το τηλέφωνο του ψυλλακη το θέλω και εγώ όποιος εχει την καλοσυνη μας το στέλνει?Αν ξέρει κάποιος το τηλέφωνο του Γιώργου Ψυλλάκη ας μου το στείλει με ένα π.μ.
Ευχαριστώ!
Φίλοι μου Hunters έχει βάλει κάποιος προσθήκη αποθήκης σε οπλουργο χειροποίητη (γιατί μαμά δε μπαίνει) σε benelli super sport?
Για τον Νίκο Μανώλη τι άποψη έχετε; Εμπειρίες;
θέλω να δει κλειδια-μηχανισμο στο πλαγιο μου
Στρατηγού ΔαγκληΘύμισε μου που είναι αυτός;
Στρατηγού Δαγκλη
Κάτω Πατήσια κοντά στα ΚΤΕΛ της Λιοσίων
Ο καθένας μπορεί να σας λέει οτι θέλει για τον οποιοδήποτε.Η διαπίστωση θα γίνει απο σας .Εχει καεί η γούνα μου από μερικούς, από 25αετίας ακόμη
Καλά τα λες Γιάννη απλά να συμπληρώσω οτι μερικοί απο εμας , κάνουμε καποιον αρχιμάστορα γιατι μας άλλαξε απλά ενα πέλμα.Θέλουμε να πιστεύουμε πως πήγαμε στον καλύτερο.Οπως πιστεύουμε ή θελουμε να πιστεύουμε οτι εχουμε το καλύτερο όπλο.Κι αυτο οφείλεται είτε σε άγνοια ,ειτε σε υπέρμετρο εγωισμό.Σ'αυτες τις δουλειες,ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελέσματος!
Αποτελεσμα που αφορα εναν εκαστο.
Καποιοι οπλοδιορθωτες ειδικευονται σε κανες,καποιοι σε μηχανισμους,σε βαφες,σε φινιρισματα ξυλων κλπ.....
Το αποτελεσμα δεν ειναι παντα αποτοκο της δουλειας του μαστορα!
Μπορει να ειναι ενα ελαττωματικό ανταλακτικο!
Αυτο που έχει μεγάλη σημασια,ειναι ο επαγγελματισμος,η εξηγηση,ο ΛΟΓΟΣ!
Να μενεις με την αισθηση και καλυτερα,με την σιγουρια,πως αυτο που σου ειπε πως θα ΚΑΝΕΙ,το ΕΚΑΝΕ!!!
Οπως και η διαγνωση!!
Οπως και να'χει.....ο μεσος ορος και το ποσοστο επιτυχιας-αποτυχιας!
Υπάρχει κοσμος που πινει νερο στο ονομα ενος,τυχαια,μάστορα και κοσμος που αυτον τον ιδιο μαστορα,θα τον εστηνε ....αντι για πινακα!
πολύ καλός,παλιός έμπειροςΓια τον Νίκο Μανώλη τι άποψη έχετε; Εμπειρίες;
θέλω να δει κλειδια-μηχανισμο στο πλαγιο μου