Θα το κάνω εγώ φίλε κάποια στιγμή έχω αχρωμιωτη Μπράουνινγκ 2000
Χρωμιωμένη έχεις ;Θα το κάνω εγώ φίλε κάποια στιγμή έχω αχρωμιωτη Μπράουνινγκ 2000
Σωστός.Με φυσίγγι εμπορίου αξίζει για μένα Βασίλη η κάθε δοκιμή
Την πουλας ;;;;;; δεν είναι καλή φίλε, κοίτα τις φωτο πιο πισω , μπουρουχες οι αχρωμιωτεςΘα το κάνω εγώ φίλε κάποια στιγμή έχω αχρωμιωτη Μπράουνινγκ 2000
Μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μουμπουρουχες οι αχρωμιωτες
Εσυ εισαι τιμωρίαΜην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου
Δεν γνωρίζω αλλά καμία σχέση τα ραβδωτα με τα λειοκανα άλλου παπά ευαγγέλιο . Άλλο να απαιτείς από ένα βλήμα και άλλο από μια χούφτα βληματακια το κάθε ένα έχει άλλες παραμέτρους που κάποιοι σημαντικοί παράγοντες του λειοκανου μπορεί στο ραβδωτό να είναι και ούτε καν δευτερεύοντος σημασίας και αντίστροφα . Αυτά είναι χωράφια που δεν τα κατέχουμε αλλά ότι μιλάμε για τελείως αλλά όπλα είναι αυτονόητο.Αν το χρώμιο επιβραδύνει την αποβολή θερμότητας της κάνης, γιατί ορισμένα στρατιωτικά όπλα τις έχουν χρωμιομένες;
Στο χρώμιο η θερμότητα διαδίδεται ταχύτερα από τον χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα.Αν το χρώμιο επιβραδύνει την αποβολή θερμότητας της κάνης, γιατί ορισμένα στρατιωτικά όπλα τις έχουν χρωμιομένες;
Χαζεύα τις τουφεκιές του Μαυρομάτη στα 50/60/80 μέτρα ωραίος !!!!
Πως είναι χρωμιομένες οι κάννες στα ραβδωτά στρατιωτικά? Με την πρώτη βολή η τριβή της σφαίρας στα τοιχόματα της κάννης θα έσπαγε, έβγαζε το χρώμιο αμέσως. Μήπως είναι χρωμιομένο μόνο το κενό των αυλακώσεων που δεν κάνουν επαφή με την κάννη? Αν και αμφιβάλω.Αν το χρώμιο επιβραδύνει την αποβολή θερμότητας της κάνης, γιατί ορισμένα στρατιωτικά όπλα τις έχουν χρωμιομένες;
Δώστο το βιντεάκι.Χαζεύα τις τουφεκιές του Μαυρομάτη στα 50/60/80 μέτρα ωραίος !!!!
Παρουσία ή απουσία ραβδώσεων δεν διαφοροποιεί το μηχανισμό λειτουργίας.Δεν γνωρίζω αλλά καμία σχέση τα ραβδωτα με τα λειοκανα άλλου παπά ευαγγέλιο . Άλλο να απαιτείς από ένα βλήμα και άλλο από μια χούφτα βληματακια το κάθε ένα έχει άλλες παραμέτρους που κάποιοι σημαντικοί παράγοντες του λειοκανου μπορεί στο ραβδωτό να είναι και ούτε καν δευτερεύοντος σημασίας και αντίστροφα . Αυτά είναι χωράφια που δεν τα κατέχουμε αλλά ότι μιλάμε για τελείως αλλά όπλα είναι αυτονόητο.
https://daytonatactical.com/ar-barrels-chrome-lined-versus-not-chrome-linedΠως είναι χρωμιομένες οι κάννες στα ραβδωτά στρατιωτικά? Με την πρώτη βολή η τριβή της σφαίρας στα τοιχόματα της κάννης θα έσπαγε, έβγαζε το χρώμιο αμέσως. Μήπως είναι χρωμιομένο μόνο το κενό των αυλακώσεων που δεν κάνουν επαφή με την κάννη? Αν και αμφιβάλω.