Χρήστο η δική σου περίπτωση ήταν διαφορετική .
"Ένας ιδιώτης έστειλε ένα σακί τροφή"" ....Αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το "Ένας επαγγελματίας έστειλε ένα σακί τροφή".
Στέλνω εμπορεύματα σε πολλούς πελάτες μου σε νησιά και σε παραμεθόριες περιοχές και τα μεταφορικά τα χρεώνομαι πια εγώ .Φυσικά δεν το κάνω μόνο εγώ αλλά πλέον έχει γίνει κοινή πρακτική σε όλους τους επαγγελματίες ....
ΥΓ. Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα κράνος από Αγγλία με δωρεάν μεταφορικά![]()
Ίσως δεν ήμουν σαφής Διονύση. Ανάφερα δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Στη δικιά μου περίπτωση σίγουρα πρόκειται για ιδιώτη αλλά για μεταφορική και παραλαβή από το γραφείο μεταφορών είναι κλεψιά τα 7,50€. Αρχίζω να πιστεύω πως οι μεταφορικές (τουλάχιστον ως προς τους ιδιώτες) έγινες πιο ακριβές και από ταχυμεταφορές courier... Απλά την ανάφερα ως δείγμα για το πώς λειτουργούν κάποιοι στην Ελλάδα σε αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε...
Στο δια ταύτα λοιπόν, όσον αφορά τα 16€ που χρεώθηκε ο φίλος μας από την εταιρεία, πρέπει να τονίσουμε ότι οι τροφές αποστέλλονται από την Πολωνία και το ποσό σίγουρα αφορά για 4 ή 5 σακιά τουλάχιστον. Εγώ περιμένω παραγγελία με 4 σακιά 15κιλα και χρεώθηκα για μεταφορικά 14€. Δεν είναι και τρομερό ποσό συνυπολογίζοντας απόσταση και ποσότητα (βάρος και όγκο).
Επίσης όπως αναφέρει και ο κ. Γιάννης πιο πάνω, έριξαν τις τιμές και πρόσθεσαν τα μεταφορικά.
Απλώς για την εν λόγω εταιρεία έχω κάποιες άλλες επιφυλάξεις αλλά είναι πιθανό να κάνω λάθος ή αν έχω δίκιο δίκιο δεν μπορώ να το αποδείξω οπότε θα ήταν άδικο να αναφερθώ με λεπτομέρειες...