εκη χωνοντε η καριολιτσες φιλεμου γιαννη που δεν μπωρης να μπηςςςςΚαλησπέρα στη παρέα.
Καταρχήν μπράβο στα παιδιά για τις αγκαλίτσες και τη προσπάθεια.
Είχα τάσεις μαζοχισμού σήμερα και έτσι ανέβηκα για ένα απογευματινό στα ψηλά στο κοντοπούρναρο..... παράπονο δεν έχω, με γλεντούσαν για σχεδόν 3 ώρες η Βίνα με τις βασίλισσες5, 6 ή 7 πουλιά βρήκε η σκυλίτσα (ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρος) με φερμες από τα 20-25 μέτρα έως και 140-150 μέτρα.... Δύο φορές έκανα τη προσπάθεια να πλησιάσω και βρέθηκα να παλεύω με τα πουρνάρια. έφτασα μια ανάσα από τη σκυλίτσα αλλά οσο και να ήμουν έτοιμος δε προλάβα ούτε ανάσα να πάρω στριμωγμένος στο σήκωμα των πουλιών......αλλη απόπειρα δεν έκανα γιατί ήταν σε αδιαπέραστα πυκνά......
Έκανα ένα μπάνιο και έπεφταν από το κεφάλι φύλλα και κλαριά από τα πουρνάρια, ακομα και μέσα από το βρακί έβγαλα.....
View attachment 95563View attachment 95564View attachment 95565
Ειδικά εκεί το μέρος Σάκη μου είναι άβατο για τους κυνηγούς......το να καρπωθείς εκεί μπεκάτσα είναι η εξαίρεση, ειδικά τέτοια εποχή.....εκη χωνοντε η καριολιτσες φιλεμου γιαννη που δεν μπωρης να μπηςςςςδεν γαμιση θα της παλεψουμε εως τελουςςςς
![]()
Όλα καλά αλλά η ζυγαριά που είναι Νίκο?Καλημέρα σε όλους . Μετά από μιάμιση βδομάδα επισκευτηκα τα υψώματα δίπλα στο χωριό όπου είχα κάποιες συναντήσεις παλιότερα . Δύο ώρες ψάξιμο σε ρέματα και ισιαδια μόνο κάτι μυρουδιές . Στο κλείσιμο του κύκλου δίπλα στο αυτοκίνητο μέσα σε 50 μέτρα δύο φερμαριστικαν και πυροβολήθηκαν μια ακολούθησε . Την δεύτερη που έφυγε την ξανά ψάξαμε αλλά δεν βρεθήκαμε. Συνεχίζουμε για το τελείωμα
Εσύ Γιάννο ακολουθείς τα βήματα του Δημήτρη η βροχή θα τρώτε η θα μπλέκετε μες στα αγκάθια παραδέχομαι όμως ότι την ιδρωνετε τη φανέλαΚαλησπέρα στη παρέα.
Καταρχήν μπράβο στα παιδιά για τις αγκαλίτσες και τη προσπάθεια.
Είχα τάσεις μαζοχισμού σήμερα και έτσι ανέβηκα για ένα απογευματινό στα ψηλά στο κοντοπούρναρο..... παράπονο δεν έχω, με γλεντούσαν για σχεδόν 3 ώρες η Βίνα με τις βασίλισσες5, 6 ή 7 πουλιά βρήκε η σκυλίτσα (ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρος) με φερμες από τα 20-25 μέτρα έως και 140-150 μέτρα.... Δύο φορές έκανα τη προσπάθεια να πλησιάσω και βρέθηκα να παλεύω με τα πουρνάρια. έφτασα μια ανάσα από τη σκυλίτσα αλλά οσο και να ήμουν έτοιμος δε προλάβα ούτε ανάσα να πάρω στριμωγμένος στο σήκωμα των πουλιών......αλλη απόπειρα δεν έκανα γιατί ήταν σε αδιαπέραστα πυκνά......
Έκανα ένα μπάνιο και έπεφταν από το κεφάλι φύλλα και κλαριά από τα πουρνάρια, ακομα και μέσα από το βρακί έβγαλα.....
View attachment 95563View attachment 95564View attachment 95565
Σωκράτη η ζυγαριά έμεινε στην πόλη . Ζύγισμα με την επιστροφή γιατί την κόβω λίγο βαριάΌλα καλά αλλά η ζυγαριά που είναι Νίκο?![]()
ΣΎΡΜΑ Ο ΠΟΙΝΤΕΡ
σε πηρε χαμπαρι και λεη οχχχχ παλι με αυτον θα μπλεξω και την κοπανησεεεεΜόνο δυόμιση ωρίτσες αφιερώσαμε σήμερα και περισσότερο ψάξαμε μήπως βρούμε αυτη τη μια των τελευταίων ημερών αλλά δυστυχώς τίποτα.
Ότι μπορούμε κάνουμε φίλε......μιας και το'φερε η κουβέντα όμως, στο μέρος εκεί πάνω πολλή παλιά είχα πάρει άλλα δύο άτομα ( τούς οποίους παρεμπιπτόντως έκοψα γιατί ήταν ανταγωνιστικοι και παράξενοι) μόλις έζησαν τη ταλαιπωρία μου είπαν με σιγουριά ότι δεν θα ξαναέρθουν ποτέ σε τέτοιο μέρος.....Εσύ Γιάννο ακολουθείς τα βήματα του Δημήτρη η βροχή θα τρώτε η θα μπλέκετε μες στα αγκάθια παραδέχομαι όμως ότι την ιδρωνετε τη φανέλα
Καρότα να τρως!Και σήμερα το πρωί για μπεκάτσες σε διαφορετικό μέρος, με αρκετό περπάτημα, βρήκα 2 πουλιά, ανήσυχα, ίσα που θα χτυπήσει 2 φορές το Μπίμπερ. Ωστόσο την μια τη ντουφεκισα 2 φορές και την άλλη μια,,,, μάλλον έχω χάσει τη φόρμα μου!!!![]()
Εδώ είναι κυνηγετικο siteΚαι όσες πήγα, και ήταν πάρα πολλές,