οοο yesΛάρισα ;;;
οοο yesΛάρισα ;;;
Κοντοχωριανοί ... Καρδιστάν καταγωγή ...οοο yes
Αξιο τέκνοΚοντοχωριανοί ... Καρδιστάν καταγωγή ...
Ήθελε παλιά να φτιάξει κάτι ο Παπατσαρούχας αλλά δεν νομίζω ότι το έφτιαξε.Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι πως και δεν έχει φτιαχτεί κανη για δίκανο με αυλό 19.5 η και 20 mm είμαι πολύ περίεργος τι ντουφεκιες θα έβγαζε και δεν ξέρω γιατί να μην ήταν πολύ χαμηλής ανάκρουσης και ομοιομορφες χωρίς τραγικούς κώνους αφού θα ήταν πολύ μικρές οι διαφορές .Ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι τέτοιο σαν πείραμα.
Τι περιμένεις βλητικά από αυτό που περιγράφεις ;Γιατί ειδικό φυσίγγι θα ρίχνεις με τάπα όχι με συγκεντρωτηρες
Παλιά η Winchester έφτιαχνε κατά παραγγελία ( δεν ξέρω αν το φτιάχνει ακόμα), ένα πλαγιοκανο το grand American, χειροποίητο με τα καλύτερα υλικά, ανώτερο από τα περισσότερα εγγλέζικα. Αρκετά από αυτά με αυλό γύρω στα 19 χιλιοστά. Το τέλος της θαλαμης είναι 20,3 μείον 1 χιλιοστό ο κάλυκας 19,3 ,αν είναι χαρτινος λιγότερο, αυτό είναι το όριο που μπορεί να φτάσει το 12αρι και έτσι έγινε όταν η federal σε συνεργασία με την mossberg παρουσίασαν το 12/89 , το μοντέλο 835 είχε αυλό 19,3.Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι πως και δεν έχει φτιαχτεί κανη για δίκανο με αυλό 19.5 η και 20 mm είμαι πολύ περίεργος τι ντουφεκιες θα έβγαζε και δεν ξέρω γιατί να μην ήταν πολύ χαμηλής ανάκρουσης και ομοιομορφες χωρίς τραγικούς κώνους αφού θα ήταν πολύ μικρές οι διαφορές .Ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι τέτοιο σαν πείραμα.
Τι σου έκανε ο Randy ;;;;δείτε τι λέει ο "πολύς" Ράντυ
Είναι ποντικομαμηΤι σου έκανε ο Randy ;;;;
Μου έκανε εντύπωση ότι απαντά σε email σε χρόνο ρεκόρ !!!!
Randy-dt
Τι σου έκανε ο Randy ;;;;
Μου έκανε εντύπωση ότι απαντά σε email σε χρόνο ρεκόρ !!!!
Randy-dt
όντως αλλά χρήσιμη ποντικομαμή!Είναι ποντικομαμη
ΧΕΡΙ (κοντάκια, τεχνικές σκόπευσης, σκοπευτήριο, χιλιάδες φυσίγγια σε πιατάκια ... όχι εκατοντάδες .... ΧΙΛΙΑΔΕΣ)είναι οι άτιμες τόσες πολλές που αθροιστικά γίνεται η νύχτα μέρα.