Καλησπέρα . Δες τα βιντεακια του Αυγερινού και τώρα που τελειώνει η σεζόν προσπάθησε να τα εφαρμόσειςΚαλησπέρα στην ομάδα.εχω ένα αγγλικό σεττερ 3 χρονων(Μάιο).εχω πρόβλημα στο απόρτ.σαν κουτάβι που του έκανα την εκπαίδευση το έπαιρνε το πουλί το στόμιζε δλδ και το πήγαινε 7-8 μακριά μου.τα περισσότερα θηράματα τα έφερνε η γριά σεττερινα που είχα αλλά με άφησε δυστυχώς με αναμνήσεις,με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει η μικρή.τωρα η στομιζει το θήραμα για λίγο και το πάει 1-2 μέτρα από το σημείο που το βρήκε ή μόνο το μυρίζει.υπαρχει περίπτωση να ξυπνήσει το ένστικτο του απορτ σαν κουτάβι που είχε μάθει ή σηκώνει καμμιά εκπαίδευση παραπάνω αλλά λόγω ηλικίας νομίζω είναι δύσκολο.γνωριζει κανένας κάποιο τρόπο;ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπράβο ρε Κωσταντή!!!
Aντε να ανηφορίσουν μπάς και προλάβουμε τίποτα.
αντε κατσε στον κολοσου ρε θειο τον σκυλακο τον ρωτησες εαν εχη κεφιααAντε να ανηφορίσουν μπάς και προλάβουμε τίποτα.
Σήμερα δεν πήγα πουθενά και ηταν γαμω τις μέρες , γιατί είδα και το σκύλο ήταν πολύ κουρασμένος και ελαφρως κουτσαινε οπότε το άφησα για αύριο με την ελπίδα ότι θα μας το επιτρέψει ο καιρός .
Στον κώλο τους κάθονται οι ανάπηροι Σάκη.αντε κατσε στον κολοσου ρε θειο τον σκυλακο τον ρωτησες εαν εχη κεφιαα![]()
![]()
![]()
σωραιοςςς ωσο για το θειο μην το περνης σωβαρααα γιατι και εγω θειος ειμαι εχω πολααααα ανιψιααααΣτον κώλο τους κάθονται οι ανάπηροι Σάκη.
Όσο για το σκύλο είναι πιο μουρλός από μένα
Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω τι κυνηγός είσαι...... λέει ο λαός....τα έχουμε ξαναπεί αυτά.....Στον κώλο τους κάθονται οι ανάπηροι Σάκη.
Εχουν αρχισει ιδη και ανηφορίζουν, μέρες τωρα...Aντε να ανηφορίσουν μπάς και προλάβουμε τίποτα.
Σήμερα δεν πήγα πουθενά και ηταν γαμω τις μέρες , γιατί είδα και το σκύλο ήταν πολύ κουρασμένος και ελαφρως κουτσαινε οπότε το άφησα για αύριο με την ελπίδα ότι θα μας το επιτρέψει ο καιρός .
Στο έχω ξαναγράψει.Εσύ θέλεις κί έναν σκύλο φέρμας.Στον κώλο τους κάθονται οι ανάπηροι Σάκη.
Βγάλε το μαχαίρι και μπες......Μετα απο λίγες ημερες εκτος δρασης λογο μεσης, βγεικα ενα 4ωρο δοκιμαστικο(14.00-18.00) παρεα με ενα φιλο.
Έπεσε μάχη...2πλο κ 3πλο σηκωματα με 3 διαφορετικα πουλια, με τις σκυλίτσες να δινουν ρέστα με αψογή συνεργασία....βατραχοπηδήματα, μπλοκαρίσματα, ποδάρωμα ολίγο θα ελεγα, αλλα πολυ ανύσηχες...
Καποια στιγμη, επρεπε να γαμηθει κ ο Δίας...
Αφου φερμαρε η Setter του φιλου, παει κ κανει συναίνεση η Gordon (Ρία)...βγαινει το πουλι Fantom κ πριν τη χασω, (πισώκολα) της αναβω 2 κ τις κανω αέρα, πεφτει στα μουτρα του φίλου κ την παίρνει......εεε, αυτο ηταν....την πηρε ο διάβολος....πηγε η ΒΡΩΜΑ κι επεσε στο μεγαλυτερο βατώνα που υπηρχε εκει γυρω ΚΑΙ ΟΧΙ στα 30 στρέμματα χέρσο χωραφι ή εστω στα κουφια πουρνάρια.....αϊ στα διάλα εν τελοι Δευτεριάτικα......
View attachment 95952
View attachment 95953
Υ.Γ. 1
Θέλει και κούρεμα ο στρατιώτης πυροβολικού!!
Υ.Γ. 2
ΩΡΕ και το Μάρτη, θα με βλέπουνε στον ύπνο τους οι ρουφιάνες....θα τις πάω κωλοφεράτζα στα εκπαιδευτικά, οσο το επιτρέπει κι ο καιρός!!
Μεχρι αυριο, θα εχει γινει κυριως πιατο για τους αρουραίους φοβαμαι....εντομεταξυ, οποτε εχω/έχουμε χασει μπεκατσα, ειναι ΠΑΝΤΑ απόγευμα ρε φιλε, εκει που νυχτώνει....Βγάλε το μαχαίρι και μπες......
Τα σπάω αλλά μ αρεσει.Στο έχω ξαναγράψει.Εσύ θέλεις κί έναν σκύλο φέρμας.
Αφού έχεις την τρέλα.Τα σπας,τα ποδάρια σου.
Εσύ ξέρεις καλύτερα.Τα σπάω αλλά μ αρεσει.
Δημήτρη δεν μπορώ να εχω δυο σκυλιά. Αθηνα στο διαμερισμα δεν γίνεται ,αλλα ειναι πρόβλημα και στην μεταφορά.
Δεύτερον εδώ όπως ειναι ο τόπος η φέρμα στις περισσότερες φόρες θα ειναι άχρηστη , γιατι δεν θα μπορώ να πλησιάσω. Αναφέρομαι μόνο για την μπεκάτσα.
Φέρμα να σου σηκώνεται....
Θα ηταν ιδανικό να μπορούσα να εχω δεύτερο σκύλο γιατί με το ρυθμό που το παω καθημερινά με ενα σκυλί δεν βγαίνει.Φέρμα να σου σηκώνεται....
Η τρίχα ....
Την συγκεκριμένη την βαρεσε ο φίλος..Φέρμα να σου σηκώνεται....
Η τρίχα ....
Δεν εννοούσα αύριο Κώστα.....επί τόπου.....Μεχρι αυριο, θα εχει γινει κυριως πιατο για τους αρουραίους φοβαμαι....εντομεταξυ, οποτε εχω/έχουμε χασει μπεκατσα, ειναι ΠΑΝΤΑ απόγευμα ρε φιλε, εκει που νυχτώνει....