειχα καιρο να μπω να δω νεα σας

Αυτό θα πει Μανιακός ούτε να βατευτουνε δεν τις αφήνεις .sarcastic..sarcastic..

Ετσι ετσι σπυρο καλα τα λες.... να κανουνε μπεκατσακια και να παιζουμε κυνηγητο... χαχαχαχα

Ουτε
ουτε
Κιχ ν κανουνε δεν τις αφινω που λενε και στο χωριο μου.... χαχα

Εκτός των άλλων είσαι και ματάκιας.....sarcastic.

Μιλάμε για μεγάλη κόντρα!
Ζευγάρωσαν αυτές; Ήρθε η απάντηση με ζευγάρωμα του Μπέμπη! .sarcastic.

ωραιο kostantine....RESPECT.
αντε υπομονη μεχρι τον οκτωβριο .hunter. για να ξανα παρουμε τα βουνα....;)
Τυχεροί, εγώ ήταν να κατέβω του χρόνου τέλος Αυγούστου αλλά σήμερα έμαθα τα μαντάτα το φιλαράκι μου παντρεύεται του χρόνου και θα μπω κουμπαρος αλλά τον κάνει κατακαλοκαιρο Ιούλιο οπότε κυνήγι κόκαλο. Γ@¥ως την πο¥το@ την τύχη μου
.hair..kkk..kkk..kkk..kkk.

Τυχεροί, εγώ ήταν να κατέβω του χρόνου τέλος Αυγούστου αλλά σήμερα έμαθα τα μαντάτα το φιλαράκι μου παντρεύεται του χρόνου και θα μπω κουμπαρος αλλά τον κάνει κατακαλοκαιρο Ιούλιο οπότε κυνήγι κόκαλο. Γ@¥ως την πο¥το@ την τύχη μου
.hair..kkk..kkk..kkk..kkk.
Κων/νε στο Αμέρικα πως και δεν κυνηγάς την αμερικάνικη μπεκάτσα...
Έχω διαβάσει ότι και εκεί είναι ένα θήραμα που κουβαλάει στις συνειδήσεις των Αμερικάνων κυνηγών τους μύθους και την μυστηριώδη συμπεριφορά όπως και ή δικιά μας...

Status
Not open for further replies.
Back