Σωστό και αυτό!Ναι...γιατί εμείς βλέπεις την έχουμε σίγουρη...![]()
Σωστό και αυτό!Ναι...γιατί εμείς βλέπεις την έχουμε σίγουρη...![]()
Αυτό το πουλί δεν είναι ποτέ συγουρο έχω άσχημες εμπειρίεςΝαι...γιατί εμείς βλέπεις την έχουμε σίγουρη...![]()
Η μπενελα φτεει.αλαξετη αλιος σε βλέπω εικολογοΑυτό το πουλί δεν είναι ποτέ συγουρο έχω άσχημες εμπειρίες![]()
Την έχω δώσει εδώ και 2 χρόνια τώρα μόνο πλάγιο baical και remington..Η μπενελα φτεει.αλαξετη αλιος σε βλέπω εικολογο![]()
![]()
Και να αγριέψει κιόλας από την 3ααρααΆσε! Να ρίξει ο χομπίστας! Για να γλυτώσει κι όλας!
Ξεφτίλα!!!ΧΘΕΣ ειπα και εγω να ανεβω παλι να δω εγω και τα σκυλια μου καμια περδικα και με επιασαν τα διαόλια μου .....
ενταξη καθε χρονο ξεκινανε ποιο νωρις αλλα φετος το παρακαναν
View attachment 89582View attachment 89583
Δεν νομίζω με 4αρια κανα περπατητο λαγο θα πήγαν οχι περδικαΧΘΕΣ ειπα και εγω να ανεβω παλι να δω εγω και τα σκυλια μου καμια περδικα και με επιασαν τα διαόλια μου .....
ενταξη καθε χρονο ξεκινανε ποιο νωρις αλλα φετος το παρακαναν
View attachment 89582View attachment 89583
Κι εμένα εκει πήγε το μυαλό μου , αλλά ο Αντρέας που ζει εκει ίσως ξέρει καλύτερα.Δεν νομίζω με 4αρια κανα περπατητο λαγο θα πήγαν οχι περδικα
Το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία εχει και υγρασία θέλει καλό φυσίγγιΚι εμένα εκει πήγε το μυαλό μου , αλλά ο Αντρέας που ζει εκει ίσως ξέρει καλύτερα.
Οπως και να χει , ξεφτιλισμένοι κρεατάκηδες
Αλλα και με lambro μπλέ Ιουλιο μήνα ; Αντε γειά!
Φερε ένα κουτάβι και πάρτηΒιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα...
Μακαρι να ειχα...Φερε ένα κουτάβι και πάρτη