Τι είναι αυτό φίλτατε Νικο;Ο έλιτζος μπολιάζεται?
Τι είναι αυτό φίλτατε Νικο;Ο έλιτζος μπολιάζεται?
Παντου ρε Λιακο ετσιΦέτος πήγανε όλα καταδιαολου ..ούτε πατάτες βγήκαν καλές ούτε ντομάτες) μελιτζάνες) πιπεριές/ ... Τα γάμησε η ζέστη όλοι το ίδιο πάθαμε εδώ
Ετσι λέμε την αρσενική συκιά.Τι είναι αυτό φίλτατε Νικο;
Μπολιάζεται, ναι!Ετσι λέμε την αρσενική συκιά.
Και να ήξερες πόσο πίσω με πήγες τώρα!!!
Στα παιδικά μου χρόνια, το σύκο ήταν αρκετά προσοδοφόρο και το καλλιεργούσαμε συστηματικά.
Ετσι κάθε χωράφι είχε τον έλιτζό του μιας και βοήθούσε στην γονιμοποίηση της ημερης συκιάς.
Οπου δεν υπήρχε, κόβαμε από το ποτάμι βούρλα, περνάγαμε 6 σε κάθε ένα και τα πετάγαμε να κρεμαστούν στις κλάρες τους.
1000 φορές να μαζεύεις ελιές παρά σύκα.....
Από ντομάτες και πιπεριές πολύ πράμα , ειδικα τοματινια μιλαμε για θησαυρο. Μελιτζάνες ντεμι , αγγούρια τίποτα, φασολάκια λίγα.Φέτος πήγανε όλα καταδιαολου ..ούτε πατάτες βγήκαν καλές ούτε ντομάτες) μελιτζάνες) πιπεριές/ ... Τα γάμησε η ζέστη όλοι το ίδιο πάθαμε εδώ
Ντομοτινια έχω μια κατάψυξη γεμάτη τα άλλα πήγαν καταδιαολουΑπό ντομάτες και πιπεριές πολύ πράμα , ειδικα τοματινια μιλαμε για θησαυρο. Μελιτζάνες ντεμι , αγγούρια τίποτα, φασολάκια λίγα.
Μια από τά ίδια.Από ντομάτες και πιπεριές πολύ πράμα , ειδικα τοματινια μιλαμε για θησαυρο. Μελιτζάνες ντεμι , αγγούρια τίποτα, φασολάκια λίγα.
Έχω κάνει χυμό , πελτε, και σάλτσα σε βαζάκια για 2 χρόνια....Του χρόνου θα βάλω λιγότερα φυτά.Ντομοτινια έχω μια κατάψυξη γεμάτη τα άλλα πήγαν καταδιαολου
Μήτσο, περίμενε να επιτραπεί, πάρε και έναν ή δύο φιλαράκια σου και πήγαινε εσκεμμένα τις ώρες που ξέρεις ότι βοσκάνε στο αμπέλι. Μετά, ξέρεις μόνος σου. Όπως τα επιβλαβή.Τα αμπέλια μας τα έφαγαν ήδη τα γουρουνια. Πέρσι τα κατέστρεψε ο καιρός και δεν κόψαμε ούτε ρωγα. Φετος πας 7μιση το απόγευμα και λακανε τα γουρουνια από μέσα όπως λακανε οι κουρούνες. Και τρώνε διαλεχτά μόνο τα ώριμα και είναι τα τσαμπιά λες και τα μαδας με το χέρι. Του χρόνου καλώδια με ρεύμα....
20 ανοίγει και είναι μέρος που επιτρέπεται το κυνήγι τους κιόλας.Μήτσο, περίμενε να επιτραπεί, πάρε και έναν ή δύο φιλαράκια σου και πήγαινε εσκεμμένα τις ώρες που ξέρεις ότι βοσκάνε στο αμπέλι. Μετά, ξέρεις μόνος σου. Όπως τα επιβλαβή.
Μπουρλοοοοοτοοοο!!!!20 ανοίγει και είναι μέρος που επιτρέπεται το κυνήγι τους κιόλας.
Τι να το κάνεις? Πάνε τα σταφύλια. Και να τα ανάψεις σε 2 βραδιά θα έχουν έρθει άλλα. Η κάνεις περίφραξη ξοδεύοντας αρκετά χρήματα ή βάζεις ρεύμα. Ότι περιβόλι και αμπέλι είναι ξέφραγο το ξεπατωνουν.Μπουρλοοοοοτοοοο!!!!
Έχεις δίκιο, εγώ έχω κάνει περίφραξη, και από πάνω κοτετσοσυρμα για τίς Κίσσες!!Τι να το κάνεις? Πάνε τα σταφύλια. Και να τα ανάψεις σε 2 βραδιά θα έχουν έρθει άλλα. Η κάνεις περίφραξη ξοδεύοντας αρκετά χρήματα ή βάζεις ρεύμα. Ότι περιβόλι και αμπέλι είναι ξέφραγο το ξεπατωνουν.
Να προσέχεις όμως όταν δεν μεγαλώνουν τα αγγούρια.