Μπραβο παιδια ονειρεμενο βιντεο .!!!!!
Καταπληκτικό video...το βρήκα στο Facebook ...
Τυφλά να χουν τα επαγγελματικά ... Δεν κυνηγάω μπεκάτσα , αλλά αυτό το ζήλεψα !!
Λαμπρο δεν βλέπεις την ομάδα σου βρε??Τι εγινε φιλαρακι ζηλευουμε..... χεχεχε
Εχουμε και περιγραφη με τον ΗΛΙΑ.....Χαχα
Λάμπρο και το φανάρι θα τους κράταγες, που λέμε, για να κάνουν πολλά μπεκατσακια...
image hosting no sign up
Μια ομορφη εικονα με 1000 σκεψεις.... καλο ζευγαρωμα και καλως να μας ξαναρθετε.....
Αυτό θα πει Μανιακός ούτε να βατευτουνε δεν τις αφήνεις
image hosting no sign up
Μια ομορφη εικονα με 1000 σκεψεις.... καλο ζευγαρωμα και καλως να μας ξαναρθετε.....
Εκτός των άλλων είσαι και ματάκιας....
image hosting no sign up
Αυτό θα πει Μανιακός ούτε να βατευτουνε δεν τις αφήνεις.
Ετσι ετσι σπυρο καλα τα λες.... να κανουνε μπεκατσακια και να παιζουμε κυνηγητο... χαχαχαχα
Ουτε
ουτε
Κιχ ν κανουνε δεν τις αφινω που λενε και στο χωριο μου.... χαχα
Εκτός των άλλων είσαι και ματάκιας....![]()
Αργοπορημένες οι κοπέλες....Ηρθε ο κουνιαδος μου απο την ανδρο σημερα κ μου ειπε οτι χθες το βραδυ σηκωσε 2 μπεκατσες εξω απο τον σταβλο το βραδυ που πηγε να δει τα ζωα...ειναι ακομα εδω.....
Τυχεροί, εγώ ήταν να κατέβω του χρόνου τέλος Αυγούστου αλλά σήμερα έμαθα τα μαντάτα το φιλαράκι μου παντρεύεται του χρόνου και θα μπω κουμπαρος αλλά τον κάνει κατακαλοκαιρο Ιούλιο οπότε κυνήγι κόκαλο. Γ@¥ως την πο¥το@ την τύχη μουωραιο kostantine...
αντε υπομονη μεχρι τον οκτωβριογια να ξανα παρουμε τα βουνα....
![]()
Κων/νε στο Αμέρικα πως και δεν κυνηγάς την αμερικάνικη μπεκάτσα...Τυχεροί, εγώ ήταν να κατέβω του χρόνου τέλος Αυγούστου αλλά σήμερα έμαθα τα μαντάτα το φιλαράκι μου παντρεύεται του χρόνου και θα μπω κουμπαρος αλλά τον κάνει κατακαλοκαιρο Ιούλιο οπότε κυνήγι κόκαλο. Γ@¥ως την πο¥το@ την τύχη μου
.kkk..kkk..kkk..kkk.