παρτους ενα τηλ να σου πουνε http://www.ktiniatriki.gr/Κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά;
παρτους ενα τηλ να σου πουνε http://www.ktiniatriki.gr/Κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά;
Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς. Γύρω στα 40 νομίζω...Την brit sport πόσο την αγοράζεται το σακί των 15 kg;
Κύριε Γιάννη έχω παραγγείλει ήδη από το συγκεκριμένο σαιτ έχει μια εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει, και επειδή τις βρήκα σε αυτή την τιμή σας ρώτησα πόσο κοστίζουν εδώ!BRIT SPORT 31,42 το ένα 15κιλο και αν παραγγείλεις δύο 59,75Ε με παράδοση στο σπίτι σου. Δες αυτό: http://www.zoofast.gr/brit-c-144.html?page=2
Υπολόγισε πάνω-κάτω 8 εργάσιμες ημέρεςΚύριε Γιάννη έχω παραγγείλει ήδη από το συγκεκριμένο σαιτ έχει μια εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει, και επειδή τις βρήκα σε αυτή την τιμή σας ρώτησα πόσο κοστίζουν εδώ!
Έχετε κανει παραγγελία από το συγκεκριμένο σαιτ?
Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν?
H έδρα της μεταφορικής εταιρείας είναι στη Θεσ/νικη, από εκεί μεταφορτώνονται σε άλλη εταιρεία για να φτάσουν σε εμένα, οπότε χρειάζονται 3-4 επί πλέον ημέρες. Παρέλαβα μια φορά σε 14 και μια άλλη σε 21 ημέρες. Το θέμα είναι άλλο, τα αποθέματα τους εξαντλούνται και δεν αναπληρώνονται σύντομα, μπορεί να είναι out of stock για 20-25 μέρες... συν τις 15 ημέρες μεταφοράς σημαίνει πως μπορεί να περιμένεις και ενάμιση μήνα. Εγώ έκανα ένα μικρό στοκ που καλύπτει όποια ακραία περίπτωση.Κύριε Γιάννη έχω παραγγείλει ήδη από το συγκεκριμένο σαιτ έχει μια εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει, και επειδή τις βρήκα σε αυτή την τιμή σας ρώτησα πόσο κοστίζουν εδώ!
Έχετε κανει παραγγελία από το συγκεκριμένο σαιτ?
Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν?
Κύριε Γιάννη εγώ δεν την θέλω για τώρα την ξηρά τροφή γιατί τα μαγειρεύω κιμά κοτόπουλο συκώτι απο γουρουνια σπασμένο ρύζι και μακαρόνια και τα σκυλιά δεν χάνουν βάρος έχουν ενέργεια σε καθημερινά κυνήγια και γυαλίζει η πέτσα τους! Τη ξηρά τροφή την δίνω όταν βγει η μύγα και δεν μπορώ να τα ταισω μαγειρευτά!
Για ποιο λόγο δίνεται ωμό τον κιμά?
Πόσο ;;;;;;εκανα παραγγελεια τωρα τελευταία και με ζήτησαν 16 ευρ μεταφορικά .
Εγω παίρνω απο zoo fast εδω και χρόνια απο εκει εχω μεγαλώσει πολλα κουτάβια , πλέον δεν συμφέρει έχουν χαζεψει εκει εκανα παραγγελεια τωρα τελευταία και με ζήτησαν 16 ευρ μεταφορικά .. δεν πρόκειται να ξανα παρω βέβαια εκτός αν κανω αγορά πάνω απο 7-8 σακιά τροφή ... εκτός απο svestonof που ειναι καλη υπάρχει καποια άλλη τροφή συντήρησης και ενέργειας σε προσιτή τιμή γιατι μεγαλώνουμε και 5 σκυλιά
Πόσο ;;;;;;
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
Κάποιοι έχουν μείνει κολλημένοι σε άλλες εποχές.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι η αποστολή αυτών των τροφών γίνεται από την Πολωνία και πιθανολογώ ότι τα 16€ μεταφορικά αφορούν τουλάχιστον 5 σακιά και πάνω...Και εμένα τα ίδια με τα μεταφορικά στο ζουφαστ...
Δεν έχω δει σε όλες τις τροφές τις τιμές. Σ'αυτή που έπαιρνα έχουν μειώσει την τιμή και χρεώνουν χωριστά την μεταφορά, ουσιαστικά μου ήρθε η ίδια τιμή και δεδομένου πως ο εδώ αντιπρόσωπος τα ανέβασε κατά 25% ίσως και περισσότερο, αγόρασα για όλη τη χρονιά.Και εμένα τα ίδια με τα μεταφορικά στο ζουφαστ...
Χρήστο η δική σου περίπτωση ήταν διαφορετική .Πρέπει να αναφέρουμε ότι η αποστολή αυτών των τροφών γίνεται από την Πολωνία και πιθανολογώ ότι τα 16€ μεταφορικά αφορούν τουλάχιστον 5 σακιά και πάνω...
Εδώ εγώ πλήρωσα (εγώ το ζήτησα να πληρώσω) μεταφορικά για τη τροφή που έτυχα στην κλήρωση του φόρουμ 7,50€ για ένα 14κιλο σακί Αθήνα-Κομοτηνή και με παραλαβή από τη μεταφορική και όχι να μου το φέρουν στην πόρτα μου...