Και εμεις το εχουμε φιλεΚρητικό ξυλαγγουρο.
Τα τρώμε πράσινα ,σαλάτα.
View attachment 89769
Αλλα και ωριμα.
View attachment 89770
Εγω δεν το ηξερα καν οτι τρωγεται ωριμο.Και εμεις το εχουμε φιλε
Πλεον δεν το βρισκεις ευκολα ομως
Κυριως οσοι εχουμε σπορο στα χωρια
Δεν θα το βρεις δηλαδη στην αγορα ευκολα
ωριμο δεν εχω δοκιμασει η αληθεια
Παντα σαλατα
Αξίζει; Αν ναι, όποτε περάσω από ληλάντιο βρισκόμαστε!Εγω δεν το ηξερα καν οτι τρωγεται ωριμο.
Αφησα περσι ενα για να παρω τον σπορο και κοβοντας το το ανακαλυψα.
Σπορο εχω και οποιος φιλος θελει να μου πει να του στειλω.
Γινονται πανευκολα χωρις τιποτα.
Μονο νερο θελουν.
Γουστάρεις ξυλαγγουρο ρε??????Αξίζει; Αν ναι, όποτε περάσω από ληλάντιο βρισκόμαστε!
Να ερθεις να σου δωσω σπορους και απο αλλα ειδη.Αξίζει; Αν ναι, όποτε περάσω από ληλάντιο βρισκόμαστε!
Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία με τίς συκιές, γιατί θέλω να αλλάξω ποικιλία σε μερικά δέντρα. Και τόν τρόπο μπολιασματοςΑν αδειάσω αύριο, θα μπολιάσω γκορτζιές σε αχλαδιές και αγριοσυκιές σε ήμερες.
Κάνεις άλλα μπολιάσματα; Σαν τα άλλα δέντρα με Τ ανάποδο, φλούδα αν βγαίνει αλλιώς με λίγο ξυλο!Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία με τίς συκιές, γιατί θέλω να αλλάξω ποικιλία σε μερικά δέντρα. Και τόν τρόπο μπολιασματος
Ευχαριστώ πολύ, γνωρίζω τά βασικά, μου είπαν ότι προς το τέλος Αυγούστου είναι η καλύτερη εποχή για τίς συκιέςΚάνεις άλλα μπολιάσματα; Σαν τα άλλα δέντρα με Τ ανάποδο, φλούδα αν βγαίνει αλλιώς με λίγο ξυλο!
Ναι, αναλογα περιοχη κ.ά.Θα δεις και τα μάτια πως ειναι.Καλές επιτυχίες!!!Ευχαριστώ πολύ, γνωρίζω τά βασικά, μου είπαν ότι προς το τέλος Αυγούστου είναι η καλύτερη εποχή για τίς συκιές
Ευχαριστώ πολύ επίσης!!!Ναι, αναλογα περιοχη κ.ά.Θα δεις και τα μάτια πως ειναι.Καλές επιτυχίες!!!
Σεπτεμβριο η Μάρτιο.Τα ξινά πότε τα μπολιάζουμε;
Κυριάκο από 25 Μάρτη μέχρι 1η ΜάηΤα ξινά πότε τα μπολιάζουμε;
Ο έλιτζος μπολιάζεται?Αν αδειάσω αύριο, θα μπολιάσω γκορτζιές σε αχλαδιές και αγριοσυκιές σε ήμερες.