Χρυσανθε για ανθοντολμαδακια δεν το είχα σκεφτεί! Σε ευχαριστώ πολύ! Με κουρκούτι είναι όντως εξαίρετα τηγανητά!Φιλε κανε το εξης και θα ξετρελαθεις
Τους ανθους να εχει ετοιμη γεμιση για κουπεπια- ντολμαδακια τα λετε εσεις- και φτιαξε τα ντολμαδακια με αυτους αντι με αμπελοφυλλα!!!
αλλιως βαλε τους στο ψυγεια να μεινουν ανοικτοι και τηγανησε τους σε χυλο και σπασμενο αυγο!!!
θα ξετρελαθεις
Κολοκυθοκορφαδες ντολμαδάκια δεν έχεις φάει?Στην Νέδα είναι σύνηθες.για ανθοντολμαδακια δεν το είχα σκεφτεί
Όχι κολοκυθοκορφαδες σκέτες τρώμε κάθε μέρα, ντολμαδες δεν τις έχω δει η ακούσει ποτέ από εδώ... Σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον και οι ανθοντολμαδες ακόμα περισσότερο!Κολοκυθοκορφαδες ντολμαδάκια δεν έχεις φάει?Στην Νέδα είναι σύνηθες.
Καλά άστα αυτά τώρα και σταμπαρε καμία προβατίνα για τέλη Αυγούστου.Όχι κολοκυθοκορφαδες σκέτες τρώμε κάθε μέρα, ντολμαδες δεν τις έχω δει η ακούσει ποτέ από εδώ... Σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον και οι ανθοντολμαδες ακόμα περισσότερο!
Να υποθέσω παράγεις και ωραίο κόκκινο κρασί ...Ενα νεαρο αμπελακι με Αγιωργιτικο, Μερλο και Συραχ.
Περσι ειχε λιγα τσαμπια ισα για να δοκιμασω τι κανει.
Ηταν υπεροχο.
Φετος σαφως περισσοτερα τσαμπια παρολο που αποφασισα να το αφησω ξερικο ανταποκριθηκε περιφημα.
Ωραίος ποικιλιακός συνδιασμός με το Syrah να μαλακώνει τις τανίνες του Merlot....Ενα νεαρο αμπελακι με Αγιωργιτικο, Μερλο και Συραχ.
Περσι ειχε λιγα τσαμπια ισα για να δοκιμασω τι κανει.
Ηταν υπεροχο.
Φετος σαφως περισσοτερα τσαμπια παρολο που αποφασισα να το αφησω ξερικο ανταποκριθηκε περιφημα.
Καλησπέρα και ξέρεις ο καλύτερος μεζές για τέτοιο κρασί είναι οι μπεκάτσες!Ωραίος ποικιλιακός συνδιασμός με το Syrah να μαλακώνει τις τανίνες του Merlot....
Οι σκούρκοι δεν είναι σαρκοφάγοι; Τρώνε και σύκα;Εδώ οι κισσες, καρακαξες και κοράκια δεν κάνουν φουλ επίθεση ακόμα. Έχουμε απώλειες, αλλά περίπου 1 στα 10. Το μεγάλο πρόβλημα είναι Σφήκες και σκουρκοι. Η ποιοτητα όμως στα τσαπελοσυκαείναι πολύ καλή... Tο χειμώνα θα είναι ο, τι πρέπει με καρύδι για φουλ ενέργεια.
View attachment 30649
View attachment 30650
View attachment 30651View attachment 30652View attachment 30653
Ένας φίλος που έφτιαχνε κάθε χρόνο μου είχε πει ότι μπορείς να τα φτιάξεις και στον ήλιο αλλά και στον φούρνο και εξίσου νόστιμα και υγιεινά.Για πες λιγο πως κανεις την αξηρανση φιλε
Καθε χρονο λεω οτι θα αποξηρανω αρκετα και με τις δουλειες το αμελω
Εαν λες αυτα που λεμε εμεις κοκκινες σφηκεςΟι σκούρκοι δεν είναι σαρκοφάγοι; Τρώνε και σύκα;