Άργησες φίλος.fallout 2 vault 13 με την συλλογή τον κυνηγετικών με γύρο φέρνει η ιδιογομωση.
Πρέπει να μπω στα μαλακά(ρελιαστα)για αρχή Γιατί αυτό παίζει μπάλα ψηλά και θα κάνω κάνα πανηγύριΆργησες φίλος.
Φίλε... κάποια στιγμή θα ξεκινήσω.. Και βοήθεια θα χρειαστώ σίγουρα..Αφου εχεις φιλους και το ξερεις........δεν πρεπει να φοβασε καθολου....τα πανηγυρια...
Θα σε φάει η ταλαιπωρία θα σε τρελανω στης ερώτησης.. Αλλά θα φτιαχτούν s400..Εση ειδικα να με υπολογηζεις......οταν και οποτε.....
fish eye is cloudyΤαλαιπωρία στην ιδιογομωση δεν υπαρχει.......μηντο ξαναπεις....
Όντως δεν κυκλοφορούν τα έχω μαζέψει όλα τα τελευταίαΑυτα τα κιτρινα κουτακι ειναι καλα...???γιατι δεν βλεπω να πολληκυκλοφορουν.....
Γεμιζεις με την jk6 ή ειναι επιφοβη; Με cx2000 βγαινει καμμιά συνταγή;Όντως δεν κυκλοφορούν τα έχω μαζέψει όλα τα τελευταία
Δεν γεμίζω καν.. Και να ασχοληθώ δεν θα χαλάσω παλιά υλικά ιδιογομωσης εδώ έχουν διασωθεί τόσα χρόνια εγώ θα τα χαλάσω..Γεμιζεις με την jk6 ή ειναι επιφοβη; Με cx2000 βγαινει καμμιά συνταγή;
Δικιο εχεις αλλα αμα ειναι γεματο το κουτί ε, 50 γραμμαρια δεν θα μου λειψουνΔεν γεμίζω καν.. Και να ασχοληθώ δεν θα χαλάσω παλιά υλικά ιδιογομωσης εδώ έχουν διασωθεί τόσα χρόνια εγώ θα τα χαλάσω..
Δικιο εχεις αλλα αμα ειναι γεματο το κουτί ε, 50 γραμμαρια δεν θα μου λειψουν