Dimitris benelli
Banned
Κοροιδα είναι να είναι μαμά ;;;;;;Αχρωμιωτη αλλά δεν είναι μαμά
Κοροιδα είναι να είναι μαμά ;;;;;;Αχρωμιωτη αλλά δεν είναι μαμά
Εσυ θέλεις ισοβιο κυνήγι με ρεμι να μπεις σε ίσιο δρομοΜιας και βγαίνει Αμερική, ... εξειδικευμένη για παπιά στα 25μ.
Ξέρω, ξέρω ... πάλι τιμωρία
Το φιλέτο πληρωνεται φίλε, η χοιρινή είναι φθηνηΈλα ντε
25 χρόνια ... φτάνει πιά. Άλλοι αλλάζουν γυναίκες πιο συχνάΕσυ θέλεις ισοβιο κυνήγι με ρεμι να μπεις σε ίσιο δρομο
Ρε Άρη δεν παιζεσαι ρε φίλε, είσαι κ αχρωμιωτοςΣας γουστάρω όλους!!!!
Aσε Μήτσε.. είδα κάτι μπασταρδέματα σήμερα σε κάννες... αλλά... καραμπίνες...Ρε Άρη δεν παιζεσαι ρε φίλε, είσαι κ αχρωμιωτος
Για μολογαAσε Μήτσε.. είδα κάτι μπασταρδέματα σήμερα σε κάννες... αλλά... καραμπίνες...
Δεσμεύομαι με φωτό προσεχως.Για μολογα
Πόσα φυσίγγια υπολογίζεις ότι έχει στο ενεργητικό της?(ξέρω κοιμάσαι τώρα αλλά περιμένω απάντηση κατά τις 6 παρά πμ)..Απο το 1994 κυνηγαω με την Α390....
Η σωστή ερώτηση πάντως είναι πόσα και ΤΙ φυσίγγιαΠόσα φυσίγγια υπολογίζεις ότι έχει στο ενεργητικό της?(ξέρω κοιμάσαι τώρα αλλά περιμένω απάντηση κατά τις 6 παρά πμ)..
Πόσα φυσίγγια υπολογίζεις ότι έχει στο ενεργητικό της?(ξέρω κοιμάσαι τώρα αλλά περιμένω απάντηση κατά τις 6 παρά πμ)..
Ότι δοκιμή κάνω Άρη με την Μ2 και την 1187 τις ανεβάζω εδώ. Δεν κρύβω δοκιμές που δεν πάνε καλά, ούτε φυσικά υποστιρίζω την Μ2 σε σχέση με την 1187.Αν λέω αν.. ήταν εφικτό και μπορούσαμε να συγκρίνουμε την χιλιορηγμένη κάνη του @ΝίκοςΠ με την χιλιορηγμένη κάνη του ξάδερφου @gvp9000 (αν δεν είναι όργωμα μέσα) (1100) θα βγάζαμε πολλά συμπεράσματα.
Είναι ανεκτίμητες οι χιλιορηγμένες και καλά συντηρημένες εσωτερικά κάννες.
Η παρέα μου που είναι σε μεγάλο βαθμό ψαγμένη τις ψάχνει και δεν τις αφήνει..
Οπλαρα κύριε Νίκο. Το πριτσίνι στο μπράτσο που σπρώχνει το κλείστρο έχει κουνήσει καθόλου;Δεν ξερω ακριβως να σου πω....Απο προχειρο λογαριασμο...υπολογιζω οτι εχω πιασει τα 150000 χιλιαδες
φυσιγγια.....ισως και περισσοτερα
Τις καλες εποχες στην τσιχλα.....χωρις να χανω ημερα κυνηγιου....πηγαινα στο περασμα με 100 φυσιγγια
και ξεσφαιριζα. Με διπλη ζωνη πηγαινα + τα φυσιγγια του γιλεκου.
Αργοτερα αν και εριχνα και ριχνω μια βολη στο θηραμα.....30- 40 φυσιγγια πρωι - απογευμα θα τα
εριχνα καθημερινα.
Τα τεσσερα τελευταια χρονια που τα θηραματα λιγοστεψαν....ασχοληθηκα με δισκακια....και ριχνω
πολλα φυσιγγια και εκει.Σε καθε προπονηση....τα 150 - 200 φυσιγγια ειναι σιγουρα ριγμενα.
Το θεμα δεν ειναι ποσα εχω ριξει....Το θεμα ειναι οτι το οπλο το εχω ''στιψει'' με μπουρλοτα δοκιμων.
Να σου πω τωρα για ζημιες στο οπλο....και ΟΛΕΣ τον τελευταιο χρονο.
Σπασμενη ουρα κλειστρου ....απο λαθος δικο μου... δεν ειχα αλλαξει ποτε το ελατηριο επαναφορας
και την φωλια. Τωρα και μετα την ζημια τα αλλαξα.
Επισεις μου εσπασε προσφατα και την αλλαξα την ουρα του κλειστρου.
Αυτες τις ζημιες εβγαλε το οπλο μεχρι σημερα.....
Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ....με κρατησε αρτιμελη.....μετα απο τοσες μαλακιες που εχω κανει!!!!
View attachment 32124View attachment 32125View attachment 32126View attachment 32127View attachment 32128
Συγνωμη για το